| Nerium oleander | |
|
+19Carina georgy duduta190578 sicamin gabriela60 Marga doina gabi_gabriella Vernil codruta Rux Tinkerbell stefana bubu GetaV doinabacau penelopa Mada Myosotis 23 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Vin Apr 15, 2011 9:10 pm | |
| In privinta faptului ca-si pierd frunzele de la baza,eu ii tineam in balcon vara si iarna ,pana candau crescut prea mari,dar isi pastrau frunzele de la baza. Abia cand i-am dus la tara au aparut dereglari si le-am pus pe seama udatului deficitar, | |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Vin Apr 15, 2011 9:11 pm | |
| Doina ,,stai linistita , Stiam ca tu stii ca-i asta iar eu nu ma suparam de o astfel de "impolitete " : Mama ,ce mi-as dori ca asa sa arate impolitetea !!!!! : | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Vin Apr 15, 2011 9:13 pm | |
| Nu am fost sigura si nu voiiam sa abuzez de amabilitatea ta, Rux!
| |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Mier Iul 06, 2011 4:02 pm | |
| | |
|
| |
codruta
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Veldhoven - Olanda Joburi/Distractii : xxx Stare de spirit : oscilanta Data de inscriere : 25/03/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Mier Iul 06, 2011 4:37 pm | |
| Macar ai tai au inflorit. Al meu nici nu infloreste dar de chelit cheleste. E juma de metru tulpina goala si in varf cateva frunze. Am luat lastar ca sa obtin o alta planta pe care poate o educ mai bine | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Nerium oleander Mier Iul 06, 2011 4:39 pm | |
| Cloanto, nu mai ofta si nu mai suspina, cred ca anul asta nu le prieste leandrilor. Vad ca si leandrii vecinilor mei arata ca vai de mama lor, pana anii trecuti erau toti numai flori, acum frunze langa frunze peste alte frunze ... Ca si liliacul, de altfel, anul asta foarte putine flori, dar in anii trecuti se rupeau cracile de la atatea flori. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Nerium oleander Mier Iul 06, 2011 4:40 pm | |
| De cand am avzut cum infloreste leandrul intr-o clima care-i prieste (Grecia), nici nu ma gandesc sa cresc vreun exemplar. Poate daca ma voi muta in Grecia sau Italia | |
|
| |
gabi_gabriella
Numarul mesajelor : 29 Localizare : Iernut/Mures Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Re: Nerium oleander Dum Iul 17, 2011 11:49 am | |
| | |
|
| |
codruta
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Veldhoven - Olanda Joburi/Distractii : xxx Stare de spirit : oscilanta Data de inscriere : 25/03/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Dum Iul 17, 2011 12:42 pm | |
| Gabi, ai tai au facut adevarat spectacol. | |
|
| |
gabi_gabriella
Numarul mesajelor : 29 Localizare : Iernut/Mures Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Re: Nerium oleander Dum Iul 17, 2011 12:46 pm | |
| Da, asa e ..m-au surprins si pe mine | |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Dum Iul 17, 2011 5:55 pm | |
| DoinaBacau,al doilea colet este gata de plecare ."Mustatile " sint deja mari !!!! ( Poti sa-mi mai trimiti pe m.p nr. tau de tel si adresa?Mersi !) | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: Nerium oleander Lun Iul 18, 2011 6:22 pm | |
| Iti multumesc mult,Rux,ti-am trimis adresa,multa sanatate si flori minunate! | |
|
| |
Rux
| Subiect: Re: Nerium oleander Lun Iul 18, 2011 6:39 pm | |
| | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: Nerium oleander Lun Iul 18, 2011 9:03 pm | |
| Iti multumesc,Rux,daca reusesti sa trimiti maine coletul,vineri il pot lua de la posta! | |
|
| |
Rux
| Subiect: Re: Nerium oleander Mar Iul 19, 2011 11:29 am | |
| Vineri soseste coletul Doina !!!!!!!!!! Sa-ti fie de bine ! | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Mar Iul 19, 2011 8:34 pm | |
| Furtuna de sambata mi-a trantit cele doua ghivece cu leandru de la serviciu asa ca luni le-am facut gropi si i-am ingropat cu ghivece cu tot . Sper sa le priasca | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: Nerium oleander Mar Iul 19, 2011 9:20 pm | |
| Doamne ajuta Rux,sa-ti meraga bine!
Doina,le va merge bine celor cu flori simple,caci nu vor fi afectati de ploi,dar florile involte retin picaturile de apa intre petale si se necrozeaza.
| |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Mar Iul 19, 2011 9:47 pm | |
| Multumesc Doina Unul este clasicul roz involt si unul e rosu simplu . Ii voi lasa acolo pana la toamna cand vor incepe ploile apoi ii mut sub streasina. | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: Nerium oleander Mier Iul 20, 2011 9:18 pm | |
| Cu drag,Doina,sa te bucure cu florile lor minunate.vara se refac repede,chiar daca suporta capriciile vremii! | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: Nerium oleander Joi Iul 28, 2011 11:45 am | |
| | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: Nerium oleander Joi Iul 28, 2011 11:48 am | |
|
Am omis faptul ca am o problema cu frunzele lor,au inceput sa se albeasca ,le-am stropit cu fungicid,de cateva ori si astept rezultatul.
| |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: Nerium oleander Sam Aug 13, 2011 10:25 am | |
| | |
|
| |
doina
| Subiect: Re: Nerium oleander Mar Aug 16, 2011 9:39 am | |
| Am pozat frumuseii din gradina mamei Nu mai stiu de la cine ii am Sunt inradacinati de mine anul trecut. La cel rosu simplu din gradinile mele am descoperit astazi o capsula cu seminte . A mai incercat cineva sa inmulteasca leandru din seminte ? Am inteles ca pot apare plante cu flori diferite de plata de la care s-au luat semintele. | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: Nerium oleander Mar Aug 16, 2011 10:29 am | |
| Felicitari pentru frumusetile astea! Leandri simpli fac cu usurinta seminte ,daca nu se indeparteaza la timp,florile ofilite. Si eu am un pui din seminte,are doi ani,a avut niste probleme,dar si-a revenit si,desi asteptam flori in vara,imi leg sperantele de anul urmator. Nu stiam ca si la leandru se pot schimba caracteristicile plantelor! | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Mar Aug 16, 2011 12:43 pm | |
| Da eu leandru din seminte este foarte frumos numai ca nu infloreste cred pina nu se maturizeaza. Sint foarte frumosi leandri tai Doina. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nerium oleander | |
| |
|
| |
| Nerium oleander | |
|