| Nerium oleander | |
|
+19Carina georgy duduta190578 sicamin gabriela60 Marga doina gabi_gabriella Vernil codruta Rux Tinkerbell stefana bubu GetaV doinabacau penelopa Mada Myosotis 23 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Mar Aug 16, 2011 1:26 pm | |
| Cum eşti expertă, Doina, la "însămânţări" , încearcă şi cu seminţele de leandru. Şi, cum eşti răbdătoare, ai tot timpul să aştepţi să înflorească | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Mar Aug 16, 2011 2:33 pm | |
| Marga daca tu ai leandru din seminte spune-ne, te rog , daca leandrul face florile ca planta mama si cati ani adurat pana s-a maturizat | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Mier Aug 17, 2011 9:01 pm | |
| Am leandru din seminte Doina are al doilea an este cam de 30 de cm. si nu a inflorit niciodata. | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Joi Aug 18, 2011 8:54 am | |
| Multumesc Inseamna ca este mai bine sa insamantam thevetia, ruda leandrului , pentru ca ea infloreste in al doilea an de la insamantare | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Lun Ian 09, 2012 8:54 pm | |
| Puiutii mei de leandru au inflorit in vara,dar au fost afectate frunzele de ceva,se decolorasera,asa ca i-am scurtat mult,a scapat doar unul micut,care era sanatos. Sunt in balcon si au inceput sa lastareasca. | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Lun Ian 09, 2012 9:25 pm | |
| Leandri mei ari dorm in pod iar cei mici am facut prostia sa-i las in biroul meu prima data a dat paduchii la ei si le-a cazut toate frunzele oare isi revin? | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Lun Ian 09, 2012 9:34 pm | |
| Marga,nu-i tarziu sa-i scurtezi si sa-i duci langa ceilalti,bafta! | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Nerium oleander Lun Ian 09, 2012 10:34 pm | |
| | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: Nerium oleander Mier Ian 11, 2012 3:52 pm | |
| Cu drag,Marga,sper ,din suflet,sa nu fie tarziu! | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: Nerium oleander Sam Ian 21, 2012 6:28 pm | |
| Intre cei cu mugurasi,unul ii are galbui si ma intreb daca ii pot pune un "fes",poate e mai sensibil! | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Nerium oleander Lun Ian 23, 2012 6:09 pm | |
| Cum adica sa-i pui fes ? Te referi la mugurii de frunze sau de flori ? | |
|
| |
doina
| Subiect: Re: Nerium oleander Lun Ian 23, 2012 6:18 pm | |
| Cred ca se refera la mugurii de frunza si 'fesul' este o incropire a unei microsere | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Lun Ian 23, 2012 9:35 pm | |
| Am si eu niste pastai la un leandru simplu grena Bine ca mi-ati zis sa le plantez | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: Nerium oleander Mar Ian 24, 2012 10:44 am | |
| Asa e,doar muguri de frunza,i-am taiat tarziu,poate cu mugurii florali! Si,da,ma gandeam la un pet,fiind leandrul tanar,de anul trecut,poate are radacinutele inca neconsolidate,iar petul l-ar ajuta. | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: Nerium oleander Mar Ian 24, 2012 10:46 am | |
| Bafta cu semintele,Tink,vor rasari,inteleg ca germineaza mai repede daca sunt proaspete! | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Mar Ian 24, 2012 10:52 am | |
| Pai sunt proaspete ca stau pe planta N-am stiut pana acum ce sa fac cu ele | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Nerium oleander Mar Ian 24, 2012 9:45 pm | |
| Fetelor pe sunphoto Diana dia are leandri adusi din ungaria ,culori superbe. | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: Nerium oleander Mier Ian 25, 2012 3:59 pm | |
| I-am admirat si eu,mai mare dragul! | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Lun Feb 20, 2012 7:33 am | |
| nu stiu ce se intampla cu leandrii mei ca anul trecut i-am dus in mansarda cu muscatele,la iernat si mi-au murit iar anul acesta i-am tinut in casa,au fost ok si acum li se lasa frunzele in jos si parca s-ar usca.Au pe ei nuste chestii maronii si lipicioase.Am facut poze ieri si azi o sa le pun.I-am spalat de chestiile alea dar ma intreb daca ar trebui sa-i tai. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Lun Feb 20, 2012 9:24 am | |
| Au facut paduchi testosi, Gabriela! Leandrii sunt predispusi la acesti paduchi. Eu zic ca poti sa-i tai de-acum (sa-i scurtezi ramurile), abia ai mai putin de curatat la paduchi care, vor mai aparea. Peste o saptamana, sa-i stergi din nou, chiar daca nu mai vezi paduchii pe ei. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Nerium oleander Lun Feb 20, 2012 8:28 pm | |
| Pai si cu ce solutie sa stearga leandrii ? Ca sunt extrem de interesata si eu, azi am cumparat de la o batranica 2 leandri cu flori duble, unul alb, celalalt roz. Cel alb are frunze mai late si mai lungi decat cel roz. Abia astept sa-i vad infloriti. | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Nerium oleander Lun Feb 20, 2012 8:40 pm | |
| Apa cu spirt sau mai bine zeama de tutun. Dar testosii trebuie inlaturati manual unul cate unul. Altfel nu scapi de ei. | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Mar Feb 21, 2012 8:35 am | |
| Pentru ca nu au prea multe frunze(dar au destule) le-am spalat pe fiecare sa indepartez chestiile alea.Problema este ca frunzele nu mai par toate elastice.Am facut poze dar ieri fiul meu afost plecat si eu le descarc pe calculatorul lui.Mi-a fost teama sa-i tund dar cred ca Pene are dreptate va trebui sa o fac.Mi-ar parea rau sa-i pierd pentru ca doi din cei roz mi-au inflorit toata vara.Radacini sanatoase au pentru ca am vazut la unul ca i-au iesit din vas deci probabil ca va trebui sa-l mut. | |
|
| |
gabriela60
| Subiect: Re: Nerium oleander Mar Feb 21, 2012 2:19 pm | |
| | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Nerium oleander Mar Feb 21, 2012 7:33 pm | |
| Sa nu-ti faci probleme ca isi revin si ai mei sint la fel cu frunzele. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nerium oleander | |
| |
|
| |
| Nerium oleander | |
|