| Bine v-am gasit si eu... | |
|
+37leonor geodezia ghana ella06 georgy georgianal MYRELA Andaluanda anasstasia corinap Carina marirogo Ionut duduta190578 Mariabt gabi_gabriella sicamin costieanuconstantin GetaV Tinkerbell Rux Marga vickylucia gabriela60 doinabacau bibacj stefana doina Attila Karla georgiana penelopa bubu Vernil Doini Myosotis mihaela 41 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Lun Iul 18, 2011 5:43 pm | |
| Marga,ce face Sica ? Salutari si urari de sanatate din partea mea pentru ea. ! Bine ai venit !(asta ca sa nu ies sin rand ...) | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Lun Iul 18, 2011 11:42 pm | |
| Am vorbit la telefon se recupereaza dupa operatie.Saptamina asta a ramas sa ne intilnim in oras citeva forumiste printre care si Iohana. | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Mar Iul 19, 2011 7:29 am | |
| Marga, transmite sanatate lui Sica si saluta-le pe fete din partea noastra Cartitele, la mine au sapat si prin solar, dar rosiile sunt in picioare, asa ca nu ma deranjeaza. Au rolul lor in mersul naturii. | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Mar Iul 19, 2011 8:14 am | |
| Multumesc Myo o sa le transmit .Cit despre cirtite le-am tot prins dar acuma zici ca ma simt. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Mar Iul 19, 2011 10:00 am | |
| Margo, transmite-i Sicăi, din partea mea, toate gândurile bune şi, spune-i că-mi este tare greu s-o sun .. nu pot s-o sun !! Spune-i că mă gândesc mereu la ea şi că simt că totul va fi bine. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Mar Iul 19, 2011 10:08 am | |
| Despre cârtiţă pot să vă spun şi eu că, efectiv, una mă sfidează de-adreptul: şi-a făcut un muşuroi chiar lângă euphorbia care, cică, alungă cârtiţele ... după ce, în prealabil, se găsise să-şi facă altul chiar la rădăcina micului meu arbore de fier. Pe ăsta l-am stricat şi am udat mult, mai ales că n-a păţit nimic copăcelul. A mai făcut un muşuroi şi'n ţarcul fazanilor. Când ud grădina, ud şi muşuroaiele de lângă euphorbia şi din ţarcul fazanilor, dar a 2-a zi le găsesc... "proaspete". Aşa cum zice şi Myo, atâta timp cât plantele mele nu suferă din cauza lor, nu vreau să le fac niciun rău. Nu le mai stric muşuroaiele existente, fiindcă altfel, le-ar face în alte locuri. Eu am văzut cum arată o cârtiţă, în urmă cu nişte ani, când cineva la ţară în Moldova a prins una... un animăluţ atât de frumos şi curatt n-am văzut în viaţa mea. | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Mar Iul 19, 2011 11:24 am | |
| Eu am văzut cum arată o cârtiţă, în urmă cu nişte ani, când cineva la ţară în Moldova a prins una... un animăluţ atât de frumos şi curatt n-am văzut în viaţa mea. [/quote] Sunt negru taciune si cu boticul roz sau rosu Din pacate potaile sunt mari vanatoare de cartite | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Mar Iul 19, 2011 11:52 am | |
| Nu, Tink, cârtiţa care am văzut-o eu avea blăniţa maronieu, iar lăbuţele şi boticul erau de un roz ca de copil mic. | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Mar Iul 19, 2011 1:14 pm | |
| A mea era neagra ( era de la mine din curte) A trebuit sa ma lupt cu potaile sa o salvez Sa nu mai zic ca si afurisita de cartita isi facuse musuroiul in tufa mea de budejjia rosie,proaspat plantata Iar afurisitele alea de javre mi-au distrus copacelul ca sa o scoata afara Abia l-am salvat
| |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Mar Iul 19, 2011 2:30 pm | |
| Fetelor m-a sunat Sica miine am pus de-o intilnire .Pene stiu ca tii greu sa o suni dar sa stii ca se bucura cind aude de voi. Noi ne intilnim miine la ora 17 sa stiti cum ajung va dau vesti. | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Mar Iul 19, 2011 7:00 pm | |
| Marga , te rog, transmite-i si din partea mea , multa sanatate Sicai | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Mar Iul 19, 2011 9:23 pm | |
| Ok.Doina sa facut . | |
|
| |
GetaV
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Flori Stare de spirit : Happy Data de inscriere : 07/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Mar Iul 19, 2011 10:45 pm | |
| si eu am sunat-o cu strangere de inima ,dar i-a parut f. bine ca am sunat-o
| |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Iul 21, 2011 7:08 pm | |
| bun gasit tuturor si-mi cer scuze ca n-am facut de la inceput asa dar abia azi mi-a facut fiul meu albumul cu poze sau cum se numeste. sper sa va placa si florile mele si ma bucur ca existati | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Iul 21, 2011 8:36 pm | |
| Foarte frumos album .Bine ai venit! | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Iul 21, 2011 8:39 pm | |
| Fetelor imi cer scuze dar nu stiu unde sa postez am adus poze cu Sica dar nu stiu sa pun asa ca le-am lasat la mine in albumul Clematita .,, O zi de neuitat. Va trimite pupici multi. | |
|
| |
costieanuconstantin
Numarul mesajelor : 223 Localizare : codlea Joburi/Distractii : gradinarit , albine ,noutati Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Iul 21, 2011 11:48 pm | |
| imi plac florile tale !!!
