| Hai sa ne-ntalnim sambata seara... | |
|
+21Doini sicamin leonor georgy costieanuconstantin Tinkerbell Myosotis gabriela60 Carina doina ani Karla gomez99 Marga GetaV bubu Rux Vernil georgiana penelopa stefana 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Aug 29, 2011 5:57 pm | |
| m-am interesat, microbuzele pleaca de la autogara Basarab (IDM), daca va intereseaza, pot sa va dau si orarul plecarilor eu va astept oricand puteti voi | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mier Aug 31, 2011 11:27 am | |
| Da, pot veni, Ştef! Dacă va putea merge şi Florin , mergem toţi cu maşina noastră. Dacă nu, merg şi eu cu voi cu microbuzul. Mai vorbim la tel. | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mier Aug 31, 2011 7:54 pm | |
| eu va astept cu drag! deci ramane pe duminica? | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mier Aug 31, 2011 8:05 pm | |
| Parca mai bine ar fi sambata, duminica va fi aglomerat la intoarcere. Sa vedem ce spune majoritatea | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mier Aug 31, 2011 8:10 pm | |
| mie imi este indiferent in ce zi veniti, important e ca veniti....si ma bucur mult | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mier Aug 31, 2011 8:13 pm | |
| Georgiana, abia astept sa te cunosc si sa mai ies din monotonia Bucurestiului si a rutinei zilnice. Abia astept sa-ti aduc hibiscusul tau alb-galbui, care tine floarea deschisa exact 3 zile (zile calduroase) si sa te cadorisesc si cu ce am promis, sa te bucuri si de hibi rosu, cu floare dubla. Asa ca sigur eu vin. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Mier Aug 31, 2011 8:14 pm | |
| | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Vin Sept 02, 2011 1:24 pm | |
| Deci, a rămas pe duminică! Geogiana, pentru mine să ai pregătită o pizza cu pui. | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Vin Sept 02, 2011 1:29 pm | |
| Sambata mai trebaluim una alta prin casa, asa ca de aia cred ca e mai bine duminica. | |
|
| |
georgiana
| |
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Vin Sept 02, 2011 2:46 pm | |
| s-a hotarat pana la urma cine vine? doamna geta V?! | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Vin Sept 02, 2011 8:14 pm | |
| Sigur vom fi 4 bucuresteni, si sigur ajungem duminica asta. | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Vin Sept 02, 2011 11:06 pm | |
| Si sigur abia astept sa ne intalnim [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Sam Sept 03, 2011 2:26 pm | |
| doamnele mele dragi, maine pe la ce ora va astept? veniti cu masina sau cu microbuzul? | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Sam Sept 03, 2011 2:34 pm | |
| Vad ca Pene nu a intrat inca sa ne spuna ce si cum, asa ca daca venim cu microbuzul cred ca ajungem in jurul orei 11, daca plecam la 9 de la IDM Basarab. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Sam Sept 03, 2011 2:35 pm | |
| aha oricum, daca veniti cu microbizul, stit unde trebuie sa coborati, nu? eu o sa mai intru astazi pe aici, sa vedem noutatile | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Sam Sept 03, 2011 9:29 pm | |
| Intalnire placuta fetelor, data viitoare nu ratez . | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Sam Sept 03, 2011 9:32 pm | |
| Te asteptam data viitoare! Sa speram ca maine va fi vreme buna, nici prea cald, dar nici ploaie, Sunt cam pretentioasa, asa-i ? | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Sam Sept 03, 2011 10:06 pm | |
| nu esti deloc, nici eu nu as vrea sa ploua astazi au fost in jur de 27 de grade, ceea ce mi se pare in regula pentru septembrie | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Sept 04, 2011 9:02 am | |
| Deci, Georgiana, 2 pizze cu pui ...pentru pilot si copilot! ps. Vernil si Stefana vor pasagerii nostri. Plecam la ora 10,00, asa ca fa si tu un calcul camm pe la cat ajungem la tine. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Sept 04, 2011 9:06 am | |
| | |
|
| |
Vernil
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Sept 04, 2011 8:14 pm | |
| Am venit din calatoria la Valeni de Munte, a fost o zi minunata, asa cum sunt cele petrecute alaturi de prieteni. Georgiana si familia ei sunt gazde excelente, colectia de hibiscusi este impresionanta, mi-a ramas sufletul la un hibiscus galben cu mijlocul alb, dar si la un hibi roz cu floarea imensa, si la Zaragoza (cu floarea 5 intr-una) ... nici nu am reusit sa numar ghivecele cu hibi, asa ca se pot incadra la categoria "fara numar" ... Sa nu uit, pizza lor este farte gustoasa, iar Cloanta ne-a dovedit ca daca ceva ii place, musai trebuie mancat repejor, altfel dispare gustul .... a terminat-o inainte ca restul sa ajunga la jumatatea ei Ar trebui sa o inscriem la un concurs din acela american, cine mananca mai repede si nu se ingrasa Georgiana, inca o data mii de multumiri tie si minunatei tale familii! Ne-am simtit excelent, ca intre prieteni ce se stiu de o viata. | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Sept 04, 2011 8:39 pm | |
| Mariana are dreptate, a fost o zi superba alaturi de niste oameni deosebiti. Georgiana, Laurentiu si Octav alcatuiesc o familie tonica, plina de energie , alaturi de ei a trecut tare placut timpul, iar vremea intoarcerii mi s-a parut ca a venit mult prea repede. Despre Pene si Florin nu am destule cuvinte sa va spun cat de mult ii apreciez [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] . Iar pe Mariana o stiu de mai bine de 5 ani si am trecut prin multe impreuna Poza de grup facuta la plecare [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Dum Sept 04, 2011 10:42 pm | |
| Iaca, am gatat si eu cu bulionul si ardeii copti , asa ca am intrat sa vad ce-ati barfir pe-acilea! Te roade pizama, Vernilo, ca mananc ce vreau, cat vreau si ... foarte repede fara repercursiuni asupra greutatii corporale, ca de alte "greutati" nu duc lipsa Da' ce sa fac, ca tot ce fac o fac cu consum maxim de energie fizica si psihica, de aia nu ma ingras. Cat despre viteza cu care mananc si maica-mea se plangea inca din copilarie, ca "inghit ca sarpele" Cert e ca nu suport sa pierd timp nici cand mananc. Si, tot cert e ca la Georgiana m-am simtit excelent! Mi-a facut extrem de bine sa vad ca, in ziua de azi, mai exista familii reusite, care stiu sa aprecieze adevaratele valori ale unei casnicii, care au realizat multe in viata (fiind inca foarte tineri), atat material cat si sentimental si atat de .... modesti!! Octav, copilul lor de clasa a 2-a m-a dat gata cand l-am vazut conducant un ...ATV Ce mai, daca ar exista in lume macar jumatate astfel de familiii, poate n-ar mai fi atat desfrau si mocirla!, atat rautate si violenta, atata minciuna si neincredere etc.! Gerogiana, sa fiti la fel de fericiti si impliniti pana la adanci batraneti! | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Sept 05, 2011 6:49 am | |
| noi va multumim pentru aceste aprecieri tare mult, ne bucuram ca v-ati simtit bine, si va asteptam pe la noi de cate ori veti avea ocazia si timp disponibil! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... | |
| |
|
| |
| Hai sa ne-ntalnim sambata seara... | |
|