| Bine v-am gasit si eu... | |
|
+37leonor geodezia ghana ella06 georgy georgianal MYRELA Andaluanda anasstasia corinap Carina marirogo Ionut duduta190578 Mariabt gabi_gabriella sicamin costieanuconstantin GetaV Tinkerbell Rux Marga vickylucia gabriela60 doinabacau bibacj stefana doina Attila Karla georgiana penelopa bubu Vernil Doini Myosotis mihaela 41 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
mihaela
Numarul mesajelor : 13 Localizare : CONSTANTA Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Bine v-am gasit si eu... Sam Mai 28, 2011 7:57 am | |
| Salutari de la malul marii...tuturor... mai vechi sau mai noi pe forumul asta... Desi inregistrata de mult pe forum, n-am prea avut timp sa intru , de cand gesnereaceaeele m-au prins in mrejele lor. Asta nu inseamna ca mi-am neglijat gradina, dar a trecut oarecum in plan secund. Oricum mi-a facut placere sa redescopar aici persoane dragi mie, asa ca daca ma primiti am sa mai trec din cand in cand pe-aici sa va admir frumusetile de care aveti grija cu atata drag. Am sa pun si eu un link cu gradina mea, si pe masura ce mai infloreste cate ceva am sa incerc sa actualizez... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Va doresc o zi insorita...buna de gradinarit!!! | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Sam Mai 28, 2011 8:44 am | |
| Te asteptam cu drag | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Sam Mai 28, 2011 11:13 am | |
| Bine ai venit Mihaela Suntem bucurosi ca ai venit in clubul nostru, sa vezi ce te vei mai bine dispune aici, eu, sunt nou dar am fost asa de bine primita Iti doresc sedere placuta si participare pe masura!!!! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Sam Mai 28, 2011 11:18 am | |
| vai mie, dar ce gradina frumosa ai!!! felicitari cum se numeste frumuseatea asta? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]apropo, si eu sunt constanteanca dar am ramas in Bucurest dupa facultate | |
|
| |
mihaela
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Sam Mai 28, 2011 12:15 pm | |
| Multumesc frumos de primire... Doini...se numeste caldarusa sau aquillegia. Pe langa clematite , e vedeta lunii mai in gradina mea... | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Sam Mai 28, 2011 1:38 pm | |
| Miha, ma bucur mult ca ai revenit! | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Sam Mai 28, 2011 9:11 pm | |
| Bine ai venit Mihaela. Dar ce poze artistice faci, minunate | |
|
| |
mihaela
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Sam Mai 28, 2011 9:30 pm | |
| Multumesc... Pozele chiar nu sunt punctul meu forte... de multe ori ma chinuiesc sa redau culoarea reala, mai ales la violete si kohlerii, dar fac si eu ce pot cu o camera de-aia mica si ieftina... Incerc sa le imortalizez oricum, iarna mai fac cate o vizita in albumul meu ...sa-mi amintesc cum e vara prin gradina mea... | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Sam Mai 28, 2011 10:40 pm | |
| Si eu ma bucur, Mihaela (vreau sa uit trecutul, asa ca nu-ti mai zic Miha ) ca imi oferi (din nou) posibilitatea de a comunica cu tine. | |
|
| |
mihaela
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Dum Mai 29, 2011 1:44 pm | |
| Si eu ma bucur sa te regasesc, Pene... | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Dum Mai 29, 2011 6:09 pm | |
| mihaela, bine te-am regasit! ma bucur ca ne intalnim si aici, am si eu un motiv in plus sa-ti admir hibiscusii | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Dum Mai 29, 2011 7:42 pm | |
| Bun venit, Mihaela! trebuie sa fie superba o gradina la malul marii..; cu cata migala ai fotografiat plantutele! | |
|
| |
mihaela
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Lun Mai 30, 2011 9:32 am | |
| Va multumesc mult... Gradina nu e atat de mare pe cat as fi vrut, dar e suficienta pentru cat reusesc eu sa o muncesc. Si totusi visez la o gradina de trandafiri... | |
|
| |
Attila
Numarul mesajelor : 115 Localizare : Satu Mare Joburi/Distractii : Electronist,pai cam multe de aceea nu ma anpac cu 24 de ore antro zi Stare de spirit : veselie totala Data de inscriere : 01/05/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Mar Iun 07, 2011 1:02 pm | |
| Bine ai venit Mihaela Si despre marimi mai bine nu discutam nu vreei cativa metri de la mine ca eu deja nu ma mai descurc | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Lun Iun 27, 2011 11:52 am | |
| Bine v-am gasit si regasit , desi nu am gradina pot sa ma numesc gradinar pentru ca cultiv niste rosii in balcon. Fiind primele mele rosii, le-am pus tare ingramadite dar deja au rod si nu stiu daca mai pot sa le despart | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Lun Iun 27, 2011 12:07 pm | |
| Doinaaa, bine ne-ai găsiiit! Îmi era dor de tine! Mulţumesc pentru frunzuliţele de violete! Chiar dacă nu ai grădină, ai printre cele mai frumoase violete din ţară | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Lun Iun 27, 2011 12:08 pm | |
| Doina, bine ai venit [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Si eu am avut mai demult o rosie cherri in balcon, de la GetaV, dar nu m-am priceput sa o "cultiv" si productia a fost scazuta (doar o rosie ). | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Lun Iun 27, 2011 12:13 pm | |
| Bine ai venit Doina | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Lun Iun 27, 2011 12:14 pm | |
| Doina, în curând voi posta Diplademia (era să-i zic Diplamedia, dacă nu mă întorceam să văd mai bine cum îi spune ) înflorită ... din lăstarii de la tine şi de la Adda. E roşie! | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Lun Iun 27, 2011 12:29 pm | |
| Pene ma bucur ca te-am ragasit si abia astept sa vad frumusica Dipladenia mea nu s-a prins dar am gasit la "plus' si mi-am cumparat un ghivecel cu 2 plantute de nuante diferite dar sunt roz . Doini, pot sa-ti spun tiza mea pentru ca asa imi spun niste colege. Stef , iti multumesc pentru ca mi-ai amintit de persoanele drage de aici. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Lun Iun 27, 2011 12:42 pm | |
| Ce bine imi ca ai intrat in CLubul nostru, Doina! Eu am un hibi galbior de la tine, creste ca voinicul din poveste, dar a uitat sa faca flori ... Il astept cu mare drag. | |
|
| |
bibacj
Numarul mesajelor : 60 Localizare : Cluj Joburi/Distractii : fotografia, calatoriile Stare de spirit : .... Data de inscriere : 21/06/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Vin Iul 01, 2011 2:26 pm | |
| Buna ziua tuturor, sunt Bianca din Cluj. Nici eu nu am gradina dar iubesc florile. O parte din voi ma mai cunosc si de pe alte forumuri. | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Vin Iul 01, 2011 2:49 pm | |
| - bibacj a scris:
- O parte din voi ma mai cunosc si de pe alte forumuri.
... si de multa vreme [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
doina
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Vin Iul 01, 2011 5:41 pm | |
| Bina ai venit Bianca | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Vin Iul 01, 2011 6:08 pm | |
| eu nu sunt gradinareasa, dar iti urez "Bine ai venit"! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... | |
| |
|
| |
| Bine v-am gasit si eu... | |
|