| Hai sa ne-ntalnim sambata seara... | |
|
+21Doini sicamin leonor georgy costieanuconstantin Tinkerbell Myosotis gabriela60 Carina doina ani Karla gomez99 Marga GetaV bubu Rux Vernil georgiana penelopa stefana 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Iun 18, 2012 9:25 am | |
| Sub bradul din fata casei lui Pene a fost tare bine . Ne-am intalnit cu Attila si Agota, bronzati super dupa cele doua saptamani petrecute la mare. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Poza cu efectivul extins este la Atti si o vom vedea cand ajung ei acasa. Nu prea am facut fotografii, am doar cateva imagini din gradina [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nufarul hiperdezvoltat din butoi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Pene prezinta gradina de aromatice [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Trandafiri [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Iun 18, 2012 1:39 pm | |
| Si, daca vreti sa stiti, nufarul are si flori [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Iun 18, 2012 1:45 pm | |
| Iar nalbele, parca au innebunit!!! Nu stiu cum se face, dar am nalbe batute de culori de care nu-mi amintesc sa le fi vazut pana acum in gradina mea: Pe asta galbena o stiu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]dar cele care urmeaza, chiar nu-mi dau seama cum au ajuns in gradina [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Iun 18, 2012 1:55 pm | |
| Fetelor si baieti, imi pare rau, dar eu am fost prinsa cu prezentarile (si bucataria) si n-am avut timp de poze Dar, au facut Attila si Agota, insa e posibil sa le puna pe ... TM , ca aici, Attila nu mia stie sa intre Si asa are el o parere originala despre forumurile de plante. Spune ca e o prostie sa fie mai multe forumuri si ca ar fi bine sa fie unul singur, unde iubitorii de plante sa se inteleaga si sa comunice politicos despre plante. Cica, cine vrea barfa sau sa se afirme intr-un fel sau altul, sa faca un forum specializat pe aceste teme | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Iun 18, 2012 9:56 pm | |
| Ce nalbe frumoase ai Pene ,cea galbena e superba. Si eu am pus nalbe rosu ,roz i . Cit despre TM eu am vrut sa intru si nu ma lasa nustiu cauza. | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Iun 19, 2012 2:03 pm | |
| Si eu am cumparat anul trecut seminte de nalba, dar au rasarit cateva si cu floare simpla nu batuta cum era pe plic. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Vin Iun 22, 2012 1:18 pm | |
| Cred că nalbele se încucişează ciudat şi dau "naştere" la plante diferite de sămânţa lor (Nu ştiu dacă m-aţi înţeles ce-am vrut să spun , dar la ora asta de caniculă nici eu nu mă mai înţeleg ) Oricum, voiam să spun că nu ştiu de unde au apărut nalbele mele bătute (anumite culori) că eu nu le-am pus | |
|
| |
GetaV
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Flori Stare de spirit : Happy Data de inscriere : 07/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Vin Iun 22, 2012 4:15 pm | |
| Poate s-au rosit si batucit de frica ta | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Mai 21, 2013 2:12 pm | |
| Dupa aproape un an, reiterez intalnelile Deci, care n-aveti ce face duminica, 26 mai, va astept la mine sa-mi vedeto gradina... in continua formare si salbaticire si sa-mi mancati pizza | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Mai 21, 2013 2:15 pm | |
| | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Mai 21, 2013 2:17 pm | |
| Evident! Ca doar si colegu' meu are nevoie de companie, mai ales ca, poate pleaca si ma-sa pana atunci | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Mai 26, 2013 7:56 pm | |
| Am dat curs cu mare drag invitatiei si impreuna cu Vernil si sotii din dotare am petrecut o zi superba la Penelopa. Nici n-a mai fost nevoie sa sunam la intrare ca efectivul canin a anuntat galagios prezenta noastra in poarta. Gradina, in continua formare cum spune Pene, e o jungla de verdeata unde nu stii ce sa admiri mai intai: clematite, trandafiri, conifere si multe altele Bineinteles ca am avut pe masa "cea mai buna pizza din sud-estul Europei" dar si o gustoasa placinta surpriza: strudel cu varza Am avut o vreme insorita si numai la plecare s-a innorat. Multumim gazdelor pentru primirea facuta [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Si acum cateva imagini (ceva mai multe sunt in album [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Mai 26, 2013 8:57 pm | |
