| Bine v-am gasit si eu... | |
|
+37leonor geodezia ghana ella06 georgy georgianal MYRELA Andaluanda anasstasia corinap Carina marirogo Ionut duduta190578 Mariabt gabi_gabriella sicamin costieanuconstantin GetaV Tinkerbell Rux Marga vickylucia gabriela60 doinabacau bibacj stefana doina Attila Karla georgiana penelopa bubu Vernil Doini Myosotis mihaela 41 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Noi 24, 2011 9:16 am | |
| Bine ai sosit la Club, Marirago! Parcă te ştim de undeva ... | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Noi 24, 2011 9:19 am | |
| Si eu iti urez bun venit! | |
|
| |
Carina
Numarul mesajelor : 428 Localizare : Brasov Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit Stare de spirit : astept primavara Data de inscriere : 24/06/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Noi 24, 2011 10:00 am | |
| Bine ai venit, Violeta. Facem ce facem si tot ne intalnim | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Noi 24, 2011 10:05 am | |
| Bine ai venit in club , Marirogo | |
|
| |
marirogo
Numarul mesajelor : 10 Localizare : Baia Mare Joburi/Distractii : multe Stare de spirit : f. buna Data de inscriere : 23/11/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Noi 24, 2011 4:46 pm | |
| - penelopa a scris:
- Bine ai sosit la Club, Marirago! Parcă te ştim de undeva ...
Multumesc pt primire ! Penelopa, cu unele dintre fete, Carina, Georgiana sau Doina m-am intalnit prin alte "gradini", dar aici voi avea onoarea sa cunosc si alte persoane cu care sa impartasim aceeasi pasiune! E tare frumos cand esti intre persoane cu care vorbesti "aceeasi limba", caci in viata de zi cu zi nu prea am cu cine ... | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Vin Noi 25, 2011 8:29 am | |
| Bine ai venit,iti spun si eu,cu tot dragul,Marirogo! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Vin Noi 25, 2011 9:13 am | |
| Tot pe motive de ... " aceeaşi limbă" bântui şi eu pe aici, Marirogo! Dar, mă pot adapta foarte uşor la toate "limbile". | |
|
| |
marirogo
Numarul mesajelor : 10 Localizare : Baia Mare Joburi/Distractii : multe Stare de spirit : f. buna Data de inscriere : 23/11/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Vin Noi 25, 2011 1:08 pm | |
| - penelopa a scris:
- Tot pe motive de ... " aceeaşi limbă" bântui şi eu pe aici, Marirogo! Dar, mă pot adapta foarte uşor la toate "limbile".
Eeei, cine-i poliglot, e ! Multumesc Doina din Bacau pt primire ! | |
|
| |
sicamin
Numarul mesajelor : 389 Localizare : timisoara Joburi/Distractii : drumetii ,gradinarit Stare de spirit : destul de buna Data de inscriere : 01/04/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Vin Noi 25, 2011 8:53 pm | |
| Marirogo ,bine ai venit si sedere cat mai placuta ! | |
|
| |
corinap
Numarul mesajelor : 67 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mai multe Stare de spirit : buna Data de inscriere : 08/02/2012
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Mier Feb 08, 2012 7:24 pm | |
| Salutari din centrul capitalei dar si de la periferie.Nu sunt prea vorbareata,asa ca asta sunt,tot Corina ma cheama,restul se va vedea cu timpul............. | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Mier Feb 08, 2012 7:25 pm | |
| ce ma bucur ca te-ai inscris! bine ai venit!
PS: are corina niste flori..... | |
|
| |
Carina
Numarul mesajelor : 428 Localizare : Brasov Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit Stare de spirit : astept primavara Data de inscriere : 24/06/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Mier Feb 08, 2012 7:26 pm | |
| Si mai ales niste hibi ... Bine ai venit printre noi | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Mier Feb 08, 2012 7:41 pm | |
| - corinap a scris:
- Salutari din centrul capitalei dar si de la periferie.Nu sunt prea vorbareata,asa ca asta sunt,tot Corina ma cheama,restul se va vedea cu timpul.............
