Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Cea mai variata gama de perene, produse in RO

In jos 
+11
Marga
GetaV
doinabacau
Tinkerbell
Myosotis
Vernil
bubu
stefana
Carina
penelopa
levviking
15 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
levviking

Numarul mesajelor : 69
Localizare : Sacele
Joburi/Distractii : gradinaria Plant-Shop Garden Sacele
Stare de spirit : optimist
Data de inscriere : 19/08/2010

Cea mai variata gama de perene, produse in RO Empty
MesajSubiect: Cea mai variata gama de perene, produse in RO   Cea mai variata gama de perene, produse in RO Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 11:30 am

Producător de plante perene, cea mai variată gamă de plante din producţia proprie.
Se livrează în toată ţara, prin Poşta Română, Fan Courier şi Otto Curier.
http://www.plant-shop.ro/
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO   Cea mai variata gama de perene, produse in RO Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 2:01 pm

Eu, una, îţi mulţumesc că ai poposit şi pe forumul nostru, fiindcă îmi este greu să ţopăi pe Internet din site în site Wink
Am studiat, în mare, oferta de plante şi pot să spun că sunt mai mult decât încântată!
Voi deveni, cu siguranţă, o clientă fidelă. farao

Pentru început, aş vrea să ştiu cum stai cu planta căreia eu îi zic Crin de stepă, iar tu "Kniphofia uvaria (nu ştiu dacă am reţinut bine denumirea că eu nu prea am ţinere de minte la astfel de denumiri Cea mai variata gama de perene, produse in RO 2945718842 ), fiindcă am şi eu o plantă din asta de acum 2 toamne (de la Bakker) şi anul trecut a făcut o inflorescenţă, iar anul acesta tot una ... 😢
Aş vrea să ştiu dacă pot să mai iau de la tine ca să-mi fac şi eu o tufă mai de Doamne-ajută!
Sus In jos
levviking

MesajSubiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO   Cea mai variata gama de perene, produse in RO Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 3:20 pm

penelopa a scris:
Eu, una, îţi mulţumesc că ai poposit şi pe forumul nostru, fiindcă îmi este greu să ţopăi pe Internet din site în site Wink
Am studiat, în mare, oferta de plante şi pot să spun că sunt mai mult decât încântată!
Voi deveni, cu siguranţă, o clientă fidelă. farao

Pentru început, aş vrea să ştiu cum stai cu planta căreia eu îi zic Crin de stepă, iar tu "Kniphofia uvaria (nu ştiu dacă am reţinut bine denumirea că eu nu prea am ţinere de minte la astfel de denumiri Cea mai variata gama de perene, produse in RO 2945718842 ), fiindcă am şi eu o plantă din asta de acum 2 toamne (de la Bakker) şi anul trecut a făcut o inflorescenţă, iar anul acesta tot una ... 😢
Aş vrea să ştiu dacă pot să mai iau de la tine ca să-mi fac şi eu o tufă mai de Doamne-ajută!

Mi se pare ciudat că crinul de făclie a făcut numai o singură floare.
Eu le am la ghivece de 3L şi au mai multe flori, 2-3-4/plantă.
Am nevoie de mai multe detalii, cât de mare a fost la cumpărare? sub ce formă(rădăcină nudă, la ghiveci) ?
Expunerea (unde este plantată, la soare(ore/zi), umbră, semiumbră)?
Solul în care este plantată? Ceva îngrăşăminte?
şi alte detalii.
În legătură cu oferta de pe site, ea este încă incompletă, mai am şi acuma cel puţin 50 de plante perene, pe care nu le am expuse pe site. Iar oferta se îmbogăţeşte încă. Mai am comandate răsaduri şi butaşi cel puţin 50 de soiuri.
Oricum toate plantele sunt crescute de mine personal, le ofer plantelor tot ceea ce au nevoie, inclusiv îngrăşământ cu dizolvare lentă, care oferă plantei de mâncare şi după cumpărare, pt tot sezonul.
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO   Cea mai variata gama de perene, produse in RO Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 3:41 pm

