| Hai sa ne-ntalnim sambata seara... | |
|
+21Doini sicamin leonor georgy costieanuconstantin Tinkerbell Myosotis gabriela60 Carina doina ani Karla gomez99 Marga GetaV bubu Rux Vernil georgiana penelopa stefana 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Carina
Numarul mesajelor : 428 Localizare : Brasov Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit Stare de spirit : astept primavara Data de inscriere : 24/06/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Sept 05, 2011 6:53 am | |
| Ma bucur pentru voi ca v-ati intalnit si v-ati simtit atat de bine impreuna :o Iar eu am putut sa admir in pozele doamnei Stef cativa din hibiscusii Georgianei, foarte frumosi. Felicitari | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Sept 05, 2011 8:42 am | |
| ma bucur ca a fost bine ca v-a placut pizza si ca georgiana cu familia ei sunt gazde minunate mi-e ciuda pe voi ca sunteti cam departe de noi dar asta esteva pup si la mai multe intalniri | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Sept 05, 2011 10:50 am | |
| Doamnelor, sa va fie de bine intalnirea ! Pana oi termina de recuperat ramanerile in urma nu mai ajung pe la-ntalniri. Am inceput si "campania" de toamna la schimbat ghivece; ma misc destul de greu (inca) din cauza operatiei, asa ca sunt fffffff in urma cu timpul. | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Sept 05, 2011 2:41 pm | |
| Bravo, fetele, ma bucur sa citesc ca ati petrecut o zi fericita... La cat mai multe! ca e nevoie... | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Sept 05, 2011 2:53 pm | |
| - Myosotis a scris:
- Pana oi termina de recuperat ramanerile in urma nu mai ajung pe la-ntalniri.
Pai ce ar fi daca o sa stai acasa si vine intalnirea la tine ? Si nici nu e nevoie sa se oboseasca nimeni cu friptane, ca putem avea si numai bere (fara alcool eventual) langa o sacosa de saleuri Oricum, eu astept sa se mai potoleasca soarele si iti fac o vizita. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Sept 05, 2011 6:52 pm | |
| Myo, suntem datoare cu o vizita si la tine. In toamna asta. | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mier Sept 07, 2011 9:06 am | |
| Atunci hotarati-va si veniti dupa 15 septembrie. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Sept 25, 2011 8:23 pm | |
| Carina, hai ca stiu ca te-a vizitat Tink .... "varsa" tot | |
|
| |
Carina
Numarul mesajelor : 428 Localizare : Brasov Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit Stare de spirit : astept primavara Data de inscriere : 24/06/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Sept 25, 2011 8:52 pm | |
| Vai, Pene, asa ma stii tu, guraliva?? A fost bine, eu am avut emotii mari de tot ca gradina mea arata ca naiba la sfarsit de sezon, mai toti trandafirii au patare neagra, buruienile nu erau smulse, gazonul era uscat, vai de capul ei gradina. Da in final a fost bine, nu m-a pus decat sa mut rododendronii si bujorii arbustivi in alt loc si sa scot gazonul Ceea ce cred c-o sa fac cu prima ocazie. Si a fost foarte draguta, eu am vazut-o mai razboinica pe forum si sincer mi-a fost cam frica de intalnirea cu ea, m-am gandit ca o sa-mi faca praf gradinuta, da' mi-am facut griji inutil. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Sept 25, 2011 9:06 pm | |
| Asa e! Dara (Tink) este altfel in real decat in virtual. Sa stii ca ti-a laudat gradina si, mai ales, trandafirii. A zis ca erau toti plini de flori (nici n-a pomenit de vreo patare ). Mi-a mai zis ca esti o tipa foarte draguta si comunicativa. Si, da, eram sigura ca te va pune sa muti ceva . Ti-a admirat si bujorii arbustivi, drept pentru care m-a convins si pe mine sa iau 2 buc. de la Anthesis. Sa stii ca la urmatoarea intalnire nu te mai ratam. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| |
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Vin Sept 30, 2011 1:54 pm | |
| HM........se putea sa nu imprastie veste Pene? La Carina a fost super,sa n-o credeti vreodata daca va zice ca gradina ei arata rau...........arata foarte foarte bine M-a grabit "alaiul" si am uitat sa intreb daca pot spune pe forum de vizita si de gradina Carina are o gradina care era in plina floare cam in proportie de 85%,restul de 15% avea boboci mai mari sau mai mici(vorbesc de trandafiri) Ia nu ma mai comentati,ca n-am pus fata la munca ca asa am eu chef...........pur si simplu rodo si paeonile erau prea frumoase si verzi ca sa nu se bucure de ele Lasa carcoteala Pene,i-am zis doar sa le mute toate intr-o zona de semiumbra si unde sa nu fie picus Asa o sa-i fie mai usor sa le completeze pamantul,sa le ude sau sa le ingrase Mai copilasi dragalasi...io-s la fel si inb real si pe forum,singura diferenta e ca trebuie sa intelegi ca eu nu prea in serios o multime de lucruri Ar fi fost culmea mitocaniei si a proastei cresteri sa ma duc la Carina in vizita si sa-i critic gradina(nu ca as avea de criticat ceva) Acu daca tot sunteti curioase,sa va spun ca are o gradina englezeasca ca tipologie,cu o intrare unde te intampina diversi trandafiri de diverse marimi(e o intrare "etajata") Mi-a placut la nebunie cum a asezat niste climberi roz(2 nuante de roz) oe fatada casei care e un sienna cu reflexe violacee................combinatia cromatica era nemaipomenita Casa e o casa care pastreaza culorile ardelenesti traditionale in mixt cu lemnul Invidioaselor..........chiar aveti ce sa vedeti Sa nu va spun ca am avut parte de o primire calda Nu stiu cum m-a ghicit ,dar sunt moarta dupa gogosi(eu nu stiu sa fac,mama nu face si n-am mai mancat din copilarie) Sa va povestesc de triumviratul Carinei? O domnisoara frumusica si cu multa personalitate ,un voinic preocupat si cu aptitudini de lider si un praslea de poveste Praslea m-a topit,pe langa faptul ca are o mutrisca ca de reclama e si un copil foarte darnic Cu praslea,Carina s-a asigurat ca v-a avea ajutoare in gradina Pustiul nu s-a dezlipit de noi si cand ne uitam la un trandafir,se ducea langa el sa-l vada mai bine si sa-l miroase Carina ,daca vor sa vina cotofanele sa pui taxa si ore de vizitare(de ce numai la nemti ,englezi si francezi sa existe gradini private cu program de vizitare?) Multumesc in o data pt primire | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Mar 19, 2012 9:46 pm | |
| A venit primavara - maine-poimaine vine pastele, si nimeni nu zice nimic de o intalnire intre prieteni ... | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Mar 19, 2012 10:53 pm | |
| Pai, nu zice, fiindca s-au mai produs intalniri ... secrete DE exemplu, si eu m-am intalnit cu Bubu acasa la ea, cand mi-am luat trandafirii | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| |
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Mar 20, 2012 6:39 am | |
| Eu vin si cu ocazia asta aduc si corzile de mur pentru bucuresteni. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Mar 20, 2012 8:53 am | |
| Ca de regula, Getuţa sparge gheaţa în fiecare primăvară!!! | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Mar 20, 2012 10:24 am | |
| Peste doua saptamani insemnand cand ? Sambata, Duminica ???? - doina a scris:
- Eu vin si cu ocazia asta aduc si corzile de mur pentru bucuresteni.
Ai sa-mi dai si mie vreo doua ? | |
|
| |
Vernil
| |
| |
Vernil
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Mar 20, 2012 10:59 am | |
| Dar nu am vazut nici un mesaj al Getei in care zice de intalnire. Si hai, ziceti tot, cine s-a mai intalnit cu cine ? Asa, in secret ... Oricum, trebuie sa iertam, ca suntem in post. | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Mar 20, 2012 1:10 pm | |
| Mare secret mare M-am intalnit cu Doina duminica la amiaza si am mers impreuna la GetaV. Care era ocupata pana peste cap cu scoaterea plantelor din sera. Apoi am ajuns la Tink in vizita programata si am vazut ultimele orhidee primite de ea (unele fara flori chiar de la serele Tria's). N-am facut poze, desi la Geta erau niste ghiocei superbi, iar muscatele au inceput sa infloreasca intr-o veselie. Recuperez la intalnirea viitoare | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Mar 20, 2012 1:36 pm | |
| O sa fie si pentru tine Myo. Da mai fetelor ne-am intalnit si cu ocazia asta am vazut ca eu am tare putine plante | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Mar 20, 2012 3:25 pm | |
| Doina draga, fiecare ingijeste atatea flori cat este in stare, fara sa se compare cu nimeni!! Eu prefer sa cresc mau putine, dar sa le ingrijesc corect, iar ele sa se simta bine la mine | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mar Mar 20, 2012 3:59 pm | |
| Pe mine a inceput sa ma depaseasca, dar nici nu pot renunta la vreunele | |
|
| |
doina
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Vin Mar 23, 2012 6:50 pm | |
| - penelopa a scris:
- Doina draga, fiecare ingijeste atatea flori cat este in stare, fara sa se compare cu nimeni!!
Eu prefer sa cresc mau putine, dar sa le ingrijesc corect, iar ele sa se simta bine la mine Pene, nu era vorba de comparatie . A fost o constatare Revenind la intalnirea de duminica viitoare ( 1 aprilie ) nu mai sunt sigura ca pot ajunge pentru ca e posibil ca atunci sa faca ai mei parinti o mica claca pentru aracit via. La tara viile nu sunt pe spalieri ci se pun araci la vite in fiecare primavara. Ieri si astazi am reusit sa o taiem si cred ca nu mai e cazul sa va spun ce mult ma doare mijlocul. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... | |
| |
|
| |
| Hai sa ne-ntalnim sambata seara... | |
|