| Cea mai variata gama de perene, produse in RO | |
|
+11Marga GetaV doinabacau Tinkerbell Myosotis Vernil bubu stefana Carina penelopa levviking 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Mier Sept 14, 2011 12:06 pm | |
| Pe balconul meu s-a topit incet, dar sigur, menta indiana In schimb ii merge grozav busuiocului acela cu frunzulite miici. Oare pot sa ii folosesc frunzulitele pentru pizza? E planta anuala sau daca il tai mai spre iarna o sa lastareasca din nou in ghiveci la primavara. Apropo de targ, intre ce ore este deschis? | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Mier Sept 14, 2011 2:04 pm | |
| Având în vedere că am locuit 13 ani în vecinătatea parcului Tineretului, cred că am să trec şi eu pe-acolo ... mai ales că mă interesează primula asta dar şi Helena. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Mier Sept 14, 2011 2:08 pm | |
| | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Mier Sept 14, 2011 2:56 pm | |
| Da, frumoasa-i asa rasfirata , numai ca la tine sta la aer, o mai bate vantul. La mine i-o fi fost prea cald, sau oi fi udat-o prea mult | |
|
| |
levviking
Numarul mesajelor : 69 Localizare : Sacele Joburi/Distractii : gradinaria Plant-Shop Garden Sacele Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 19/08/2010
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Joi Sept 15, 2011 11:19 am | |
| - stef a scris:
- Pe balconul meu s-a topit incet, dar sigur, menta indiana
In schimb ii merge grozav busuiocului acela cu frunzulite miici. Oare pot sa ii folosesc frunzulitele pentru pizza? E planta anuala sau daca il tai mai spre iarna o sa lastareasca din nou in ghiveci la primavara.
Apropo de targ, intre ce ore este deschis? Nu ştiu încă programul târgului, dar având în vedere că este în parc, cred că de dimineaţa până seara. Vă aştept cu drag. | |
|
| |
levviking
Numarul mesajelor : 69 Localizare : Sacele Joburi/Distractii : gradinaria Plant-Shop Garden Sacele Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 19/08/2010
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Joi Sept 15, 2011 11:21 am | |
| - penelopa a scris:
- Având în vedere că am locuit 13 ani în vecinătatea parcului Tineretului, cred că am să trec şi eu pe-acolo ... mai ales că mă interesează primula asta dar şi Helena.
Vă aştept cu drag. Încă nu ştiu sigur cât ţine acest târg, dar vineri-sâmbătă-duminică vom fi prezenţi. Am înţeles că acest târg ţine din 16 până pe 25 septembrie. Acum voi vedea când ajung la faţa locului. | |
|
| |
GetaV
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Flori Stare de spirit : Happy Data de inscriere : 07/03/2011
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Joi Sept 15, 2011 5:57 pm | |
| Nu-i asa ca ne intalnim la targ si apoi veniti la mine? | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Joi Sept 15, 2011 6:04 pm | |
| E invitatie oficiala ? | |
|
| |
GetaV
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Flori Stare de spirit : Happy Data de inscriere : 07/03/2011
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Joi Sept 15, 2011 8:12 pm | |
| | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Joi Sept 15, 2011 8:13 pm | |
| Eu nu pot veni la targ, dar daca puneti de o intalneala, ziceti din timp, ca eu imi facusem alte planuri. Si ziceti exact, zi, ora, locatie, ca sa inteleaga tot omu' | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Vin Sept 16, 2011 2:04 pm | |
| Eu sambata am alt program (plec din Buc. ) dar duminica la orice ora ziceti voi. La expo cred ca ajung vineri mai spre seara.