Păi, tocmai asta m-a încântat la tine .... că ai adaptat, deja, plantele la condiţiile noastre din RO şi au mai multe şanse de supravieţuire.
Crinul meu l-am primit prin colet poştal de la Bakker, sub forma unor rădăcini îmbârligarte, cu uşoare urme de ... muguri. Era în toamna lui 2009. Am plantat rădăcinile direct în pământul din grădină, astfel încât în primăvară mi-a răsărit o singură tufă de frunze lungi (ca de narcise, dar mai tari), din mijlocul căreia a ieşit o tijă înaltă care a făcut o "făclie".
(Am căutat până acum o poză de anul trecut, dar după cum se întâmplă, întotdeauna, niciodată nu găseşti ceva când cauţi ... pirat ).
Cert e că şi anul acesta a făcut o singură tijă florală, deşi tufa s-a mai îndesit. E, probabil, să mai facă vreo tijă florală?
A, are soare, pământ fertil atât cât poate fi pe meleagurile Perişului, dar îngrământ nu prea Wink
Sus In jos
Carina

Carina

Numarul mesajelor : 428
Localizare : Brasov
Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit
Stare de spirit : astept primavara
Data de inscriere : 24/06/2011

MesajSubiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO   Cea mai variata gama de perene, produse in RO Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 5:14 pm

Fara nici o legatura cu crinul Penelopei, vreau doar sa zic ca eu am comandat in primavara asta de la d-l. Levi, căruia i-am facut si o vizita profesionala profitand de faptul ca suntem oarecum vecini, si am ramas placut impresionata de pepinera sa. Toate plantele pe care le-am cumparat s-au prins si marea majoritate au si inflorit.
Deci puteti cumpara cu incredere.
No Levi vezi ce reclama draguta ti-am facut?? Very Happy
Sus In jos
stefana

stefana

Numarul mesajelor : 1443
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos
Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte
Data de inscriere : 08/06/2008

MesajSubiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO   Cea mai variata gama de perene, produse in RO Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 5:19 pm

Cu atat mai mult trebuie sa remarce Levi gestul tau king , Carina, cu cat la profil, la Starea de spirit, ai scris "partea goala a paharului" Very Happy
Sus In jos
bubu

Numarul mesajelor : 2033
Stare de spirit : in general buna
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO   Cea mai variata gama de perene, produse in RO Icon_minitimeMar Iun 28, 2011 6:50 pm

Si eu am cumparat de la Levi in aceasta primavara si sunt multumita de plantute.
Una din delfinele luate se pregateste de inflorire, dar si celelalte au boboci.
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO   Cea mai variata gama de perene, produse in RO Icon_minitimeMier Iun 29, 2011 9:10 am

Ingratelor!!! Nu puteaţi să-mi ziceţi şi mie, mai demult, de Levi?
Oricum, n-o să mai scape de mine până nu voi aduce în grădină toate plantele lui. pirat
Sus In jos
bubu

Numarul mesajelor : 2033
Stare de spirit : in general buna

MesajSubiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO   Cea mai variata gama de perene, produse in RO Icon_minitimeMier Iun 29, 2011 11:26 am

Hai ma ca n-am stiut ca te intereseaza Embarassed , iti ziceam.
Tu poti sa aduci toate plantele ca ai gradina mare Very Happy .
Sus In jos
levviking

MesajSubiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO   Cea mai variata gama de perene, produse in RO Icon_minitimeMier Iun 29, 2011 11:47 am

penelopa a scris:
Păi, tocmai asta m-a încântat la tine .... că ai adaptat, deja, plantele la condiţiile noastre din RO şi au mai multe şanse de supravieţuire.
Crinul meu l-am primit prin colet poştal de la Bakker, sub forma unor rădăcini îmbârligarte, cu uşoare urme de ... muguri. Era în toamna lui 2009. Am plantat rădăcinile direct în pământul din grădină, astfel încât în primăvară mi-a răsărit o singură tufă de frunze lungi (ca de narcise, dar mai tari), din mijlocul căreia a ieşit o tijă înaltă care a făcut o "făclie".
(Am căutat până acum o poză de anul trecut, dar după cum se întâmplă, întotdeauna, niciodată nu găseşti ceva când cauţi ... pirat ).
Cert e că şi anul acesta a făcut o singură tijă florală, deşi tufa s-a mai îndesit. E, probabil, să mai facă vreo tijă florală?
A, are soare, pământ fertil atât cât poate fi pe meleagurile Perişului, dar îngrământ nu prea Wink

Cu adaptarea plantelor, chiar este o problemă.
De multe ori arunc şi eu câte un lot întreg de plante, pt că îmi vin bolnave sau cu alte minunăţii.
Ce pot să vă spun, este că, eu am grijă de plante din plăcere, îmi place să le cresc.
Nu sunt eu de meserie horticultor, dar când faci ceva din plăcere .....
La crinul de făclie, fac flori doar tijele proaspăt crescute anul trecut sau cele mai vechi, cele care cresc anul acesta vor înflorii doar anul viitor.
Dacă aţi avut la crin mai multe tije de anul trecut, ele vor face flori chiar şi dacă nu are planta de mâncare, dar nu va avea putere să le crească mari, vor rămâne mici, atât tijele cât şi florile.
Încercaţi să-i administraţi mai mult calciu. Este mai greu de procurat pt grădinarii hobby, dar încercaţi la fitofarmacii, supermarketuri, eventual pe net. Dacă nu găsiţi, atunci mergeţi la un depozit de materiale de construcţii şi cumpăraţi o pungă de ghips, pe care să-l presăraţi pe sol, chiar şi în toată grădina, sau o dizolvaţi în apa cu care udaţi. Reţeta 1 găleată apă, 1 lingură de ghips, acest procent poate varia mult, ghipsul este o sursă naturală de calciu, care administrat în sol în doze acceptabile, nu dăunează plantelor.
Iar pt formarea, dezvoltarea şi creşterea bobocilor, orice plantă are nevoie de calciu.
Sus In jos
levviking

MesajSubiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO   Cea mai variata gama de perene, produse in RO Icon_minitimeMier Iun 29, 2011 11:50 am

Carina a scris:
Fara nici o legatura cu crinul Penelopei, vreau doar sa zic ca eu am comandat in primavara asta de la d-l. Levi, căruia i-am facut si o vizita profesionala profitand de faptul ca suntem oarecum vecini, si am ramas placut impresionata de pepinera sa. Toate plantele pe care le-am cumparat s-au prins si marea majoritate au si inflorit.
Deci puteti cumpara cu incredere.
No Levi vezi ce reclama draguta ti-am facut?? Very Happy

Mulţumesc frumos pt reclamă.
Sper să fiţi mulţumită în continuare de plantele cumpărate, deşi erau mai mici când le-aţi cumpărat, dar dacă sunt sănătoase şi vorbiţi frumos cu ele, vă răsplătesc cu multe floricele.
Vă mai aştept!!!
Sus In jos
levviking

MesajSubiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO   Cea mai variata gama de perene, produse in RO Icon_minitimeMier Iun 29, 2011 11:54 am

bubu a scris:
Si eu am cumparat de la Levi in aceasta primavara si sunt multumita de plantute.
Una din delfinele luate se pregateste de inflorire, dar si celelalte au boboci.

