| Nerium oleander | |
|
+19Carina georgy duduta190578 sicamin gabriela60 Marga doina gabi_gabriella Vernil codruta Rux Tinkerbell stefana bubu GetaV doinabacau penelopa Mada Myosotis 23 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Mar Dec 03, 2013 3:29 pm | |
| MDA SI EU AM PIERDUT BRUGMANSIILE TOT PE MOTIV DE BECI | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Nerium oleander Vin Dec 06, 2013 1:22 pm | |
| Am un beci zidit, foarte bun. Aici prima apa e jos, pe la 11m si din cauza asta beciul e relativ uscat. Are si o aerisitoare buna. Dar e prea mici. O sa duc acolo lantanele ca sunt in ghivece mai mic. Si vad ce-o mai incapea, pe langa zacusti si bulioane. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Vin Dec 06, 2013 8:20 pm | |
| Pana la urma, am dus 3 leandri mari in balcon, iar unul, la fel de mare, l-am lasat pe holul de la etaj, ca era plin de testosi. L-am spalat frunza cu frunza cu solutie de insecticid. | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Sam Dec 07, 2013 11:59 am | |
| Fetelor eu am dus leandri mai mari in pod cu brugmasiile cu muscatele si hibiscusii care au ramas numai bête .Dz. cu mila restul de leandri I-am bagat in casa in birou unde nu dau drumul la caldura deloc dar frunzele au avut niste pete si se uscau am fost la fitosanitare si mi-a dat o tanti de acolo nuprid Oil 004ce am stropit si sau facut frunzele verzi fara sa mai aiba vreo pata pe ele .Au inceput sa creasca si sa scoata boboci ca primavara asa bine le merge .Va pun mai jos poza sa vedeti si voi ce fenomen tin sa precizez ca I-am bagat in casa la sfirsitul lui noiembrie si cind au dat de putina caldura au explodaat nu stiu o fi bine? | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Sam Dec 07, 2013 12:02 pm | |
| | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Nerium oleander Sam Dec 07, 2013 12:03 pm | |
| | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Sam Dec 07, 2013 4:03 pm | |
| Cum sa nu fie-a bine,Marga? Doar ca vor inflori la sfarsitul primaverii,cred,daca nu vor avea caldura! | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Nerium oleander Joi Mar 20, 2014 6:10 pm | |
| Fetelor ati scos leandrii afara ? | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Nerium oleander Joi Mar 20, 2014 6:20 pm | |
| Eu da. De fapt unul a stat afara toata iarna, mai putin perioada cu viscol, l-am bagat in casa undeva pe 24-25 ianuarie si dupa 2 saptamani l-am scos iar afara si o duce foarte bine.
Restul i-am scos din casa de 2 saptamani, de cand s-a incalzit vremea. | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Nerium oleander Joi Mar 20, 2014 7:00 pm | |
| Eu anul trecut am patit-o cu leandrii, i-am scos devreme afara si i-a prins gerul,si au avut frunzele urate mult timp. | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Nerium oleander Sam Apr 05, 2014 6:42 pm | |
| Eu...n-am prea avut ce scoate...doar cativa puiuti care-au scapat de foarfeca,in toamna si cativa nou cumparati...pe ceilalti,vreo noua,ii jelesc inca...n-au mai inverzit! Unde mai pui ca am primit in toamna,e drept,nu era timpul lor,mai multi lastari pentru inradacinat,dar nici cei din plantele proprii,nu s-au prins... Mi-am promis sa nu mai tund leandrii toamna,orice-ar fi! | |
|
| |
Paulyna
| Subiect: Re: Nerium oleander Mier Iun 11, 2014 7:22 pm | |
| Ce va fac leandrii fetelor,ai mei deja ma bucura cu floricele ! | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Nerium oleander Mier Iun 11, 2014 9:16 pm | |
| | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: Nerium oleander Joi Iun 12, 2014 5:57 am | |
| | |
|
| |
Paulyna
| Subiect: Re: Nerium oleander Joi Iun 12, 2014 2:09 pm | |
| Va multumesc,se numeste Rubis leandrul,cumparat de la Diana acum trei ani,toti leandrii mei au inflorit deja. Acesta nu stiu cum se numeste,este adus din Italia. | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: Nerium oleander Joi Iun 12, 2014 5:00 pm | |
| Sa-ti traiasca,toti sunt speciali! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nerium oleander | |
| |
|
| |
| Nerium oleander | |
|