| Bine v-am gasit si eu... | |
|
+37leonor geodezia ghana ella06 georgy georgianal MYRELA Andaluanda anasstasia corinap Carina marirogo Ionut duduta190578 Mariabt gabi_gabriella sicamin costieanuconstantin GetaV Tinkerbell Rux Marga vickylucia gabriela60 doinabacau bibacj stefana doina Attila Karla georgiana penelopa bubu Vernil Doini Myosotis mihaela 41 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
bibacj
Numarul mesajelor : 60 Localizare : Cluj Joburi/Distractii : fotografia, calatoriile Stare de spirit : .... Data de inscriere : 21/06/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Vin Iul 01, 2011 6:13 pm | |
| Multumesc pt urari! Va trebui sa fiti mai ingaduitoare cu mine pana imi "intru in mana" cu forumul nou. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Vin Iul 01, 2011 7:42 pm | |
| BUn venit alaturi de noi, Bianca! Ce mai face hoya ? | |
|
| |
bibacj
Numarul mesajelor : 60 Localizare : Cluj Joburi/Distractii : fotografia, calatoriile Stare de spirit : .... Data de inscriere : 21/06/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Vin Iul 01, 2011 7:46 pm | |
| - Vernil a scris:
- BUn venit alaturi de noi, Bianca! Ce mai face hoya ?
Multumesc de urare! Cresc... Sper sa vi le arat inflorite anul acesta. | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Sam Iul 02, 2011 9:07 am | |
| Bianca, ma bucur sa te "aud" | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Sam Iul 02, 2011 2:39 pm | |
| Si eu spun un bun venit,tuturor,si va asigur ca fiecare dintre noi are destule lucruri de invatat,din paginile acestui forum! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Sam Iul 02, 2011 11:08 pm | |
| Uff, Bianca, in sfarsit ai intrat!! Incepusem sa ma iau de Attila Ai mai dat rame la peste? Cand te mai duci la Atti, spune-mi si va trimit eu 5-6 rame ... la metru | |
|
| |
bibacj
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Lun Iul 04, 2011 10:47 am | |
| Multumesc tuturor pt urari. Nu merg fara tine! Am vazut pozele din concediu dar lipsesc cele cu rama... | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Lun Iul 04, 2011 10:51 am | |
| Păi, nu-ţi spuse, bre, pe sunphoto că n-am pozele alea? (pozele au fost pe aparatul foto al lui Atti) Le-a pus Attila la "Vocea Americii", că el acolo ştie să intre mai repede. | |
|
| |
bibacj
| |
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Mier Iul 06, 2011 4:14 pm | |
| foarte frumoasa gradina mihaela si-mi plac foarte mult clematitele. vad ca ai o adevarata colectie.felicitari | |
|
| |
vickylucia
Numarul mesajelor : 229 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : gradinaritul Stare de spirit : buna Data de inscriere : 13/07/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Mier Iul 13, 2011 8:22 pm | |
| Bine v-am gasit si regasi; ma bucur ca intalnesc vechi cunostinte si prietene! | |
|
| |
bibacj
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Mier Iul 13, 2011 11:29 pm | |
| - vickylucia a scris:
- Bine v-am gasit si regasi; ma bucur ca intalnesc vechi cunostinte si prietene!
Bine ai venit Vickylucia. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Iul 14, 2011 8:53 am | |
| Bine ne-ai găsit, Vikylucia! Doar tu m-ai umplut de episcii!! Şi eu am pentru tine un pui de clero albastru (tot de la tine prins), un pui de hibi alb tot de la tine prins şi un pui de hibi surinam. După ce mai trec căldurile, ţi-i trimit. | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Iul 14, 2011 9:06 am | |
| Bine ai venit Viky | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Iul 14, 2011 9:34 am | |
| Bine ai ajuns alaturi de noi, Viorica! | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| |
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Iul 14, 2011 4:33 pm | |
| doamna vickylucia, ma bucur ca va intalnesc si aici! | |
|
| |
vickylucia
Numarul mesajelor : 229 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : gradinaritul Stare de spirit : buna Data de inscriere : 13/07/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Vin Iul 15, 2011 12:55 am | |
| Va multumesc, dragele mele, pentu primirea calda! Si mie imi era dor de voi si as dori ca pacea si armonia sa existe intotdeauna aici.Sper ca ranchiuna,, ingamfarea, rautatatea, zgrcenia si alte asemenea, sa nu popseasca niciodata aici si sa ne simtim ca intr-o mare familie, Eventualele greseli sa fie corectate cu delicatete si sa nu raneasca sentimentele nimanui Va iubesc! | |
|
| |
vickylucia
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Vin Iul 15, 2011 1:03 am | |
| | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Dum Iul 17, 2011 4:35 pm | |
| Buna ziua si bine v-am gasit.Sint din Timisoara si la indemnul unei prietene comune m-am inscris pe acest forum .Sper sa ma primiti si pe mine deoarece sint o mare iubitoare de flori si plante.Pe majoritatea va cunosc de pe sunphoto unde sint inregistrata cu numele de Clematita.Pot sa va spun ca am si o mica gradina cu legume dar mai multe flori.Va multumesc mult. | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Dum Iul 17, 2011 5:23 pm | |
| imi pare bine ca te-ai inscris in club! | |
|
| |
vickylucia
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Dum Iul 17, 2011 5:45 pm | |
| Bine ai venit; ma bucur ca esti ne esti alaturi! | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Lun Iul 18, 2011 8:50 am | |
| Bine ai venit, Marga! Am găsit şi eu mesaje pe albumul meu sunphoto de la tine şi, chiar am avut de câteva ori intenţia de a te invita la Club. Mă bucur că eşti din Timişoara ... oraşul de care mă leagă multe amintiri plăcute. La Timişoara am cunoscute iubitoare de plante care şi-au pus puternic amprenta pe sufletul meu : Sicamin, Adriana, Loredana . Mă bucur că ai grădină de legume ... uite-aşa, creşte numărul legumcultorilor de la Club şi am şi eu cu cine împărţi opinii despre aceste plante. | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Lun Iul 18, 2011 9:55 am | |
| Marga, bine ai venit in Club | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Lun Iul 18, 2011 1:56 pm | |
| Multumesc pt invitatie si pentru primirea care mi-ati facuto .Sint onorata ca m=ati primit in club.Sica vorbeste foarte frumos de voi.Am avut citeva intilniri de suflet cu Sica ,Violeta de Parma cu Iohana si cu Ana Fondrea.Sa stiti ca sint o mare iubitoare de flori iar cu gradina ma descurc destul de bine numai ca am cirtite si imi fac musuroaie nu stu ce sa le mai fac.Va pup si va consider si pe voi prietenele mele. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... | |
| |
|
| |
| Bine v-am gasit si eu... | |
|