| Cea mai variata gama de perene, produse in RO | |
|
+11Marga GetaV doinabacau Tinkerbell Myosotis Vernil bubu stefana Carina penelopa levviking 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
levviking
Numarul mesajelor : 69 Localizare : Sacele Joburi/Distractii : gradinaria Plant-Shop Garden Sacele Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 19/08/2010
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Joi Iun 30, 2011 6:16 pm | |
| - Vernil a scris:
- Ma intereseaza si pe mine 3 varietati de fucsia, respectiv El Camino, Southgate si Annabelle.
Am uitat să vă scriu. Pot să vă aduc din toate cele 3 soiuri de fuchsia. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Joi Iun 30, 2011 6:22 pm | |
| - levviking a scris:
- Vernil a scris:
- Ma intereseaza si pe mine 3 varietati de fucsia, respectiv El Camino, Southgate si Annabelle.
Am uitat să vă scriu. Pot să vă aduc din toate cele 3 soiuri de fuchsia. Multumesc mult. Sambata vin la Agronomie, nu stiu exact unde, poate ma puteti ajuta si-mi spuneti locatia. | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Joi Iun 30, 2011 6:24 pm | |
| - levviking a scris:
Pepino creşte până la maxim 1 metru, dar are nevoie de ghiveci mare, de container de cel puţin 10L. Deci nu ar fi indicat pentru balconas. O galeata de 10 l ocupa locul a 4 hibiscusi | |
|
| |
levviking
Numarul mesajelor : 69 Localizare : Sacele Joburi/Distractii : gradinaria Plant-Shop Garden Sacele Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 19/08/2010
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Joi Iun 30, 2011 6:36 pm | |
| - Vernil a scris:
- levviking a scris:
- Vernil a scris:
Am uitat să vă scriu. Pot să vă aduc din toate cele 3 soiuri de fuchsia. Multumesc mult. Sambata vin la Agronomie, nu stiu exact unde, poate ma puteti ajuta si-mi spuneti locatia. Adresa târgului: Bd. Mărăşti, nr. 61, în curtea Institutului de Agronomie (ASAS), pe aleea dinspre spitalul CFR2. Ne găsiţi la târg între orele 9,00-16,00. Încă nu e sigur dacă venim sâmbăta asta. Poate duminică. Voi anunţa mâine tot aici. | |
|
| |
levviking
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Joi Iun 30, 2011 6:37 pm | |
| - stef a scris:
- levviking a scris:
Pepino creşte până la maxim 1 metru, dar are nevoie de ghiveci mare, de container de cel puţin 10L. Deci nu ar fi indicat pentru balconas. O galeata de 10 l ocupa locul a 4 hibiscusi Depinde de hibiscus, adică de soiul lui. Eu am Hibiscus moscheutos Luna F1, care ocupă exact acelaşi loc ca şi Pepino. | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Joi Iun 30, 2011 7:57 pm | |
| - penelopa a scris:
- Nu m-am supărat, Levi, da' aşa glumim noi aici, la Club
Sâmbăta asta, pe 2 iulie, eşti la standul de la Agronomie? Ce-i pe 2 iulie la agronomie ? | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Joi Iun 30, 2011 8:10 pm | |
| La intrarea uneia dintre aleile din fata agronomiei (cea mai aproape de spitalul CFR) expune domnul Levente plantele. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Vin Iul 01, 2011 8:45 am | |
| - levviking a scris:
- penelopa a scris:
- Levi, ţi-am trimis un e-mail azi, cu plantele pe care aş dori să le achiziţionez sâmbătă .... dacă vii.