Ultima editare efectuata de catre costieanuconstantin in Sam Iul 23, 2011 10:14 am, editata de 1 ori | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Vin Iul 22, 2011 8:35 am | |
| Gabriela60, încă o dată îţi spun "Bine ai venit"(cred că ţi-am mai zis pe alt topic ) şi. dă-mi voie să felicit băiatul tău care ţi-a făcut un album de poze foarte reuşit! Totul e superb la tine! ... şi casa, şi grădina (cred că ai toate florile posibile care trăiesc şi pe la noi ), iar păsările sunt de vis!!!! Să fii sănătoasă şi să te bucuri de tot ce ai!!! În rest, pentru ce-ţi lipseşte sau pentru un sfat, o idee ... suntem aici! | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Vin Iul 22, 2011 8:51 am | |
| pai mie-mi plac toate florile si daca as avea spatiu cred ca as aduna din toate sotul meu ar vre niste trandafiri fara alte cele langa ei dar ele ies singure si mi-a parut rau sa le arunc asa ca am si regina noptii si petunii si craite si gura leului si {cred} mirabilis si de toate nu stiu cum se numesc cele de langa hortensie care seamana cu niste gladiole cu floare mica dar sunt foarte incantata de ele este primul an cand ne-am apucat si de putina agricultura asa ca mai avem o mica gradina unde am pus rosii,ardei si experimental brocoli casa este inconjurata de niste jardiniere unde,in partea din spate am rosii cheri romanesti care ies singure in fiecare an si in ghivecele cu flori dar sunt foarte gustoase va multumesc | |
|
| |
sicamin
Numarul mesajelor : 389 Localizare : timisoara Joburi/Distractii : drumetii ,gradinarit Stare de spirit : destul de buna Data de inscriere : 01/04/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Vin Iul 22, 2011 5:27 pm | |
| Nici nu stiti cat de mult ma bucur ,ca santeti alaturi de mine !!! Cum m-am simtit un pic mai bine ,am si pus deo intalnire cu fetele ,unde m-am simtit grozav de bine si am discutat despre ce ne-a placut noua mai mult:florile. Va multumesc tuturor pentru urarile de sanatate si pupici pe care i-am primit prin Marga si sincer va spun ca m-am bucurat nespus de mult ca nu ati uitat de mine. Pun eu cateva poze de la "ceaiul" la care ne-am intalnit. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Vin Iul 22, 2011 5:39 pm | |
| Sica, noi nu ne cunoastem personal, dar virtual te stiu de multa vreme (cam de vreo 6 ani ). Te-am admirat intotdeauna pentru sufletul tau deschis si pentru tot ce faci. Asa ca tin sa te imbratisez si eu de la distanta si te pup [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Vin Iul 22, 2011 6:38 pm | |
| Sica, bine ai venit. Ma bucur ca v-am ravazut pe toate | |
|
| |
gabriela60
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Vin Iul 22, 2011 10:11 pm | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]cred c-am reusit acum vezi tu ce faci cu asta | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Vin Iul 22, 2011 11:23 pm | |
| - gabriela60 a scris:
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
cred c-am reusit acum vezi tu ce faci cu asta
gata, acum merge si semnatura @ sicamin -- am imbatranit noi, dar nici sa uitam asa repede. Asteptam noutatile din gradina ta | |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Sam Iul 23, 2011 7:24 am | |
| Gabriela60,esti o fericita . Ai plante foate frumoase,unele extraordinar de frumoase, Iar imginile acelea de amsamblu sint demne de orice revista de specialitate -gradinarit . Iar pentru baiatul tau ,numai bine. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... | |
| |
|
| |
| Bine v-am gasit si eu... | |
|