Mă bucură faptul că sunteţi mulţumită.
La delphinium să tăiaţi tijele florale imediat după trecerea florilor, fac 3-4 rânduri de flori într-un an.
Sus In jos
levviking

MesajSubiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO   Cea mai variata gama de perene, produse in RO Icon_minitimeMier Iun 29, 2011 11:57 am

penelopa a scris:
Ingratelor!!! Nu puteaţi să-mi ziceţi şi mie, mai demult, de Levi?
Oricum, n-o să mai scape de mine până nu voi aduce în grădină toate plantele lui. pirat

Nu vă supăraţi, nu aveau de unde să ştie dacă sunt un om serios, cu plante de calitate, iar să recomanzi cuiva pe cineva despre care nu ştii nimic, ....
Cu umplerea grădinii nu este nici o problemă, am aproape 200k de plante.
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO   Cea mai variata gama de perene, produse in RO Icon_minitimeMier Iun 29, 2011 1:17 pm

Nu m-am supărat, Levi, da' aşa glumim noi aici, la Club Wink
Sâmbăta asta, pe 2 iulie, eşti la standul de la Agronomie?
Sus In jos
levviking

MesajSubiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO   Cea mai variata gama de perene, produse in RO Icon_minitimeMier Iun 29, 2011 3:17 pm

penelopa a scris:
Nu m-am supărat, Levi, da' aşa glumim noi aici, la Club Wink
Sâmbăta asta, pe 2 iulie, eşti la standul de la Agronomie?

Încă nu ştiu sigur. Voi posta un anunţ aici pe forum.
Dar oricum ar fi bine să pregătiţi o listă cu plantele dorite de dumneavoastră.
Nu aduc din fiecare plantă.
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO   Cea mai variata gama de perene, produse in RO Icon_minitimeMier Iun 29, 2011 3:54 pm

Ei, eu aş vrea multe, dar am să iau din ce aduci tu... dacă vii.
Am să fac şi o listă după ce mai studiez oferta,
Sus In jos
stefana

stefana

MesajSubiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO   Cea mai variata gama de perene, produse in RO Icon_minitimeMier Iun 29, 2011 5:46 pm

Am vazut ca sunt noutati in oferta de pe site Very Happy
Eu sunt incantata de menta mea indiana - Satureja douglasii "Indian Mint". I-am schimbat ghiveciul si vad ca s-a adaptat deja, are mugurasi de flori.
Mi-as dori si o planta de Pepino, daca nu se face prea mare si poate fi cultivat in balcon.
Iar Armeria maritima are flori ce se pot usca precum imortelele?
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO   Cea mai variata gama de perene, produse in RO Icon_minitimeJoi Iun 30, 2011 10:13 am

În primul rând, să-mi spui Ştef, cum ai reuşit să scrii cu caractere aşa mari Cea mai variata gama de perene, produse in RO 1922459146
În al 2-lea rând, eu vreau să cumpăr ce are la vanzare la stand, apoi voi face o comandă mai mare în care voi copta şi alţi colegi.

ps. Ce-i ăla, Pepino?!!
Sus In jos
stefana

stefana

MesajSubiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO   Cea mai variata gama de perene, produse in RO Icon_minitimeJoi Iun 30, 2011 10:18 am

penelopa a scris:
În primul rând, să-mi spui Ştef, cum ai reuşit să scrii cu caractere aşa mari
Initial o parte din text a aparut cu niste litere taare mititele. Apoi, am selectat textul mititel si am facut click pe litera aia A mare din lista de butoane de sus si am selectat acolo Arial. Fontul textului obisnuit este Times New Roman si mie nu imi place, asa ca o sa il schimb cand scriu (cand mi-aduc aminte Very Happy ) . Si Verdana imi place (cu el am scris acum).
Pepino este un soi de Solanum
Sus In jos
Vernil

Numarul mesajelor : 2383
Localizare : acasa
Joburi/Distractii : munca
Stare de spirit : ok

MesajSubiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO   Cea mai variata gama de perene, produse in RO Icon_minitimeJoi Iun 30, 2011 2:09 pm

Ma intereseaza si pe mine 3 varietati de fucsia, respectiv El Camino, Southgate si Annabelle.
Ca o paranteza, anul acesta unica mea fucsie - New Millennium - mi-a daruit peste 50 de flori, care dureaza de aproape 3 saptamani. Este o minunatie de floare, nu credeam ca paote ajunge atat de frumoasa!