| Bine ca ai reusit sa pozezi tu splendida floare de la hoya pub. red button, este f.parfumata, iar planta este imensa .... plina de flori ... Pene si uitase de existenta ei ... Are o multime de plante, gradina din spate a fost o surpriza pentru mine, plina de zone care mai de care mai animate, cel mai mult mi-a placut zona aromaticelor ... wow .... cate varietati de menta, salvie variegata ... La toamna mergem sa culegem struguri, se anunta recolta bogata anul asta, bem un pahar de must facut acolo, pe loc Pene, multumesc mult pentru tot, m-am simtit excelent, socata rece a mers la casa sufletului (pe caldura care a fost), iar strudelul cu varza luat la pachet a foslt delicios. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Mai 26, 2013 9:01 pm | |
| Gata, te-am "verificat' si pe tine Ma bucur ca v-ati simtit bine la mine si, evident, oricand aveti chef, imi puteti vizita jungla. Dupa plecarea voastra a inceput furtuna si ploaia, iar mai tarziu si descarcarile elctrice. In afara de sperietuta cateilor care au dat navala in casa, nu s-a intamplat nimic de semnalat | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Mai 26, 2013 9:05 pm | |
| Adica feelingul meu a functionat perfect,cand am zis sa bem cafeaua dimineata, impreuna ca daca veneam la pranz, riscam sa ne prinda ploaia si sa stam cu cateii in brate Strudelul ala mi-a ramas la suflet ... ce m-a bodoganit colegu', auzi, sa cer strudel la pachet ... pai nu era suficient ca am mancat acolo ??? Nu, domnule, ca Pene e ca sora mea, si intelege ca mi-a placut [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Mai 26, 2013 9:10 pm | |
| Spune-i colegului sa stea linistit, ca mai am varza si foi de placinta, pentru inca 2 tavi Si asa, trebuie desfiintata varza din butoi, ca daca o mai las, s-ar putea sa se strice. O tai fideluta si-o pun la congelator. | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Mai 26, 2013 9:41 pm | |
| Bravo fetelor, ma bucur ca v-ati intalnit. Am lipsit motivat, am fost la ziua finului meu, Bubu, care a facut 13 ani. Am capul mare sa fiu sincera, dar m-am si minunat de copiii din ziua de azi, fiecare cu tableta, n-am inteles cum se joaca ei de fapt. La un moment dat le-am propus sa dansam , ca eu la varsta lor dansam la ziua de nastere a cuiva, si am vazut niste figuri foarte contrariate. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Mai 27, 2013 9:50 am | |
| Depinde de copil, Bubu, dar si de parintii care il educa! Nu contest evolutia omenirii, dar sa pierzi copilaria, mi se pare o mare paguba!!!! | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Mai 27, 2013 4:09 pm | |
| In ziua de azi copilaria = tableta/laptop .... Sa va fie de bine ! Nici n-am vazut mesajul. Mi-ar fi prins bine si mie dar nu puteam veni. oooffffffffff | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Mai 20, 2014 2:45 pm | |
| Asta e rbrica cu intalnirile.
Sambata 7 iunie ne intalnim cu Doini. | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Mai 20, 2014 4:27 pm | |
| Pe 24-25 mai va astept sa veniti, care puteti, la Gradina Botanica . Voi fi si eu prezenta in aceste zile ale expozitiei de gesneriaceae | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mier Mai 21, 2014 9:21 am | |
| Eu zic sa va faceti timp sa ajungeti la Gradina Botanica cele care sunteti in Bucuresti la sfarsitul saptamanii. Chiar daca nu aveti violete de colectie. Puteti vedea niste flori superbe (nu numai violete, sunt si hoya inflorite ), cultivate cu grija. La Baneasa Mall vin si eu pe 7 iunie (sau oricand se decide intalnirea). Este in zona Ikea? | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mier Mai 21, 2014 9:50 am | |
| Da, este langa Ikea. Ma bucur ca veniti si as aprecia daca ramane locul acesta | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mier Mai 21, 2014 8:27 pm | |
| Pai e bine la Baneasa Mall pt. ca mai fac si sotii nostii una alta, daca vin cu noi | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mier Mai 21, 2014 8:29 pm | |
| Da unde mai exact ca Mall-ul e mare? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... | |
| |
|
| |
| Hai sa ne-ntalnim sambata seara... | |
|