| Nerium oleander | |
|
+19Carina georgy duduta190578 sicamin gabriela60 Marga doina gabi_gabriella Vernil codruta Rux Tinkerbell stefana bubu GetaV doinabacau penelopa Mada Myosotis 23 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Vin Aug 03, 2012 1:54 pm | |
| Iti multumesc mult,o vara parfumata,printre splendorile tale! | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Nerium oleander Dum Aug 05, 2012 4:37 pm | |
| Leandrilor le merge f.bine la mine, asa ca la anul ii voi planta direct in pamant, sa scap de frica ca fura ghiveciul cu totul. | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Dum Aug 05, 2012 9:00 pm | |
| Sint foarte frumosi leandri tai Doina dar cea galbena este mortala .Nu am vazuto mi-a scapat . | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Lun Aug 06, 2012 6:43 am | |
| Cea galbena e ruda cu leandru. Pacat ca florile tin doar o zi. | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Mier Aug 08, 2012 8:39 am | |
| Am avut si eu una,dar a luat-o taia-meu la birou si i-au furat-o,in urma cu niste ani buni | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Vin Aug 10, 2012 2:14 pm | |
| Fetelor leandri mei somoni au facut seminte unul a facut teci ca fasolea si altul a facut capsule . | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Nerium oleander Vin Aug 10, 2012 9:58 pm | |
| Incearca sa-i inmultesti din seminte. Ar fi nemaipomenit daca ai reusi. | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Nerium oleander Vin Aug 10, 2012 10:24 pm | |
| Draga mea eu am o armata de leandri din seminte .Am primit de la Oskar de pe sunphoto si de la geta m.Cel de la Geta a si inflorit pacat ca fac flori numai la trei ani. | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Joi Aug 16, 2012 5:28 pm | |
| Din ghivecele cu leandrii pui nu mi-au supravietuit decat 1 si vreo 2 pui pusi la prins in apa Ciudat e ca nici e cumparat n-am gasit culori mai deosebite Se pare ca n-am noroc cu ei si sunt lesinata dupa ei | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Nerium oleander Joi Aug 16, 2012 6:19 pm | |
| Tink nu ai intrat pe sunphoto la Dianadia eu de la ea am toate culorile si nici nu sint asa scumpi . | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Nerium oleander Vin Aug 17, 2012 1:13 pm | |
| La mine au prins toti butasii inradacinati in mai-iunie. Astia de acum s-au inmuiat, si nu inteleg de ce ... | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Nerium oleander Vin Aug 17, 2012 7:08 pm | |
| Marga mersi de informatie,dar am luat teapa cu cumparaturi de la diverse persoane si nu mai risc O sa gasesc de cumparat ce vreau la pepiniere pana la urma In plus la caldurile astea nu ma risc cu posta | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Nerium oleander Vin Aug 17, 2012 8:34 pm | |
| Cu placere Tink eu am cumparat mai mult de 10 bucati toate culorile sint adusi din ungaria foarte bine inradacinat .Tot ce-ti doreste sufletelul aduce la comanda astazi am primit un leandru pentru cumnata mea Maria Gambeta si o plumerie destul de mare si ca bonus am primit o hoiya bela . | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Nerium oleander Vin Aug 17, 2012 9:08 pm | |
| Si eu am luat de la Diana o multime de perene anul asta si sunt multumita. De fapt astept urmatoarea comanda . | |
|
| |
Carina
Numarul mesajelor : 428 Localizare : Brasov Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit Stare de spirit : astept primavara Data de inscriere : 24/06/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Vin Aug 17, 2012 10:13 pm | |
| Mie mi-au murit toti leandrii in iarna, asa ca acum imi refac colectia Si bineinteles tot de la Diana Am luat deja cinci culori si patru dintre ei au venit cu flori pe ei, nu au fost incurcaturi de etichetare | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Sam Aug 18, 2012 10:39 pm | |
| Diana este o comoara nepretuita de facut rost de plante! Am s-o "vizitez" si eu. Si leandriii mei au iesit prost din iarna, iar acum sunt plantati in gradina si tot urati sunt Au facut ceva flori, dar anemice, care s-au ofilit prea repede. Leandrul somon a facut si la mine "pastai", dar le-am eliminat pentru a nu mai pune arbustul la munci in plus | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Nerium oleander Dum Aug 19, 2012 4:20 pm | |
| Sa fiti atente ca nu toti leandrii au parfum. Eu am intalnit unii cu flori mari, foarte frumoase, dar lipsite de parfum. Abia astept septembrie, imi iau concediu si colind prin Europa, voi trece si prin Ungaria. Sa vezi colindat prin sere | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Nerium oleander Dum Aug 19, 2012 4:50 pm | |
| Ai dreptate Vernil am unul alb cu floare batuta care miroase foarte fumos ceilalti nu prea . | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Joi Sept 27, 2012 6:58 am | |
| si eu am reusit sa-mi prind iarasi 4 leandri si mai am 2 cu radacina sa-i pun in pamant.Deocamdata au inflorit 2 roz dar sunt tare frumosi.Acum stiu si ca sa nu-i mai pierd ii pun in vase mari. | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Nerium oleander Sam Sept 29, 2012 4:17 pm | |
| Eu am apelat la puii de leandrii de pe sunphoto - la Diana. Se pare ca toata lumea e multumita de exemplarele primite, mai ales ca pretul e mai mult decat rezonabil. Am pierdut butasii cu flori galbene ... asa ca il cumpar de la sursa. Voi stiti daca cei somon sunt parfumati ? | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Nerium oleander Sam Sept 29, 2012 5:57 pm | |
| Nu sint parfumati cei de la Diana eu am luat somon cu floare mare ,Maria gambeta am luat vvariegat roz ,rosu grena portocaliu toti sint mai mult decit frumpsi dar nu au miros .Am luat exemplare la 50 de lei bucata si sint super frumosi . | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Nerium oleander Joi Oct 04, 2012 10:24 pm | |
| Azi am primit si eu leandrul cu flori galbene, arata foarte bine, mai ales ca am dat doar 20 ron pe un pui de 1/2 metru, cu 3 ramificatii. Abia astept sa-l vad inflorit, sper sa aibe parfum. | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Vin Oct 19, 2012 10:39 am | |
| Daca este luteum plenum sau,oasis,acestea sunt varietati parfumate! | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Nerium oleander Mar Ian 29, 2013 12:30 pm | |
| Saptamina trecuta am pus citeva seminte de leandru Maria gambete si au si iesit . | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Nerium oleander Mar Ian 29, 2013 4:43 pm | |
| Marga, ce te-ai specializat! Super, ce gradinita de leandri ai tu acolo, mai ales ca sunt parfumati. Probabil ca dureaza 2-3 ani pana fac flori, dar satisfactia e pe masura! Zi-mi si mie cum ai reusit sa aduni semintele ? As incerca si eu, dar nu stiu cand sunt coapte. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nerium oleander | |
| |
|
| |
| Nerium oleander | |
|