Cea mai variata gama de perene, produse in RO IMG_0076
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO   Cea mai variata gama de perene, produse in RO Icon_minitimeJoi Iun 30, 2011 4:00 pm

Levi, ţi-am trimis un e-mail azi, cu plantele pe care aş dori să le achiziţionez sâmbătă .... dacă vii.
Sus In jos
levviking

MesajSubiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO   Cea mai variata gama de perene, produse in RO Icon_minitimeJoi Iun 30, 2011 6:05 pm

stef a scris:
Am vazut ca sunt noutati in oferta de pe site Very Happy
Eu sunt incantata de menta mea indiana - Satureja douglasii "Indian Mint". I-am schimbat ghiveciul si vad ca s-a adaptat deja, are mugurasi de flori.
Mi-as dori si o planta de Pepino, daca nu se face prea mare si poate fi cultivat in balcon.
Iar Armeria maritima are flori ce se pot usca precum imortelele?

Noutăţi sunt şi vor mai fi multe, mai am cel puţin 50 de soiuri de plante perene, pe care nu am avut timp să le expun pe site. Să nu mai vorbesc de plantele de o vară, begonii, muşcate, etc...
Pepino creşte până la maxim 1 metru, dar are nevoie de ghiveci mare, de container de cel puţin 10L.
Iar cu armeria maritima nu prea mai am, şi sincer nu cred că se pot usca florile, dar am în schimb flori de paie pitice, cu floare mare de 7-8cm în diametru. Am galben şi roşu cu centru galben.
Sus In jos
levviking

MesajSubiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO   Cea mai variata gama de perene, produse in RO Icon_minitimeJoi Iun 30, 2011 6:10 pm

penelopa a scris:

ps. Ce-i ăla, Pepino?!!

Pepino este un arbust pitic, peren, care face fructe asemănătoare cu perele, puţin mai mari, de culoarea pepenelor galbene cu inserţii mov, la fel şi gustul o moşteneşte de la pepene.
Mai multe citiţi aici: http://www.plant-shop.ro/toate-plantele-a-z/262-solanum-muricatum-pepino.html
Sus In jos
levviking

MesajSubiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO   Cea mai variata gama de perene, produse in RO Icon_minitimeJoi Iun 30, 2011 6:13 pm

Vernil a scris:
Ma intereseaza si pe mine 3 varietati de fucsia, respectiv El Camino, Southgate si Annabelle.
Ca o paranteza, anul acesta unica mea fucsie - New Millennium - mi-a daruit peste 50 de flori, care dureaza de aproape 3 saptamani. Este o minunatie de floare, nu credeam ca paote ajunge atat de frumoasa!

Este întradevăr foarte frumoasă fuchsia dumneavoastră, dar nu este soiul New Millenium.
New Millenium are flori roşu cu negru vedeţi aici: http://www.plant-shop.ro/toate-plantele-a-z/160-fuchsia.html.
Soiul din poză este Fuchsia Gillian, are flori uriaşe, semicurgătoare, un soi foarte apreciat în Europa.
Sus In jos
levviking

MesajSubiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO   Cea mai variata gama de perene, produse in RO Icon_minitimeJoi Iun 30, 2011 6:15 pm

penelopa a scris:
Levi, ţi-am trimis un e-mail azi, cu plantele pe care aş dori să le achiziţionez sâmbătă .... dacă vii.

Da, l-am primit, vă aduc din fiecare.
Sper doar să pot să vin sâmbătă. S-ar putea să vin doar duminică săptămâna asta.
Vă spun sigur mâine.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO   Cea mai variata gama de perene, produse in RO Icon_minitime

Sus In jos

Cea mai variata gama de perene, produse in RO
Sus 
Pagina 1 din 7Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: In gradina :: Din toate cele ... verzi :: Flori perene-
Mergi direct la: