| Hai sa ne-ntalnim sambata seara... | |
|
+21Doini sicamin leonor georgy costieanuconstantin Tinkerbell Myosotis gabriela60 Carina doina ani Karla gomez99 Marga GetaV bubu Rux Vernil georgiana penelopa stefana 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Sam Iun 07, 2014 11:22 pm | |
| Off Socoteala de acasa nu se potriveste.....atatea planuri imi facusem As fi vrut sa va cunosc personal...adevarul este ca in ultimii 11 ani de cand o am pe Diana, pot sa numar pe degete de cate ori am fost plecata fare ea...daca nu era spectacolul vietii, o luam cu mine si era ok. No, acum ramane pe alta data, ce sa fac ? Doar sa ma oftic | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Sam Iun 07, 2014 11:28 pm | |
| Noi sa fim sanatoase, ca vor mai fi ocazii . Dar toate fetele care au drum prin Bucuresti si timp de o cafea sa zica din timp sa punem de o intalnire. Trebuie sa recunosc ca e tare placut sa vorbesti cu cineva care-ti intelega pasiunea, majoritatea prietenelor mele n-au treaba cu florile. | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Iun 08, 2014 11:59 pm | |
| - bubu a scris:
- Aura, tu nu erai in Grecia ? Asta faci tu in vacanta, stai pe forum .
am sosit astazi si eu.. ...pe forum nu aveam cum sa nu intru ,mai ales cand am vazut ce flori si-au luat fetele!!!!si oricummmmm..eram cu ochii prin gradinile voastre, dar doar seara tarziu ,la camera,cand deja eram franta de oboseala! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Iun 15, 2014 7:19 pm | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Iun 15, 2014 7:22 pm | |
| Scurta vizita a Corei, cand a venit sa-si ia orhidutele. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Iun 15, 2014 7:30 pm | |
| Intalnirea cu Iuliana a fost de asemenea foarte placuta. Ne-am cunoscut prin intermediul Laurei, care m-a recomandata pe E-gradini. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Stiti probabil ca Iulia are o sera bestiala, construita de iubitul ei, viitor tatic Acesta este link-ul care duce la pagina Iuliei de pe Sun Photo. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]P.S. cu Iulia m-am intalnit in C-ta | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Iun 15, 2014 7:48 pm | |
| Cu o seara inainte de intoarcerea in Nl, m-au vizitat Aura impreuna cu sotul ei [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]La intalnire, Fofo si CioCio autinut musai sa participe si ele..aa sa nu uit de Chirita P.s Cattleya pentru Aura, a fost un semn de multumire pentru un an de cand ne cunoastem si de cand o simt aprope de mine, iar bulbul de Amaryllis, in semn de multumire pentru ce a facut pentru mine, inainte de a veni in tara... | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Iun 15, 2014 7:56 pm | |
| | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Iun 15, 2014 8:01 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Iun 15, 2014 8:21 pm | |
| Glumeata de tine | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Iun 15, 2014 9:28 pm | |
| Nu Aura, v-a scos cum sunteti in realitate. Pe bune, si daca-mi permiti arati mult mai bine decat in poza care ai ales-o pentru avatar. Sper ca nu te superi pe mine ca am indraznit...
Ultima editare efectuata de catre bubu in Dum Iun 15, 2014 9:42 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Iun 15, 2014 9:31 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre aura in Dum Iun 15, 2014 9:38 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Iun 15, 2014 9:36 pm | |
| apropo !ce face Penelopa???o fi bine??eu sper ca da.. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Iun 15, 2014 9:36 pm | |
| Ce bine ca ati facut poze si am putut sa le vedem si noi! Toate sunt frumoase si amintirile acelor clipe sunt de nepretuit. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Iun 15, 2014 9:39 pm | |
| | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Iun 15, 2014 9:40 pm | |
| da Dana asa este eu mi le-am descarcat deja pe toate si cele puse de Doini in folderul meu personal cu albume foto... | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Iun 15, 2014 9:46 pm | |
| hai ca o sa ma invrednicesc sa pun si eu camera... mie i-mi place asta de la avatar cu tine! | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Iun 15, 2014 9:55 pm | |
| Doini poza cu taraba e bestiala, n-are cum sa nu-ti placa.
Aura ma bucur ca v-ati simtit bine. O fi poza buna dar nu ti se vad bine ochii (atat de albastrii) si pari un pic "pretioasa", dar m-am lamurit ca nu e asa dupa ce ne-am cunoscut. Abia astept sa mai bem o cafea impreuna si sa povestim. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Iun 15, 2014 9:59 pm | |
| | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Iun 15, 2014 10:15 pm | |
| | |
|
| |
bubu
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Iun 15, 2014 10:24 pm | |
| A, asta era ideea , acum inteleg tactica. Lasa ca fac eu o poza la urmatoarea intalnire. Ne intalnim sigur, ca avem multe de comentat . Inceputul e greu, cand abia ne cunoastem, pe urma sa vezi... | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Iun 15, 2014 10:28 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Iun 15, 2014 10:30 pm | |
| Mie imi placi asa pretioasa Aura,nu schimba poza. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Iun 15, 2014 10:34 pm | |
| Pune o poza de cumatra, ca tot am innebunit cu cuvantul asta de la nunta Aura, vorbesti mai mult ca mine? Sarmanele Stefana si Bubu, cred ca le0am facut capul coji de banana atat de mult am vorbit | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Iun 15, 2014 10:40 pm | |
| ai ma fetelor...ce pretioasa???sa fim serioase! : doar..mi-a placut mie asa ca paream mai "interesanta",eu nu sunt fotogenica si rar ma plac in vreo fotografie...de fapt nu prea ma plac!
Ultima editare efectuata de catre aura in Dum Iun 15, 2014 10:46 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... | |
| |
|
| |
| Hai sa ne-ntalnim sambata seara... | |
|