| Gradina zoo-botanica | |
|
+20doinabacau duduta190578 costieanuconstantin gabriela60 Carina gabi_gabriella Doini Mirela Vernil Mihai simonaelena Karla Myosotis codruta bubu georgiana Rux penelopa stefana Tinkerbell 24 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 4:07 pm | |
| Până la urmă, irişii luaţi de la Anthesis au fost aşa cum i-am cerut: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Urmează să înflorească şi cel galben cu alb. Mă temeam că e altceva când am văzut bobocii ... mov închis Dar şi de aia m-am plâns la tine. dar când s-au desfăcut, plăcută surpriză mi-au făcut! | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 4:08 pm | |
| Stai sa-i vezi pe aia negrii! | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 4:12 pm | |
| | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 4:20 pm | |
| Neavând lupa la mine nu-i văd bine. Da, am şi eu negri de la mama lui Geopop şi aştept să înflorească... sau, mă rog, aveam, că iniţial îi pusesem la umbră şi nu prea înfloreau, drept pentru care i-am mutat pe toţi astă toamnă şi nu mai ştiu care-cum mai sunt. | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 4:21 pm | |
| | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 4:24 pm | |
| | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 4:27 pm | |
| | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 4:30 pm | |
| | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 4:32 pm | |
| | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 4:36 pm | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [URL=http://imageshack | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 4:38 pm | |
| | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 6:11 pm | |
| Supeeerbi! Acuma imi dau seama ca am uitat de irisiadele de la Auvers-sur- Oise. E un festival ar irisilor in localitatea in care a murit van Gogh, am uitat de el... | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 6:35 pm | |
| ce culori mai au aveam o adresa de la o firma frantuzeasca de irisi,dar nu mai stiu pe unde am salvat-o | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 6:42 pm | |
| iris-cayeux.com iris-en-provence.com | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 6:48 pm | |
| aia en provence am vazut cativa irisi tentanti mai studiez,dar la vremea aia mi s-au parut scumpi,13-15 euro un rizom de irisi erau la jumate de pret la o firma ungureasca | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 7:10 pm | |
| De obicei, preturile incep pe la 4-5 euro, sunt irisi protejati de licenta... Cu cat soiul e mai vechi, cu atat e mai ieftin; cu cat e mai recent, cu atat e mai scump.
Eu cumpar de la Cayeux; pentru o culoare la alegere ai vreo 10 optiuni, care acopera toata gama de pret. 13 euro sunt doar ultimele creatii premiate, gen "Coup de Soleil" (in oranj foarte viu) care, de altfel, nici nu mai e de gasit: s-a vândut deja si productia de anul viitor... | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 7:22 pm | |
| Am deja cateva nuante de orange si caramiziu Nu dau atatia bani pe un rizom,mai astept cativa ani Acum astept sa vad daca Tiger Butter infloreste (n-am putut sa-k iau in toamna si l-am plantat in primavara) Am unul "Black Taffeta " care e un bleumarin inchis Ma gandesc daca sa iau Black Own | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 7:23 pm | |
| | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 7:25 pm | |
| | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 7:28 pm | |
| | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 7:32 pm | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [URL=http://imageshack.us | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 9:04 pm | |
| Cred ca sunt cei mai frumosi, cei oranj... si ai tai sunt magnifici. Eu am vazut la Courson "Black Suited" (e si o poza pe forum la sectiunea "gradinile lumii"). E cel mai negru pe care l-am vazut cu proprii ochi... | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 9:18 pm | |
| Abia au inceput sa se dea in spectacol Unii ii am deja de 3 ani si vad ca le prieste Din cei mai vechi cred ca o sa mai mut Incep sa infloreasca si unele din piticanii In primavara cei pitici-covor m-au dezamagit,aia cam la 20-25 de cm au inflorit slabut,macar germanica sa se dea in spectacol Am avut un regal al rododendronilor.........mi-au inflorit unul alb si unul roz,si mult | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 9:39 pm | |
| Dragi "copii" am cautat ceva pe net si am fost "aruncata" pe un forum "vestit" M-am prapadit de ras............si-au scos revista de gradinarit si au si un ........"peisagist" Unul(de fapt una )care amesteca gradini japoneze cu gradini libere si gradinin office in centru Pitestiului,la o locuinta privata............un talmes balmes balcanic cum s-ar zice Ma doare deja burta de ras Norocul meu ca a fost o amica in vizitasi i=am aratat si ei Tipa care nici nu se pricepe la plante si nici nu e interesata de ele a avut o replica naucitoare "Ce naiba e balamucul ala? Parca a scapat un prost ceva din furca" | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 10:41 pm | |
| Ceva muscate! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica | |
| |
|
| |
| Gradina zoo-botanica | |
|