| |
|
| |
GetaV
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Vin Sept 16, 2011 7:45 pm | |
| OK ,veniti duminica ,sau cand va convine ,numai sa stiu din timp | |
|
| |
levviking
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Mar Sept 20, 2011 7:51 pm | |
| O lovitură sub centură, dată de un ministru român, care şi-a tăiat creaca de sub el. A lovit acolo unde nu trebuia, probabil avea capul plin de alc..l, din vin franţuzesc, obţinut cu butaşi cumpăraţi din olanda, produse în Kenya, băut din pahare fabricate în china, cu dop de plută din Australia, şi sticle produse în Bulgaria. Din păcate este o lovitură sub centură, o aberaţie care ne loveşte pe noi, locuitorii acestei ţări, pe importatorii, furnizorii, florăriile şi producătorii de plante şi flori de la noi din ţară, de propriul nostru ministru, care a vrut să le arate olandezilor, că şi guvernul din pROstMania, le poate face rău olandezilor, în cazul în care nu vor vota pt intrarea româniei în schengen. Iarăşi din păcate, paguba va fi estimată (până în prezent, marţi 20 septembrie)la peste 1 milion de euro, pe care tot noi o vom plăti, cetăţenii acestei ţări, deoarece guvernul român a încălcat legile în vigoare, cu privire la mărfurile cu circulaţie liberă în Uniunea Europeană. Aveau dreptul să oprească aceste camioane cu marfa perisabilă, pentru verificări, pt maxim 24 de ore, după care trebuiau să le dea drumul sau să le confişte, să le distrugă şi să plătească despăgubiri. Vă daţi seama că orice firmă care are pierderi de pe urma acestei acţiuni nejustificate, vor da în judecată statul român, vă daţi seama cine va câştiga. Şi vă daţi seama din banii cui se vor scoate banii... Eu plâng pentru acele plante, care au nevoie de lumină, apă etc.. Este o cruzime. Este o ruşine. Este o nouă dezinformare a opiniei publice. Eu sunt un producător mic, am doar vreo 5000 de răsaduri într-unul din aceste camioane. Dar cei ce au câteva camioane de plante acolo? Toţi sunt români, firme din românia, care plătesc taxe şi impozite. Pt ce? Ca un miniscru să îşi bată joc de ei. Ruşine să ne fie. | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Mar Sept 20, 2011 8:23 pm | |
| Sint deacord cu tine Lewy. | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Mar Sept 20, 2011 8:55 pm | |
| si eu sunt de acord cu tine pagubiti sunt tot romanii care au contracte cu Olanda | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Mier Sept 21, 2011 9:52 am | |
| - levviking a scris:
- O lovitură sub centură, dată de un ministru român, care şi-a tăiat creaca de sub el.
.......... că şi guvernul din pROstMania, le poate face rău olandezilor, în cazul în care nu vor vota pt intrarea româniei în schengen.
Bine spus. Ar trebui sa aflati cine sunt cei care mai au de suferit si sa dati statul/guvernul/ministrul in judecata. Sa cereti daune. Altfel nu se invata minte in veci. | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Mier Sept 21, 2011 7:48 pm | |
| hm..................si din buzunarul nostru se platesc tampeniile incompetentiloir oare de ce greselile nu se platesc din buzunarul celor care gresesc la noi la firma cine greseste plateste,la stat nu se poate? ca oricum de vreo cativa ani ministrii se dau in spectacol sa fie cat mai tampiti,inculti si nesimtiti
Ultima editare efectuata de catre Tinkerbell in Joi Oct 13, 2011 9:19 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Mar Sept 27, 2011 1:20 pm | |
| Partea proasta e ca, "spectacolul" guvernantilor si politicienilor e .... pe banii nostri | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Mar Sept 27, 2011 1:52 pm | |
| Pana la urma care o fost bacteria aia cremenala? Ca tot n-am aflat | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Mar Sept 27, 2011 2:44 pm | |
| Mileniul urmator , ai rabdare doamna Stef | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Mier Sept 28, 2011 8:49 am | |
| atunci cand era nebunia cu aviara copii mein erau in vizita la neamuri la Fagaras de unde au primit un cocosel si o gainusa din cele pitice a doua zi dupa ce au ajuns ei acasa au venit cu aviara lor si le-au omorat oamenilor toate pasarile din curte ai nostri au trait bine mersi nu ne-a murit nici o pasare, iar de la ei am acum urmasii asa-i si bacteria ucigasa | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Mier Sept 28, 2011 9:38 am | |
| Da. Daca se mai intampla vreo "aviara" (Doamne fereste) ascund pasarile. | |
|
| |
levviking
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Mier Ian 18, 2012 2:27 pm | |
| | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Joi Ian 19, 2012 5:53 pm | |
| In aprilie sunteti de gasit la Agronomie ca si anul trecut? | |
|
| |
levviking
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO Dum Feb 05, 2012 3:26 pm | |
| A aparut catalogul de fuchsia 2012. http:/www.plant-shop.ro/content/12-catalog Vizionare placuta.
Inca nu stiu cand voi veni la Bucuresti. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cea mai variata gama de perene, produse in RO | |
| |
|
| |
| Cea mai variata gama de perene, produse in RO | |
|