| Hai sa ne-ntalnim sambata seara... | |
|
+21Doini sicamin leonor georgy costieanuconstantin Tinkerbell Myosotis gabriela60 Carina doina ani Karla gomez99 Marga GetaV bubu Rux Vernil georgiana penelopa stefana 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
GetaV
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Flori Stare de spirit : Happy Data de inscriere : 07/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mier Mar 28, 2012 9:36 pm | |
| Deci ,vine cine poate si cine vrea .Duminica. Ora ,cam pe la 14 e bine? | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Joi Mar 29, 2012 7:14 am | |
| Eu nu stiu daca pot veni dar duminica dimineata or sa ajunga corzile de mur la GetaV. | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Joi Mar 29, 2012 10:21 am | |
| Hai poate reusesti si tu ca cine stie cand mai apucam sa mai facem o intalnire. Am scris la Vine, vine primavara ca am de dat ceva rasaduri. Si daca mai vreti spuneti sa va aduc si altceva. Pene vii ? Ca ti-as aduce rosiile. Am mare nevoie de recipiente pentru rasaduri. Daca aveti paharute de iaurt sau ghivece din alea de transport, care nu va trebuiesc, va rog sa le donati (la mine). | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Joi Mar 29, 2012 11:10 am | |
| Azi m-am hotarat sa vin si eu, chiar daca sunt f. racita. Asta e, puteti lua virusul de oriunde, nu doar de la mine. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Joi Mar 29, 2012 12:21 pm | |
| Da, Myo, vin! Iti aduc recipiente. Tu adu-mi rosiile , vita salbatica si o salcie creata... daca mai ai! | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Joi Mar 29, 2012 12:53 pm | |
| Eu am sumedenie de paharute de iaurt disponibile (de 150 ml) | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Joi Mar 29, 2012 1:20 pm | |
| Am vorbit acum cu ai mei si duminica ma duc la claca la vie deci nu pot fi prezenta Myo, scrisesem ca vreau niste rasaduri de rosii tigrate, nu mai vreau ca nu pot veni sa le iau. | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Joi Mar 29, 2012 10:53 pm | |
| Pai o sa am si mai incolo ca de-abia le-am repicat. Poate ti le trimit cumva pana vine timpul de pus in gradina. Soiul se cheama "Tigerella". Le pun in pachetul cu passiflora de la Gommer. Stef adu tot ce ai. Sunt foarte bune mici. Pahare mari mai am si eu, dar nu prea-mi sunt la-ndemana ca iau prea mult pamant. | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Joi Mar 29, 2012 11:25 pm | |
| - penelopa a scris:
- Da, Myo, vin! Iti aduc recipiente.
Tu adu-mi rosiile , vita salbatica si o salcie creata... daca mai ai! Asa, ca uitasem de vita. Salcie am una marisoara. Vrei si bete de salcie verde creata ? Trandafir care infloreste o singura data vrei ? Mai ai visinul ala de-am tot zis ca vin sa-l iau si n-am mai venit ? | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Vin Mar 30, 2012 10:26 am | |
| Nu vreau trandafir care infloreste o singura data, dar vreau bete de salcie creata. Visinii aia i-am taiat de anul trecut (in toamna), fiindca crescusera mari. | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Vin Mar 30, 2012 6:09 pm | |
| Eh, tura viitoare poate ies altii | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Vin Mar 30, 2012 8:52 pm | |
| Mi-ar place sa revad lumea dupa atata timp,dar duminica sunt Floriile
| |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Vin Mar 30, 2012 11:33 pm | |
| Cum sa fie floriile ? Parca erau cu o saptamana inainte de Paste | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Sam Mar 31, 2012 12:05 am | |
| Sunt Floriile! Poate nu pt toata lumea dar pt mine sunt | |
|
| |
Carina
Numarul mesajelor : 428 Localizare : Brasov Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit Stare de spirit : astept primavara Data de inscriere : 24/06/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Sam Mar 31, 2012 8:53 am | |
| Si la mine sunt Floriile duminica, dar cu vremea urata de afara cred ca anul asta o sa sar peste procesiune. Intalneala placuta fetelor din Bucuresti si sa puneti poze | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Sam Mar 31, 2012 9:05 am | |
| | |
|
| |
doina
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Sam Mar 31, 2012 9:19 am | |
| - Myosotis a scris:
- Pai o sa am si mai incolo ca de-abia le-am repicat. Poate ti le trimit cumva pana vine timpul de pus in gradina. Soiul se cheama "Tigerella". Le pun in pachetul cu passiflora de la Gommer.
Multumesc Myo | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Sam Mar 31, 2012 11:12 am | |
| E vorba de Pastele catolic, care este cu o saptamana inaintea noastra, deci si Floriile sunt in avans fata de cel ortodox. | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Sam Mar 31, 2012 11:13 am | |
| Si cand se incalzeste un pic va astept pe la mine, nu-i asa? | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Apr 01, 2012 8:53 pm | |
| Dar, ce crezi, Georgiana, ca scapi anul asta O sa fie si la mine, dar vreau sa leg intalnirea si cu alte evenimente, astfel incat sa poata veni si Myrela de la lechinta si Marmosette. Poate, odata cu expozitia de la Gradina Botanica. Eu n-am stat la Geta decat 3 ore, poze n-am facut, asa ca, las fetele sa va povesteasca. Spun doar atat: ca m-am bucurat mult pentru revederea cu Marmosette! | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Apr 01, 2012 9:04 pm | |
| Pene, pai nu ti-am dat grija sa faci poze? Eu va astept cand vreti voi! Eu pe Marmo o stiu doar din postari, dar tare as vrea sa o vadin realitate, ca din postari mi-e tare draga | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Apr 01, 2012 9:11 pm | |
| Poate la intalnirea de la mine vei avea ocazia s-o cunosti! | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Apr 01, 2012 9:15 pm | |
| Cu myrela am vorbit la telefon, asa pot sa consider ca ne cunoastem Pe Marmo chiar imi doresc sa o cunosc | |
|
| |
GetaV
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Flori Stare de spirit : Happy Data de inscriere : 07/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Apr 02, 2012 7:44 pm | |
| Singurele 2 poze de ieri . Dar decat deloc, e bine si atat [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
costieanuconstantin
Numarul mesajelor : 223 Localizare : codlea Joburi/Distractii : gradinarit , albine ,noutati Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Apr 03, 2012 5:58 pm | |
| cineva stie sa puna numele fiecaruie pe poze !!!?
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... | |
| |
|
| |
| Hai sa ne-ntalnim sambata seara... | |
|