| Hai sa ne-ntalnim sambata seara... | |
|
+21Doini sicamin leonor georgy costieanuconstantin Tinkerbell Myosotis gabriela60 Carina doina ani Karla gomez99 Marga GetaV bubu Rux Vernil georgiana penelopa stefana 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
georgy
Numarul mesajelor : 112 Localizare : Bucuresti-Titan Stare de spirit : canuta om sucit Data de inscriere : 15/05/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Apr 03, 2012 6:42 pm | |
| | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Apr 03, 2012 6:59 pm | |
| Imi pare rau ca v-am ratat de data asta dar sper sa spun prezent la urmatoarea. | |
|
| |
costieanuconstantin
Numarul mesajelor : 223 Localizare : codlea Joburi/Distractii : gradinarit , albine ,noutati Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mier Apr 04, 2012 11:40 am | |
| multumesc !!! | |
|
| |
georgy
Numarul mesajelor : 112 Localizare : Bucuresti-Titan Stare de spirit : canuta om sucit Data de inscriere : 15/05/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mier Apr 04, 2012 5:38 pm | |
| | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Apr 22, 2012 10:27 am | |
| Deci pan' la coada ne-am intalnit si sambata seara. Eu mai seara decat toata lumea ca pe la 10 noaptea umblam prin Cernica. Adrianageorgeta a fost foarte amabila si m-a plimbat noaptea prin gradina ei. Ce sa va spun, am ramas cu ochii cascati la un fenomen - n-are fir de papadie sau alta buruiana in tot gazonul. Si are o suprafata maaare de gazon. E verde - matasos ca in reviste Altfel, am facut putin schimb de floricele. Cred ca eu am iesit in avantaj (m-a tratat cu un ghiveci intreg cu Brugmansii mari si mici pentru care ii multumesc inca o data). | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Apr 22, 2012 6:40 pm | |
| Sinteti niste dragute imi pare bine ca v-am cunoscut. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Apr 23, 2012 9:23 am | |
| Ce bine e cand "totul" se termina cu bine!!! Ma bucur ca am cunoscut-o (cu acerasta ocazie) si pe Leonor, o fata draguta care gradinareste ... intr-o garsoniera | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Apr 23, 2012 11:02 am | |
| Nu mai rade ca nu-i frumos. Ia gandeste-te cum iti era tie la bloc | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Apr 23, 2012 1:26 pm | |
| | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Apr 23, 2012 1:28 pm | |
| Apropos: mi-am schimbat lookul Pe langa ochelari, azi mi-am tras si o tunsoare ... drastica | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Apr 23, 2012 1:36 pm | |
| | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Apr 23, 2012 8:08 pm | |
| Am renuntat la rosii pe moment dar nu-i timpul pierdut sa plantez iar spre disperarea lui barbatu-meu | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Apr 24, 2012 9:32 am | |
| Iti dau eu din alea cherry, rasad. Am si galbene si rosii. Din trei tufe pitice strangeam mai mult de 1kg o data, cand stateam la bloc. | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Apr 24, 2012 10:45 am | |
| Mi-ar place sa pun iar, macar 3 fire, daca anul trecut am luat 2 rosii, anul asta sper sa recuperez | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Apr 24, 2012 12:25 pm | |
| Si daca mai pleci pe undeva poti sa le cazezi temporar la GetaV in gradina , iar la intoarcere le recuperezi. | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Apr 24, 2012 12:38 pm | |
| Da, ce sa ma mai chinui cu sticle le pun direct la ea si ma duc si le sap . | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Apr 24, 2012 4:08 pm | |
| Eu ziceam doar temporar, asa o saptamana, la nevoie sa stea inghesuite printre ale ei. Geta sper ca nu te superi ca am idei pe spatiul altora | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Apr 24, 2012 5:08 pm | |
| Bineinteles ca glumeam, cum ar fi sa ma duc pe bulivard cu rosiile in brate, cred ca barbatu-meu ar zice ca am luat-o pe aratura . | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Apr 24, 2012 7:12 pm | |
| Myo tu te referi la tufe "pitice" ca rod? Ca ale mele cresc de 2 m tufa.Si eu m-am gandit ca merg pe balcon chiar foarte bine si nu sunt sensibile. | |
|
| |
GetaV
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Flori Stare de spirit : Happy Data de inscriere : 07/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mier Apr 25, 2012 8:48 pm | |
| | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Joi Apr 26, 2012 9:39 am | |
| acum sper ca pot sa va spun o intamplare haioasa care ar cam semana cu leonor mergand cu rosiile in brate pe bulevard.Acum 40 de ani tatal meu i-a dus nasei(adica sora lui)care statea aproape de lacul Floreasca un curcan cum se duce la noi la olteni plocon. Si ea miloasa i-a desfacut piedica de la picioare. Statea intr-un bloc tip vila pe la et.1 si pe bulevard erau numai tei cu coroana frumoasa.Pai si a plecat domnul curcan zburand din tei in tei si tata cu unchiul meu dupa el sa-l prinda pe tot bulevardul asa ca un transport de rosii e nimica toata. | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Joi Apr 26, 2012 9:57 am | |
| curcan zburator Mergeti careva la Pitesti la Simfonie ? | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Joi Apr 26, 2012 10:24 am | |
| | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Joi Apr 26, 2012 10:27 am | |
| Si te si intorci ? Ma batea gandul sa ma reped Duminica ca am ceva treburi si pe autostrada, pe la Floresti. Cu toate ca ... ar trebui sa stau in banca mea. | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Joi Apr 26, 2012 10:32 am | |
| Da, ma si intorc sambata. Ma duc cu Tina si cu Gabiuta, cred ca le mai tineti minte.
Apropo , ca sa realizati cum trece timpul: Maria, fetita Tinei intra la toamna la scoala. Cand ne-am intalnit la Spring Floreasca era inca in burta la maica-sa. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... | |
| |
|
| |
| Hai sa ne-ntalnim sambata seara... | |
|