Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Langa Neajlov

In jos 
+22
Dana Caras
costieanuconstantin
aura
leonor
laurabv
gabriela60
doinabacau
geodezia
popescugp
Tinkerbell
bubu
georgiana
Marga
doina
Carina
penelopa
Doini
Karla
stefana
sicamin
Vernil
Myosotis
26 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
AutorMesaj
oprisgina

oprisgina

Numarul mesajelor : 124
Localizare : popesti leordeni jud ilfov
Joburi/Distractii : gradinarit
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 02/02/2015

Langa Neajlov - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Langa Neajlov   Langa Neajlov - Pagina 9 Icon_minitimeMar Iun 30, 2015 2:30 pm

Ultimul trandafir postat poate fi easy does it, va pot oferi si eu la toamna un trandafir cristophe columb am 3 si vreau sa mai plantez si alti trandafiri si nu am spatiu asta daca nu il aveti deja, va mai pot oferi margarete galbene, echinacea rosie cu floarea dubla echinacea alba....
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Langa Neajlov   Langa Neajlov - Pagina 9 Icon_minitimeVin Iul 03, 2015 9:21 am

Gina, ai dreptate, ala este. Probabil am gresit  poza.
Nu il am pe Cristophe Columb si nici echinaceea altfel decat din cea obisnuita, rozalie. Multumesc pentru oferta. Langa Neajlov - Pagina 9 1059784619  Primesc cu placere orice planta. Timp si maini sa am ca loc e destul in gradina.
Sus In jos
oprisgina

oprisgina

MesajSubiect: Re: Langa Neajlov   Langa Neajlov - Pagina 9 Icon_minitimeVin Iul 03, 2015 6:56 pm

plantele perene am sa le pun in ghivece mai mici sa se stabilizeze si cind aveti drum prin Bucuresti ne intilnim si vi le dau sau daca vreti colet, menta indiana roz si mov aveti am si din astea mai multe
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

MesajSubiect: Re: Langa Neajlov   Langa Neajlov - Pagina 9 Icon_minitimeSam Iul 04, 2015 12:31 am

Nu, nu am. Multumesc frumos. Poate cand vin plantele de la Gommer. Vedem.
Sus In jos
oprisgina

oprisgina

MesajSubiect: Re: Langa Neajlov   Langa Neajlov - Pagina 9 Icon_minitimeDum Iul 05, 2015 9:38 pm

Bine vedem atunci cind vin plantele
Sus In jos
Hertha

Hertha

Numarul mesajelor : 82
Localizare : Bucuresti, Roumanie
Stare de spirit : in general bine dispusa, dar cu prea multe cocoase
Data de inscriere : 06/06/2008

MesajSubiect: Re: Langa Neajlov   Langa Neajlov - Pagina 9 Icon_minitimeMier Iun 15, 2016 9:16 pm

Buna, Myo, draga mea. Am tot cautat un loc in care sa-ti scriu doua vorbe. Pe scurt, mi-e dor de tine. Te-as fi sunat, dar nu mai am nici macar numarul tau de telefon. Inteleg din acest topic ca te-ai mutat cu catel si purcel intr-un loc putin accesibil. Banuiesc ca nu de drag, ci din necesitate. Oricum, ma bucur ca esti bine . Te pup cu drag.
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

MesajSubiect: Re: Langa Neajlov   Langa Neajlov - Pagina 9 Icon_minitimeJoi Iun 16, 2016 1:18 am

Langa Neajlov - Pagina 9 1059784619 Langa Neajlov - Pagina 9 1059784619 Langa Neajlov - Pagina 9 1059784619 Langa Neajlov - Pagina 9 1059784619 Langa Neajlov - Pagina 9 1059784619 Langa Neajlov - Pagina 9 1059784619 Langa Neajlov - Pagina 9 1059784619 Langa Neajlov - Pagina 9 1059784619 In fiecare vara, cand se face zmeura esti alaturi de mine.
Fac dulceata siropoasa de zmeura si o combin cu crema/budinca de vanilie. La tine, sub smochin, am mancat prima data. Iti imaginezi cat mi-a placut, daca astept cu nerabdare zmeura, an de an.
Altfel, numarul de telefon nu ti-ar fi folosit la nimic. Am altul, platit de sora-mea.
Pe scurt, am dat faliment, total. Am pierdut aproape tot. As fi putut alege sa fac foamea intr-o garsoniera pricajita in Bucuresti.
N-am putut sa arunc cainii, matzele si mai ales florile. Am carat tot, pana si gainile si ratele. A fost ingrozitor. Cand mai merg in Bucuresti, imi vine sa trag spre bloc, sa ma duc acasa. Nu cred ca voi scapa vreodata de senzatia asta.
Cam asta e. Macar am acoperisul meu. Iti trimit nr. de telefon pe mp.
Am rasfoit blogul de parfumuri. Excelent.
Sus In jos
Hertha

