| Hai sa ne-ntalnim sambata seara... | |
|
+21Doini sicamin leonor georgy costieanuconstantin Tinkerbell Myosotis gabriela60 Carina doina ani Karla gomez99 Marga GetaV bubu Rux Vernil georgiana penelopa stefana 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Joi Apr 26, 2012 10:44 am | |
| Myosotis daca ai de gand sa treci duminica pe aici pe bulivardul nostru poate ne intalnim sa-mi dai rosiile si floarea | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Joi Apr 26, 2012 10:45 am | |
| O singura data am fost la Simfonie , asa ca, stau in banca mea!!! | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Vin Apr 27, 2012 10:58 am | |
| leonor, dupa pranz, in jur de ora doua cred ca ajung in cartier. Te sun Duminica inainte sa plec de aici. Mi-am luat o cartela prepay. | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Vin Apr 27, 2012 1:26 pm | |
| Daca nu esti in trecere blitz, poate ajungem toate la GetaV (si daca o fi acasa ea, duminica). | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Vin Apr 27, 2012 1:40 pm | |
| Nu prea pot ca ma duc la Floresti-Stoenesti la ziua unui cunoscut. Vreau sa scap repede ca sunt cu timpul in pioneze. | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Vin Apr 27, 2012 4:11 pm | |
| Ne intalneam si azi daca duminica va grabiti, | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Iun 03, 2012 10:28 am | |
| In alta oridine "de intalneala" , vreau sa va anunt ca, in we 16-17 iunie, cand se intoarce Attila de la Bulgaria, o punem de-o intalneala la mine N-as putea sa zic exact care va fi ziua, ca din "pasareasca"" lui Attila n-am prea inteles totul Cert e ca, pe 3 iunie trebuie sa fie la bulgari si ca sta acolo 2 saptamani, iar la intoarcere trece pe la mine (cu Agota). Un singur aspect l-am inteles perfect: sa-mi pregatesc pivnita, ca are de gand sa se simta bine la intalnire!!! Asa ca, fiti pe faza, ca va anunt eu care va ziua de intalnire, voi doar trebuie sa fiti liberi in we-ul mentionat. Va astept atunci, care puteti, la mine la Peris...cu drag, Pene. | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Iun 03, 2012 11:03 pm | |
| Bine ca s-a amanat ca pana atunci poate reusesc sa vin si eu. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Iun 04, 2012 12:41 pm | |
| Vezi cum faci, ca Attila vrea, neaparat, sa te vada! | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Iun 11, 2012 4:09 pm | |
| Fiindcă nu pot să iau legătura cu Attila (probabil, telefoanele lui nu funcţionează afară )şi, împrăştiat cum este , a uitat parola pe CG (cred că a uitat şi de CG, el ştie că sunt pe TM, deoarece pe TM m-a cunoscut ), vreau să vă zic că întâlnirea la mine va fi duminca, 17 iunie, indiferent dacă Attila poate sau nu să rămână. Nu pot eu sâmbăta, fiindcă am o filmare în aeroport toată ziua ... 15 ore. Aşa că, cine doreşte, cine pofteşte, este aştepatat cu drag la Periş, duminică, începând de la orele 10,00. | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Iun 11, 2012 6:18 pm | |
| Eu spun prezent | |
|
| |
sicamin
Numarul mesajelor : 389 Localizare : timisoara Joburi/Distractii : drumetii ,gradinarit Stare de spirit : destul de buna Data de inscriere : 01/04/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Iun 11, 2012 7:04 pm | |
| Si eu voi fi prezenta doar cu "gandul " la voi ! | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Iun 11, 2012 11:48 pm | |
| Sper sa vin si eu ca m-am tembelit stand aici singura. Mai am putin si fac | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Iun 12, 2012 8:26 am | |
| Nu doar speri, Myo, tu trebuie sa vii ... obligatoriu si fortat ! | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Iun 12, 2012 1:55 pm | |
| Am primit sms de la Attila: ajunge la mine, duminica, in jurul orei 16,00. | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Iun 12, 2012 3:45 pm | |
| Iar va ratez , este weekendul liber al fetei mele si vine acasa. | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Iun 12, 2012 4:12 pm | |
| Pene si cum propui sa il ghidezi pe Atti pana la tine? Ii asteptati in DN si ii aduci acasa ? | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Iun 12, 2012 4:24 pm | |
| Mă sună sâmbătă şi vedem atunci cum rămâne cu ghidarea | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Iun 12, 2012 4:40 pm | |
| Intrebam pentru ca am avut o discutie pe mess adineauri | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Iun 12, 2012 8:15 pm | |
| | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mier Iun 13, 2012 12:40 am | |
| Daca vine dupa amiaza e mai bine. Hranesc si eu toate animalele si plec dupa aceea. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mier Iun 13, 2012 8:53 am | |
| - georgiana a scris:
- Sa faceti poze!
Te poftesc (ca sa nu zic ca "te oblig" ) sa faci chiar tu pozele | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mier Iun 13, 2012 5:25 pm | |
| Eu sigur va ratez, duminica la ora aceea sunt in tren ... Apoi, ajunge in Bucuresti si nepotica mea, deci acum e sigur nu. Oricum, va zic de acum distractie placuta! | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mier Iun 13, 2012 7:26 pm | |
| - penelopa a scris:
- georgiana a scris:
- Sa faceti poze!
Te poftesc (ca sa nu zic ca "te oblig" ) sa faci chiar tu pozele Din pacate, nu ajung, sunt musafira in week- end, mi se intampla asa de rar, ca e pacat sa nu profit Cu alte ocazii, cu cea mai mare placere | |
|
| |
georgy
Numarul mesajelor : 112 Localizare : Bucuresti-Titan Stare de spirit : canuta om sucit Data de inscriere : 15/05/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Sam Iun 16, 2012 8:02 am | |
| Intalnire placuta./ sa faceti poze./ | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... | |
| |
|
| |
| Hai sa ne-ntalnim sambata seara... | |
|