| universul meu | |
|
+20Cora-Maria Dana Caras DanaA leonor costieanuconstantin georgiana ghana Marga duduta190578 geodezia penelopa Paulyna stefana bubu laurabv Myosotis Doini Vernil popescugp aura 24 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| |
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Mar Sept 10, 2013 6:29 pm | |
| Draguta mea, iti multumesc frumos | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: universul meu Mar Sept 10, 2013 10:22 pm | |
| Aura, e vasul tau ? parca sunt numai Hipoestes acolo. | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Mar Sept 10, 2013 10:29 pm | |
| - Myosotis a scris:
- Aura, e vasul tau ? parca sunt numai Hipoestes acolo.
da dna.Myosotis astazi le-am cump/baumax/5 roni chivecelul si mi-am luat aceste 4 culori.nu scria specie planta erau la mix plante verzi .asa ca am dedus eu ce-ar fi dar acum dupa ce m-ati atentionat am consultat catalog si gasesc ca aveti dreptate. asa este sunt hypoestes .mersi de atentionare. . | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mar Sept 10, 2013 10:31 pm | |
| dar nu seamana cu fitonia?..hehe incerc sa ma scot. . | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| |
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Mar Sept 10, 2013 11:04 pm | |
| Si la mine au inceput florariile sa fie pline de aranjamente, unele merita ca per total numai vasul singur costa mai mult daca il cumperi separat... | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mier Sept 11, 2013 5:09 am | |
| eu vasul l-am luat separat, special pt ele.mie i-mi plac f .mult aceste plantute mai am 2 puse in alt aranjament..mai nou au inceput sa-mi placa plantele mici si de efect... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Mier Sept 11, 2013 2:07 pm | |
| Uite Aura, poate iti dau o idee [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Eu, imi doresc mult un astfel de aranjament, dar nu in cosulete impletite.. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Joi Sept 12, 2013 9:42 am | |
| da ar fi o idee si am si echeverii insa...aces stau afara peste iarna si in vant ploi zapezi inghet/dezghet si pana-n primavera cred ca ramai fara cos.eu am niste pietre de marmura in forme mai neregulate si cam colturoase si vreau sa fac aranjament cu ele plus niste ceramic de la un mare ghiveci ceramic ce mi-a plesnit in iarna....deocamdata astept sa cada frunza.... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Joi Sept 12, 2013 1:55 pm | |
| Stai ca nu am inteles.., tu ai si le ti afara peste iarna? De ce? | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Joi Sept 12, 2013 4:05 pm | |
| da DOINI EXACT SUNT ECHEVERII [URECHELNITE TERMEN POPULARI]SUNT REZISTENTE SE TIN AFARA SU NT DE MAI MULTE FELURI...SI TU POTI TINE IN BALCON..NU LE PUI APA TOATA IARNA..POTI CREA UN ARANJAMENT FRUMOS.. | |
|
| |
aura
| |
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Joi Sept 12, 2013 4:08 pm | |
| cred ca asta-i bun... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Joi Sept 12, 2013 4:12 pm | |
| deci fetelor HGH activator e grozav..Acidul hialuronic la fel...si Wild salmon cu colagen la fel... folositle daca aveti probleme si veti vedea efectul. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Vin Sept 13, 2013 10:18 am | |
| - aura a scris:
- da DOINI EXACT SUNT ECHEVERII [URECHELNITE TERMEN POPULARI]SUNT REZISTENTE SE TIN AFARA SU NT DE MAI MULTE FELURI...SI TU POTI TINE IN BALCON..NU LE PUI APA TOATA IARNA..POTI CREA UN ARANJAMENT FRUMOS..
Fetelor, suculentele din aranjamentele Doinitei, sunt "Sempervivum tectorum" numite popular "Urechelnite", care rezista si iarna afara. Echveriile sunt suculente care, peste iarna, se aduc in casa, la racoare si lumina (in regim de cactusi). | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Vin Sept 13, 2013 12:37 pm | |
| Multumesc Pene pt lamuriri | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Vin Sept 13, 2013 6:11 pm | |
| - penelopa a scris:
- aura a scris:
- da DOINI EXACT SUNT ECHEVERII [URECHELNITE TERMEN POPULARI]SUNT REZISTENTE SE TIN AFARA SU NT DE MAI MULTE FELURI...SI TU POTI TINE IN BALCON..NU LE PUI APA TOATA IARNA..POTI CREA UN ARANJAMENT FRUMOS..
Fetelor, suculentele din aranjamentele Doinitei, sunt "Sempervivum tectorum" numite popular "Urechelnite", care rezista si iarna afara. Echveriile sunt suculente care, peste iarna, se aduc in casa, la racoare si lumina (in regim de cactusi). da Penelopa asa este ai dreptate am facut confuzie cu echeveria..cu toate ca nu ar fi trebuit pt ca am si echeverii si stiu diferenta de mod /ingrijire .dar na..vezi si tu ca e toamna si se practica zacusca.... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Vin Sept 13, 2013 6:16 pm | |
| Eu vreau musai niste "Urechelnite" din astea. Am si pus ochii pe un vas dragut pe care as vrea sa-l umplu cu ele | |
|
| |
aura
| |
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: universul meu Dum Sept 15, 2013 3:59 pm | |
| Seamana mai mult cu Murraya si la frunze si la flori Eu am cativa pui din semintele capatate si cred ca va mai dura multa vreme pana or face flori | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Dum Sept 15, 2013 4:37 pm | |
| Muraya am si eu un puiut, miroase extraordinar, abia astept sa creasca, senzatia este aceeasi ca la floarea de lamai. | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| |
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Sept 15, 2013 5:11 pm | |
| a..da..aveti dreptate e muraya...cred ca sunt indragostita de fac asa confuzii. dar eu am avut si mirt se facuse tufa mare dar nu facea flori asa ca am renuntat...care e diferenta?am puisori din seminte puse in primavara in pamant si deja au si aceia bobocei.am pus si un lastar sub borcan acum vreo luna sa vad daca se prinde si vad ca e vioi ... | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: universul meu Dum Sept 15, 2013 5:15 pm | |
| Diferenta e si la Frunze la mirt sunt mai dese si sunt de un miros fantastic .La mine a inflorit in aceasta vare face flori alb galbui cu petale battue ca niste fulgi de nea . Este foarte frumos tocmai mi sau sters toate pozele din cal. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: universul meu | |
| |
|
| |
| universul meu | |
|