| Cea mai variata gama de perene, produse in RO | |
|
+11Marga GetaV doinabacau Tinkerbell Myosotis Vernil bubu stefana Carina penelopa levviking 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Dum Feb 05, 2012 3:54 pm | |
| - levviking a scris:
- A aparut catalogul de fuchsia 2012.
http:/www.plant-shop.ro/content/12-catalog Vizionare placuta.
Inca nu stiu cand voi veni la Bucuresti. Atunci sa facem comanda aici, direct catre tine ? Daca da, eu iti spun de acum ce anume vreau, numai sa-mi spui daca e ok sa comand asa. Lista mea e cea de jos, cate un exemplar din fiecare Fuchsia Blue Angel Fucsia El Camino Fuchsia Swingtime Fuchsia Voodoo | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Dum Feb 05, 2012 5:38 pm | |
| Levi, eu astept astilbele si ... mai vad eu ce | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Lun Feb 06, 2012 1:00 pm | |
| Mai bine incearca altceva decat astilbele, Penelopa. Le trebuie apa din greu, altfel iti raman pitice si nu-ti fac decat flori microscopice. Sunt plante de umbra si mare umiditate, ca ferigile... cel mai bine merg pe marginea apei, deci... in fine, la mine n-au mers in climatul meu ploios, daramite in caldurile de la tine... | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Lun Feb 06, 2012 1:24 pm | |
| Imi plac astilbele atat de mult, Karla, incat risc sa ma chinui udandu-le de 2 ori pe zi, numai sa existe!. Am mai aflat ca au nevoie si de ingrasamant, ceea ce eu n-am facut pana acum. Voi mai incerca, fiindca umbra au, doar apa sa le dau din belsug si papica bun In plus, in afara de hosta, hortensii si omag, nu stiu ce alte plante as mai putea planta la umbra. | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Lun Feb 06, 2012 1:49 pm | |
| | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Lun Feb 06, 2012 5:08 pm | |
| Merci, Karla! Frumoase plante de umbra azaleele, rhodo si cameliile, dar lor le trebuie pamant acid si gradina mea n-are | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Lun Feb 06, 2012 7:55 pm | |
| Pai, te-ai uitat doar la plante acide, dar mai sunt si altele...
Sunt o multime de varietati de astrancia, bergenia, brunnera, dicentra, cimifuga, lamium, filipendula, digitalis, heuchera/heucherella/tiarella, pachysandra...
Am inteles ca anemonele de Japonia, alea care infloresc toamna, nu ti-au mers, sau memoria ma inseala? Mai ai si cateva herbacee care sunt foarte decorative, in afara de heuchera, ferigi si hosta. Iarba japoneza (kalonechloa) sau carex-urile de umbra (am cumparat eu unul, se cheama Carex flacca).
La mine astrancia e cea mai decorativa, sunt vreo 5 varietati in culori diferite. Si achemilla molis merge foarte bine, daca are si o cate o raza de soare din cand in cand... | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Lun Feb 06, 2012 7:57 pm | |
| Uitam: astilbele sunt si ele plante de sol acid... | |
|
| |
kytty21
Numarul mesajelor : 2 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : - Stare de spirit : - Data de inscriere : 27/03/2012
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Mar Mar 27, 2012 4:33 pm | |
| Buna, eu sunt noua pe aici.Am descoperit forumul dupa o comanda de sapt trecuta pe plant-shop..Ma intereseaza cum sa plantez sedum-ul ca sa se faca covor.Sa pun tot ghiveciul intr-o singura gropicica sau sa despart firele?Sper sa ma puteti ajuta.Multumesc! | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Mar Mar 27, 2012 6:08 pm | |
| bine ai venit kytty21 sper sa te simti bine intre noi.Eu cred ca intrebarea asta trebuie s-o pui la prima rubrica aia cu "Cine stie raspunde....." oricum sper sa vada fetele unde ai scris si or sa te indrume. | |
|
| |
levviking
Numarul mesajelor : 69 Localizare : Sacele Joburi/Distractii : gradinaria Plant-Shop Garden Sacele Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 19/08/2010
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Mar Mar 27, 2012 6:16 pm | |
| Pt doamna CarlaIn noul catalog din 11 martie de la plant-shop, sunt detalii la fiecare planta produsa de mine, daca are nevoie de umbra sau soare, chiar si solul acid sau alcalin este semnalizat. http://www.plant-shop.ro/content/12-catalogExistă astilbe care merge plantat la soare, cel chinensis Pumila. Pt doamna PenelopaLa inceputul lunii aprilie voi veni la Otopeni cu alte treburi, și va pot aduce plante daca sunteti interesata. La targul de la Agronomie deocamdata nici nu ma gandesc sa vin. Nu am timp. Pt doamna VernilVa rog sa ma scuzati dar nu stiu unde locuiti, dupa cate imi aduc aminte sunteti din Bucuresti. Daca doriti acele soiuri de Fuchsia fara sa platiti pt transport si ne putem intalni undeva in Otopeni, pot sa va aduc. Pt doamna Kytty21Nu stiu exact ce soi de sedum ati comandat, dar majoritatea puteti sa despartiti, pt a acoperii o suprafata mai mare cat mai repede, orice crenguta se rupe la sedum imprastiati in zona unde doriti sa incovorati solul si se prinde acum primavara. Dupa imprastiere este indicat sa udati solul bine, astfel veti improsca bucatile de sedum cu pamant si se prind mai repede. Distractie placuta, Levviking | |
|
| |
levviking
Numarul mesajelor : 69 Localizare : Sacele Joburi/Distractii : gradinaria Plant-Shop Garden Sacele Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 19/08/2010
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Mar Mar 27, 2012 6:19 pm | |
| - Tinkerbell a scris:
- In aprilie sunteti de gasit la Agronomie ca si anul trecut?
Din pacate nu mai vin la Agronomie. Daca doriti ceva plante din oferta noastra si sunt deja disponibile, vi le pot aduce la inceputul lunii aprilie, voi avea ceva de rezolvat la Otopeni. O primavara inflorita ! | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Mar Mar 27, 2012 10:36 pm | |
| Merci, Lewiking, nu stiam de specia asta de astilbe... Chinensis pumila vasazica...
| |
|
| |
kytty21
Numarul mesajelor : 2 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : - Stare de spirit : - Data de inscriere : 27/03/2012
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Mier Mar 28, 2012 9:21 am | |
| multumesc pt raspuns,asa am sa fac... am comandat toat tipurile de sedum :) am o portiune de pamant napadit de buruieni pe care m-am saturat sa le tot smulg. Gazonul nu a reusit sa le faca fata - sper sa reuseasca sedum-ul. | |
|
| |
alga
Numarul mesajelor : 4 Localizare : tulcea Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : incepator Data de inscriere : 24/06/2014
| |
| |
alga
Numarul mesajelor : 4 Localizare : tulcea Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : incepator Data de inscriere : 24/06/2014
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Vin Iul 04, 2014 8:46 pm | |
| Nu stiu cum sa fac pozele mai mici.Poate ma invata cineva | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Vin Iul 04, 2014 9:08 pm | |
| Pana te invata cineva (eu nu stiu nici macar sa le postez ) iti spun ca mie imi plac si asa mari. Phlox ca al tau am si eu tot de la Levi. | |
|
| |
alga
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Sam Iul 05, 2014 12:46 am | |
| Multumesc mult,Penelopa.Sper sa vad si florile tale | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO | |
| |
|
| |
| Cea mai variata gama de perene, produse in RO | |
|