Bun venit alaturi de noi! Ma bucur mult ca esti aici | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Mier Feb 08, 2012 9:26 pm | |
| - corinap a scris:
- Nu sunt prea vorbareata,asa ca asta sunt ...
Eh, nici noi nu suntem mereu vorbarete Sper sa te simti bine aici | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Feb 09, 2012 8:51 am | |
| Bine ai venit in Club, Corina | |
|
| |
sicamin
Numarul mesajelor : 389 Localizare : timisoara Joburi/Distractii : drumetii ,gradinarit Stare de spirit : destul de buna Data de inscriere : 01/04/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Feb 09, 2012 9:07 am | |
| Corinap ,bine ai venit in club ! | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Feb 09, 2012 9:18 am | |
| Bine ai venit Corina..ai niste frumuseti de flori! | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Feb 09, 2012 10:20 am | |
| Desi nu te cunosc, ma bazez pe fetele care(vad) te stiu bine , asa ca "Bun venit" si de la mine, Corina!!! | |
|
| |
corinap
Numarul mesajelor : 67 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mai multe Stare de spirit : buna Data de inscriere : 08/02/2012
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Feb 09, 2012 12:19 pm | |
| Doamnelor,va multumesc pentru primirea calduroasa si daca as fi stiut de acest forum,ma inscriam mai demult.......... | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Joi Feb 09, 2012 12:40 pm | |
| abia acum am vazut ca au venit membri noi .Bun venit si din partea mea. | |
|
| |
anasstasia
Numarul mesajelor : 124 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : gradinarit, lucrez goblenuri Stare de spirit : incerta Data de inscriere : 11/02/2012
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Sam Feb 11, 2012 10:50 pm | |
| Buna seara, O mica prezentare a mea: sint nascuta in Bucuresti, insa am inima de taran. Imi place sa simt pamintul pe talpa goala, mirosul de pamint reavan dupa ce a plouat... Tocmai de aceea in toamna anului 2009 am cumparat o casa modesta la tara intre Alexandria si Turnu Magurele. Casa este paraginita, trebuie investit in ea, iar terenul este de 1500 m, din care mai mult de 1000 m este plin de buruieni. Iubesc locul acela ca si cind acolo m-am nascut. Traiesc zi de zi pentru weekend-urile in care pot ajunge acolo, sau si mai bine, pentru concediile pe care le petrecem acolo. As lasa oricind Bucurestiul pentru acea casa modesta de tara doar pentru a putea fi aproape de ceea ce iubesc mai mult: pamint, flori, natura. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Sam Feb 11, 2012 11:17 pm | |
| Anasstasia!!! Nu pot sa cred ca ai dibuit Clubul Galagioaselor Bun venit, draga mea si, fii convinsa ca ai nimerit unde trebuie!! Si aici avem gradini cu trandafiri dar, trandafirii nostri au un iz fin, elegant ... frantuzesc! Iubitorii de plante au loc oriunde "cresc" plante!!! | |
|
| |
anasstasia
Numarul mesajelor : 124 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : gradinarit, lucrez goblenuri Stare de spirit : incerta Data de inscriere : 11/02/2012
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Sam Feb 11, 2012 11:29 pm | |
| Ehe, v-am dibuit eu de mult, insa mai intii v-am spionat un pic Mi-am facut curaj si am dat navala. Nu prea stiu ce sa vorbesc eu, pentru ca eu am mania cu trandafirii si clematitele. Dar, asa mai invat si alte lucruri. | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Sam Feb 11, 2012 11:41 pm | |
| Bine ai venit Anastasia. | |
|
| |
anasstasia
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... Sam Feb 11, 2012 11:59 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bine v-am gasit si eu... | |
| |
|
| |
| Bine v-am gasit si eu... | |
|