| Bine v-am gasit si eu... | |
|
+37leonor geodezia ghana ella06 georgy georgianal MYRELA Andaluanda anasstasia corinap Carina marirogo Ionut duduta190578 Mariabt gabi_gabriella sicamin costieanuconstantin GetaV Tinkerbell Rux Marga vickylucia gabriela60 doinabacau bibacj stefana doina Attila Karla georgiana penelopa bubu Vernil Doini Myosotis mihaela 41 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Sam Iul 23, 2011 7:44 am | |
| Bine ai venit in Glub , Gabriela . Am reusit sa-ti vad si eu albumul si te felicit pentru frumoasele flori. Pasaroii sunt super | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Sam Iul 23, 2011 7:57 am | |
| - gabriela60 a scris:
- nu stiu cum se numesc cele de langa hortensie care seamana cu niste gladiole cu floare mica
Cred ca la astea te referi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , eu nu ma pricep dar Myo iti poate spune ce sunt M-am plimbat incantata prin prin gradina ta plina de culoare si am sa revin mereu ca tare imi place atmosfera . | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Sam Iul 23, 2011 8:32 am | |
| eu le zicem gladiole japoneze | |
|
| |
costieanuconstantin
Numarul mesajelor : 223 Localizare : codlea Joburi/Distractii : gradinarit , albine ,noutati Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Sam Iul 23, 2011 10:17 am | |
| | |
|
| |
gabi_gabriella
Numarul mesajelor : 29 Localizare : Iernut/Mures Data de inscriere : 06/06/2008
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Sam Iul 23, 2011 12:02 pm | |
| - stef a scris:
- gabriela60 a scris:
- nu stiu cum se numesc cele de langa hortensie care seamana cu niste gladiole cu floare mica
Cred ca la astea te referi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , eu nu ma pricep dar Myo iti poate spune ce sunt M-am plimbat incantata prin prin gradina ta plina de culoare si am sa revin mereu ca tare imi place atmosfera . o cheama crocosmia Sica muna sanatate !! si ai grija de tine !! | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Dum Iul 24, 2011 9:40 pm | |
| Si eu va spun bine-ati venit,tuturor! Marga,ai o gradina mare si bogata! Gabriela,am vazut o multime de flori superbe,la tine! Sica,multa sanatate,,convalescenta usoara,pozele sunt de nota zece! | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Dum Iul 24, 2011 10:27 pm | |
| | |
|
| |
vickylucia
Numarul mesajelor : 229 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : gradinaritul Stare de spirit : buna Data de inscriere : 13/07/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Iul 28, 2011 9:26 am | |
| - sicamin a scris:
- Nici nu stiti cat de mult ma bucur ,ca santeti alaturi de mine !!!
Cum m-am simtit un pic mai bine ,am si pus deo intalnire cu fetele ,unde m-am simtit grozav de bine si am discutat despre ce ne-a placut noua mai mult:florile. Va multumesc tuturor pentru urarile de sanatate si pupici pe care i-am primit prin Marga si sincer va spun ca m-am bucurat nespus de mult ca nu ati uitat de mine. Pun eu cateva poze de la "ceaiul" la care ne-am intalnit. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nasa, multa sanatate si tot binele din lume, iti doresc din toata inima; nu uita ca te astept la Iasi! Pupici! | |
|
| |
sicamin
Numarul mesajelor : 389 Localizare : timisoara Joburi/Distractii : drumetii ,gradinarit Stare de spirit : destul de buna Data de inscriere : 01/04/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Iul 28, 2011 4:10 pm | |
| Vikylucia iti multumesc mult . La Iasi nu cred ca voi mai ajunge vreodata dar ma gandesc mereu la toti forumistii care santeti alaturi de mine. De saptamana viitoare iar voi lipsi o perioada ,dar gandurile mele bune si urarile de sanatate se indreapta mereu spre voi. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Iul 28, 2011 8:26 pm | |
| Sica, multa sanatate si din partea mea! Dumnezeu sa-ti ajute in tot ce faci! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Aug 11, 2011 9:20 am | |
| Bine ai venit, Floralia!! În sfârşit, te-ai hotărât. De abia aştept să ne împărtăşeşti din experienţa ta grădinărească .... că, tare frumoase flori mai ai!!! | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Aug 11, 2011 8:38 pm | |