Hertha

MesajSubiect: Re: Langa Neajlov   Langa Neajlov - Pagina 9 Icon_minitimeJoi Iun 16, 2016 9:29 am

Vernil mi-a povestit rezumativ dezastrul.
Rote Grütze! Da, e super bun!
Vorbim la telefon, te sun in cursul zilei de azi!
Sus In jos
antonia2

Numarul mesajelor : 10
Joburi/Distractii : tricotasj
Stare de spirit : fericite
Data de inscriere : 09/02/2015

MesajSubiect: Re: Langa Neajlov   Langa Neajlov - Pagina 9 Icon_minitimeVin Iun 17, 2016 9:38 pm

Hertha, ma bucur nespus de mult ca ai ajuns pe forum. Eu sunt acum logata ca si Antonia, dupa numele nepoatei mele. Imi cer scuze ca nu am ajuns la tine, avem program decalat. Langa Neajlov - Pagina 9 1059784619
Sus In jos
Hertha

Hertha

MesajSubiect: Re: Langa Neajlov   Langa Neajlov - Pagina 9 Icon_minitimeVin Iun 17, 2016 9:46 pm

Ei,poate iti faci, totusi, timp. Acum sunt si eu mai libera si mai usor de gasit.
Sus In jos
geodezia

geodezia

Numarul mesajelor : 3566
Localizare : Ticleni
Joburi/Distractii : flori.goblene ,
Data de inscriere : 07/06/2011

MesajSubiect: Re: Langa Neajlov   Langa Neajlov - Pagina 9 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2016 8:16 am

ehe de-ai stii tu cit ma invirt eu prin site-ul asta de clematite
Na am si eu o intrebare Hertha
ai id de facebook tot vad pe cineva pe acolo si m-am gindit ca esti tu
Sus In jos
Hertha

Hertha

MesajSubiect: Re: Langa Neajlov   Langa Neajlov - Pagina 9 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2016 8:36 am

Am abandonat site-ul de multi ani ca nu mai aveam timp. Aveam vreo 7-8 siteuri de plante (clematite, hibiscusi, violete, plante de interior, plante de exterior, ciuperci, flora spontana) si un forum. Forumul nu prea mai avea clientela, dar l-as mai fi tinut daca stapanirea suprema nu ar fi facut niste modificari odioase. Daca pana atunci il puteam personaliza in fel si chip, dupa aceste modificari nu mai puteam sa-i fac nimic, doar sa optez pentru una din vreo 4 culori . Ziceai ca-i forum de contabilitate, nu de flori. Fara forum deveneau desuete si site-urile de plante care erau atasate forumului. Acum am un blog de parfumuri. Daca iti plac parfumurile, ma poti vizita.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
geodezia

geodezia

MesajSubiect: Re: Langa Neajlov   Langa Neajlov - Pagina 9 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2016 8:49 am

multam m-am uitat si pe el
deci nu esti pe FB ? ca sa nu ma adresez persoanelor in necunostiinta
ma intereseaza daca si vinzi parfumurile si ce preturi sunt
Sus In jos
Hertha

Hertha

MesajSubiect: Re: Langa Neajlov   Langa Neajlov - Pagina 9 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2016 9:54 am

Am un cont pe FB, dar e facut doar ca sa pot accesa diferite informatii. Nu suport aceasta maniera de socializare, ma oboseste cumplit caci imi vin zeci de mesaje pe care n-am nici timp sa le deschid. Nu vand parfumuri, doar le miros:). Am vandut la un moment dat dubluri sau ce nu mai foloseam, dar totul se vinde cu pierdere mare, asa ca mai bine le fac cadou prietenilor, macar fac o fapta buna. Mai nou, daca nu ma aranjeaza un parfum, prefer sa-l decantez si sa-l modific. Dar nu se pot toate modifica.
Sus In jos
geodezia

geodezia

MesajSubiect: Re: Langa Neajlov   Langa Neajlov - Pagina 9 Icon_minitimeJoi Iun 23, 2016 10:40 am

OK AM INTREBAT MULTAM
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Langa Neajlov   Langa Neajlov - Pagina 9 Icon_minitime

Sus In jos

Langa Neajlov
Sus 
Pagina 9 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: