| Hai sa ne-ntalnim sambata seara... | |
|
+21Doini sicamin leonor georgy costieanuconstantin Tinkerbell Myosotis gabriela60 Carina doina ani Karla gomez99 Marga GetaV bubu Rux Vernil georgiana penelopa stefana 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Lun Mai 16, 2011 5:27 pm | |
| Urmatoarea propunere de intalnire pe anul asta: la Bubu (alias Alina). Ea a sugerat ultimul we din luna mai sau primul din luna iunie. Avand in vedere ca sambata mai trebaluim prin gospodarie eu as zice sa stabilim o duminica intr-unul din cele doua we (desi titlul topicului zice altceva ). | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Joi Mai 19, 2011 8:08 am | |
| Ramane valabil duminica pe 29 mai ? | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Joi Mai 19, 2011 9:48 am | |
| Din partea mea, DA! As fi ales eu duminica de 29 mai, dar nu pot sa ma pregatesc pentru ca, sambata pe 28 mai am intalnire de grad "0"... de la terminarea facultati Ramane sa veniti la mine in duminica de 05 iunie. | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Joi Mai 19, 2011 9:54 am | |
| | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Joi Mai 19, 2011 10:02 am | |
| Cum sa nu vin?!!.... am spus mare "DA". | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Joi Iun 02, 2011 1:04 pm | |
| Ca să nu mai încarc topicul "Vocii", scriu aici despre întâlniri. Aşa... am înţeles că Vernil nu mai poate veni, GetaV trebuie să fie la expoziţie cu strptoişii lui Fleur (ele, oricum, au mai fost la mine şi pot veni separat oricând), dar, tu, Georgiana,ce faci? Spuneai că iei copilu' şi vii...!! | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Joi Iun 02, 2011 7:01 pm | |
| nu pot sa promit inca, stai sa vedem care este programul familiei pe week-end | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Joi Iun 02, 2011 7:15 pm | |
| Imi cer mii de scuze ca nu pot veni duminica la intalnire. Sigur voi recupera. Sa va inveselesc putin, ieri am primit un email de la scumpa mea, imi scria ca a implinit 6 luni si calculatorul nu va fi un mister pentru ea
Ultima editare efectuata de catre Vernil in Mar Iun 07, 2011 8:19 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Joi Iun 02, 2011 7:19 pm | |
| nepotica? e o dulce, sa va traiasca! | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Vin Iun 03, 2011 11:28 am | |
| Vernilo, so'nveţi să între pe forum | |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Vin Iun 03, 2011 8:21 pm | |
| Ei ,da ! Intelectuala de mica,nu ? Sa va traiasca! | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Vin Iun 03, 2011 10:46 pm | |
| Penelopa, ai PM de la mine | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Vin Iun 03, 2011 11:30 pm | |
| Abia acum am vazut, Georgina. Ti-am raspuns.
Va astept duminica, 05 iunie 2011, de la ora 11,00 incolo. | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Vin Iun 03, 2011 11:34 pm | |
| Deci, pana in ora 11 sa nu indraznim | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Sam Iun 04, 2011 12:04 am | |
| Tu poti indrazni, ca sa ai timp sa te bagi pe sub toate tufele! ... sa ma ajuti la pizza a la Cloantza, ca prajitura inteligenta o fac de maine, iar socata sta cuminte (sper) la beci. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Sam Iun 04, 2011 10:49 am | |
| inteligenta o fac si eu...cand vreau sa impresionez musafirii | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Sam Iun 04, 2011 7:28 pm | |
| cu cine ma intalnesc maine la penelopa? ca sa ma pregatesc sufleteste | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Sam Iun 04, 2011 9:42 pm | |
| Surprizaaaaaaa!!! ps. Cred ca e surpriza si pentru mine. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Sam Iun 04, 2011 9:43 pm | |
| vine si corcodel? | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Vin Iul 08, 2011 2:06 pm | |
| Stiu ca nu am venit din timp cu propunerea, dar ce ziceti de o intalnire duminica dimineata in Herastrau? Bubule, ai treaba? Am putea sa ne repezim si la Pene, iar cine nu i-a vazut gradina poate profita acum. | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Vin Iul 08, 2011 3:34 pm | |
| As putea. Pe la ce ora ? Cine vine ? | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Vin Iul 08, 2011 3:51 pm | |
| Mai intai dam o raita pe la standul lui levviking de la Agronomie. La ora 10 acolo vin Pene si Tink sa vaza pe viu plant-shop. Pentru tine e cam matinala ora , da' la o adica renegociem. Am renegociat: partea a doua a intalnirii, plimbare in Herastrau dupa ora 11 si apoi vizita de lucru la Gradina Cloantei. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Vin Iul 08, 2011 8:27 pm | |
| Eu nu pot veni, am toata duminica ocupata. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Sam Aug 06, 2011 8:17 pm | |
| Azi, 06 aug. 2011 a fost o zi MINUNATA! Azi am am vazut, cu adevarat, ce inseamna sa fii " doamna" !... caci, Karla este o mare DOAMNA! In ciuda tuturor "undelor nefaste" trimise asupra mea, azi am trait una din cele mai frumoase zile din viata mea! Azi, am simtit fiorul cald al prieteniei, azi m-am simtit ocrotita si incurajata sa merg inainte, ca viata e frumoasa oricat de urata ar fi ea!!! Si sotul meu a fost, de-adreptul fericit ca, in sfarsit, a avut si el cu cine discuta in limba franceza. Max, sotul Karlei, este cel mai "adevarat" barbat francez vazut vreodata! De mult timp nu m-am mai simtit ata de bine!!! Pot spune cu certitudine ca, azi am fost fericita! Multumesc fetelor (si baietilor ) care au fost la mine azi, ca m-au facut sa inteleg cat de frumoasa poate fi prietenia adevarata si neconditionata! Myo, chiar daca n-ai putut veni si tu la intalnire, sa stii ca ne-am gandit la tin si am vorbit cu tine ca si cand ai fi fost cu noi. Azi, la mine in gradina: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... Sam Aug 06, 2011 8:42 pm | |
| Eu trebuie sa spun ca am asteptat cu emotie intalnirea, fiind cea mai veche cunostinta a Karlei dintre fete (schimbasem cateva vorbe pe blogul ei si pe MP) . Asa cum m-am asteptat, este o persoana deosebita, extrem de placuta, iar impreuna cu sotul ei formeaza o pereche plina de farmec. Pentru Karla, cu toata simpatia [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cateva fotografii din album: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hai sa ne-ntalnim sambata seara... | |
| |
|
| |
| Hai sa ne-ntalnim sambata seara... | |
|