| Bun venit tuturor membrilor noi! Mai ales Codrinei, prietena mea! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Aug 11, 2011 11:27 pm | |
| Ma bucur ca se mareste Clubul cu noi prieteni. Floralia mi-a promis de mult ca va veni aici, dar n-a prea avut timp pana acum. In curand va activa si Corcodel si, mai astept o persoana draga - Odette (Maria)! | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Vin Aug 12, 2011 11:19 am | |
| | |
|
| |
Mariabt
Numarul mesajelor : 25 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : Din toate cate putin Stare de spirit : Buna Data de inscriere : 23/08/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Mar Aug 23, 2011 4:32 pm | |
| Buna ziua si bun gasit tuturor membrilor acestui club ! Pentru ca am promis, si vad ca deja mi s-a anuntat " activarea " , iata-ma alaturi de voi si ma bucur nespus de mult . Am fost deja intr-o scurta vizita prin gradinile si balcoanele voastre, aveti flori minunate ! Sunt si eu o iubitoare de flori, gradina mea fiind cele doua balcoane pe care daca as putea le-as face de doua ori mai mari si, cu siguranta nici atunci nu as fi multumita . , urari de bine , la cat mai multe si frumoase plantute ! | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Mar Aug 23, 2011 4:54 pm | |
| | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Mar Aug 23, 2011 6:02 pm | |
| Cu mare bucurie urez bun venit printre noi, unei persoane dragi,la care admir deopotriva dragostea pentru plante,altruismul si generozitatea ! Deci,bine ai venit,Maria ! | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Mar Aug 23, 2011 8:25 pm | |
| Bun venit printre noi,la cat mai multe si frumoase flori! | |
|
| |
doina
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Mier Aug 24, 2011 9:42 am | |
| Bine ai venit Mariabt | |
|
| |
Mariabt
Numarul mesajelor : 25 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : Din toate cate putin Stare de spirit : Buna Data de inscriere : 23/08/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Vin Aug 26, 2011 12:27 pm | |
| Va multumesc mult ! | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Noi 03, 2011 1:05 pm | |
| Bine ai venit, Ionuţule dragă! Tu, un "astru" in ale legumiculturii, pomiculturii şi floriculturii , străluceşte, în veci, pe cerul Clubului nostru! ... şi, te rog, nu mai fi stea căzătoare printre noi, că mare nevoie avem de tine, noi, grădinarii de aici.... căci, aici sunt "adevăraţii" grădinari din lumea virtuală!!! | |
|
| |
Ionut
Numarul mesajelor : 12 Localizare : Craiova Joburi/Distractii : Înţelept de serviciu Stare de spirit : în funcţie de împrejurări Data de inscriere : 31/10/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Noi 03, 2011 8:53 pm | |
| buna seara ma numesc ionut,multe persoane din acest club ma stiu,unele chiar de multi eni cand nu prea existau forumuri de specialitate.. sunt un impatimit al lumii vegetale in general si al florilor in special,sper sa ne impartasim experientele in domeniu,am nevoie de consiliere pt postarea de albume sai poze asadar ma bucur ca v am gasit si bine v am gasit | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Noi 03, 2011 8:54 pm | |
| | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Noi 03, 2011 9:12 pm | |
| - Ionut a scris:
- am nevoie de consiliere pt postarea de albume sai poze
asadar ma bucur ca v am gasit si bine v am gasit Si eu ma bucur mult ca ne-am reintalnit [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]In materie de albume, ti-as recomanda sa-ti faci cont pe webshots. Dar inscrierea cere mai mult timp (sunt niste chestii de completat acolo, nu e obligatoriu sa fie si cele reale , de genul: nume, prenume, adresa, numarul de telefon... ). Sunphoto este mai rapid in materie de inregistrare, chiar daca nu ai posibilitatea sa pui imagini direct [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Noi 03, 2011 10:36 pm | |
| Bun venit Ionut ! Daca ai deja album si vrei sa-l treci la semnatura scrie-l aici si ti-l trec eu daca nu te descurci. Pentru poze am incercat sa explic cum se face aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... | |
| |
|
| |
| Bine v-am gasit si eu... | |
|