Da, l-am primit, vă aduc din fiecare. Sper doar să pot să vin sâmbătă. S-ar putea să vin doar duminică săptămâna asta. Vă spun sigur mâine. Ar fi şi mai bine duminică ! | |
|
| |
levviking
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Vin Iul 01, 2011 11:55 am | |
| Vom fi prezenţi sâmbătă 2 iulie, la târgul de produse naturale şi tradiţionale, produse în ferme şi gospodării româneşti, care se desfăşoară în Bucureşt, pe Bd. Mărăşti, nr. 61, în curtea Institutului de Agronomie, pe aleea de lângă spitalul CFR2. Ne găsiţi între orele 9,00-16,00. Este binevenit oricine, chiar şi dacă nu cumpără nimic, dar va avea ce vedea, mai ales, că va fi prezent inventatorul Ion Valcu, care va expune câteva invenţii deosebite. A primit medalia de aur de la salonul de inventică de la Geneva. Mai multe detalii găsiţi aici: http://www.media-link-business.ro/eveniment/targ-national-de-produse-ecologice-traditionale-si-naturale-produse-in-ferme-si-gospodarii-taranesti-intre-2-3-iulie-2011-la-asas.htmlToţi doritorii de plante din oferta plant-shop.ro, sunt rugaţi să trimită o listă cu plantele dorite. Am foarte multe soiuri de plante şi nu pot să aduc din fiecare. Câteva linkuri de vâzut, toate filmate la acest târg, la ediţii anterioare: Expoziţie de păsări: http://www.media-link-business.ro/index.php?option=com_jmultimedia&layout=default&view=media&id=131Ediţia din 24 iunie: http://www.media-link-business.ro/index.php?option=com_jmultimedia&layout=default&view=media&id=132Găsiţi mai multe linkuri cu filmări anterioare, tot pe acelaşi site. O poză despre plant-shop.ro din toamnă: http://www.media-link-business.ro/foto-targ-asas/category/1-targul-de-la-asas.html | |
|
| |
levviking
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Vin Iul 01, 2011 12:13 pm | |
| | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Vin Iul 01, 2011 12:49 pm | |
| Fiindcă te văd, încă, prezent pe forum, Levi, îţi spun aici că, pentru sâmbăta asta, în afară de ce ţi-am scris, mai vreau: - 1 buc. Hibiscus acetosella "Red Shield" (cel cu frunze grena) - 2 buc. margarete africane "Delosperma" - 2 buc."Stipa pony tails" - părul fetei
Merci! | |
|
| |
levviking
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Vin Iul 01, 2011 12:57 pm | |
| - penelopa a scris:
- Fiindcă te văd, încă, prezent pe forum, Levi, îţi spun aici că, pentru sâmbăta asta, în afară de ce ţi-am scris, mai vreau:
- 1 buc. Hibiscus acetosella "Red Shield" (cel cu frunze grena) - 2 buc. margarete africane "Delosperma" - 2 buc."Stipa pony tails" - părul fetei
Merci! OK, Vă aduc, din toate, cu excepţia fuchsiei Blacky, am doar New Millenium, care are flori mai mari şi mai negre. Vă aduc New Millenium? | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Vin Iul 01, 2011 1:11 pm | |
| Da, adu-mi New Millenium. Merci! | |
|
| |
levviking
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Vin Iul 01, 2011 1:36 pm | |
| | |
|
| |
levviking
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Vin Iul 01, 2011 1:36 pm | |
| - penelopa a scris:
- Da, adu-mi New Millenium.
Merci! Bine vă aduc. | |
|
| |
levviking
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Vin Iul 01, 2011 2:02 pm | |
| | |
|
| |
levviking
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Vin Iul 01, 2011 2:31 pm | |
| | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Vin Iul 01, 2011 4:13 pm | |
| Eu si cu Pene vom ajunge in jurul orei 10, maine dimineata. Putem stabili deja o intalnire blitz intre forumisti . Am citit programul targului si propune destule lucruri interesante, merita sa fim in zona | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Vin Iul 01, 2011 4:21 pm | |
| Ia cu tine, Levi, si Coada fazanului (ca tot o sa ma uit si dupa fazani ) si cealalta graminee... nemuritoare'n spic | |
|
| |
levviking
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Vin Iul 01, 2011 8:32 pm | |
| Am plecat. Voi aduce tot(sper) ceea ce mi-aţi cerut. Vă aştept cu drag. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Sam Iul 02, 2011 11:14 pm | |
| Azi l-am cunoscut pe Levi! Baiat de treaba! M-am intalnit acolo cu Gomez, Stefana si Vernil. Cred ca e doar inceputul ..... | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Sam Iul 02, 2011 11:40 pm | |
| Levi are o multime de plante sanatoase si ieftine. Eu sunt foarte multumita. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Dum Iul 03, 2011 5:09 pm | |
| | |
|
| |
levviking
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Lun Iul 04, 2011 12:55 pm | |
| | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Lun Iul 04, 2011 1:23 pm | |
| Cu Eucaliptul am avut o experienţă tristă! Am comandat la Bakker (sau Sieberz ) un exemplar, care a ajuns primăvara la mine. L-am mutat într-un ghiveci mai mare şi l-am ţinut afară. A crescut foarte mult în vara aceea. Devenise un copăcel ramificat, cu multe frunze ca nişte bănuţi de argint!!!! La puţin timp după ce l-am dus în casă pentru iernare, i s-au uscat toate frunzele, fără să-şi schimbe culoarea şi fără să cadă de pe ramuri ... motiv pentru care am realizat prea târziu "tragedia". Oricât l-am resuscita după aceea, tot "mort" a rămas Atunci am căutat informaţii despre el, dar n-am găsit mare lucru. Citind acum link-ul postat de Levi, realizez că, la începutul iernii, am ţinut Eucaliptul la căldură şi .... însetat, Poate am s-o iau de la început cu alt exemplar. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO | |
| |
|
| |
| Cea mai variata gama de perene, produse in RO | |
|