| Gradina zoo-botanica | |
|
+20doinabacau duduta190578 costieanuconstantin gabriela60 Carina gabi_gabriella Doini Mirela Vernil Mihai simonaelena Karla Myosotis codruta bubu georgiana Rux penelopa stefana Tinkerbell 24 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Joi Mai 05, 2011 9:01 pm | |
| Schemele costa Ca le vrei si desenate cu 5-6 B............... | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Joi Mai 05, 2011 9:15 pm | |
| HM...ce aparitii pe aici............. Ia sa va povestesc eu de coltul cu cruci! De fapt ma gandesc la o intalneala la "Cruci" | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Joi Mai 05, 2011 9:23 pm | |
| - bubu a scris:
- Da-mi MP cu adresa de mail.
am dat | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Joi Mai 05, 2011 9:24 pm | |
| - Tinkerbell a scris:
- HM...ce aparitii pe aici.............
Ia sa va povestesc eu de coltul cu cruci! De fapt ma gandesc la o intalneala la "Cruci" la ce? ca eu va cunosc de putin timp.... | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Joi Mai 05, 2011 9:29 pm | |
| A aparut o tantica care s-a "sifonat "acu vreo 1-2 ani pe un alt forum ca vorbeam cu Pene de o intersectie unde sunt niste cruci si eun fel de minipiata de flori Avea pile la moderatori si i-a sacait sa stearga posturile
| |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Joi Mai 05, 2011 10:00 pm | |
| Georgiana ti-am pus mail, sper ca l-ai primit. | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Joi Mai 05, 2011 10:22 pm | |
| Noapte buna ! Sa nu credeti ca nu-s vigilenta si va faceti de cap prin gradina mea | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| |
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Vin Mai 06, 2011 12:41 pm | |
| Sperietorile simandicoase sunt Es si Ozi? Deocamdata n-au aparut,probabil si-au facut plinul ieri(cred ca au citit toata noaptea si au luat si notite) | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Vin Mai 06, 2011 12:55 pm | |
| - Tinkerbell a scris:
- Sperietorile simandicoase sunt Es si Ozi?
Deocamdata n-au aparut,probabil si-au facut plinul ieri(cred ca au citit toata noaptea si au luat si notite) Nu-mi place să dau nume! ... vorbeam, aşaaaa, la modul general. | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Vin Mai 06, 2011 2:05 pm | |
| Tu nu dai nume,si le-au dat ele Am o dilema Sa duc la Snagov orhideele sau nu Evorba de cambrii,dendronumi,cimbi si ce "balari" mai am Phalele le las acasa | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Vin Mai 06, 2011 5:10 pm | |
| Daca ti-e greu sa le duci la Snagov, adu-le la Peris | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 09, 2011 1:49 pm | |
| Nu pot ! Ca au adresa de domiciliu la Snagov........... . Ma turbeaza ploaia Am de pus la locul lor 5 citysusi,3-4 rodo,4 azalee de gradina,un liliac roz,o magnolie ,rasaduri vreo 3-4 jardiniere de muscate si cateva platouri cu ghivecele de seminte | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 09, 2011 1:53 pm | |
| Deja ma prinde disperarea eu cand imi mai fac gradina Am uitat sa amintesc de cele 3 platouri de petunii(vreo 36 de fire) | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 09, 2011 1:56 pm | |
| Vremea asta te obliga sa stai locului, sa te menajezi | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 09, 2011 2:03 pm | |
| Elfa, cate clematite ai ? Abia astept sa le vad inflorite. Ziceai undeva ca ai multe cu floare dubla. | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 09, 2011 2:39 pm | |
| Am zis ca am light bleu (2) mama si pui si una alba,care doar primul val il are inflorit si in principiu as mai avea una roz,o montana(sa vad daca s-a salvat dupa iarna) Altfel am 2 multiblu din care una e mai batuta si alta mai putin batuta Deci n-as zice ca-s multe Clematite am insa peste vreo 20(mai am si pui de la cele avute) e in album Boboci au,dar cum la mine in gradina dimineata erau 10 grade si ma pot plimba cu barca(cred ca devin afluent al Bistritei in curand) nu cred ca vad flori prea curand Singurele inflortite acu sunt 2 montane(sau alpine?) Rubens -roz si una albastra,clopotel La trandafiri am vazut cu lupa niste bobocei(sau asa mi s-a aratat) | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 09, 2011 2:40 pm | |
| La vremea infloririi o sa le pozez si o sa postez | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 09, 2011 2:42 pm | |
| - stef a scris:
- Vremea asta te obliga sa stai locului, sa te menajezi
Ma menajez dar crezi ca pot sa pierd vremea? Sa vezi ce ma duc sa ma ascund in sera si sa ma apuc de pus seminte Mi-e frica ca o sa dea caldura brusc si imi omoara totul Azi musai am program de pus muscatele si petuniile in jardiniere,e munca de interior | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 09, 2011 7:17 pm | |
| Tink, eu am pus muscatele (si cele cu radacina, si cele butasite) direct in gradina mea muncitoreasca Vad ca le prieste foarte bine. | |
|
| |
Mihai
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Gradinarit.......dupaureche Stare de spirit : Confuza Data de inscriere : 04/05/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 09, 2011 9:01 pm | |
| Umbland tu aşa prin zona metropolitana,nu s-a lipit nimic de manuţa ta? | |
|
| |
codruta
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Veldhoven - Olanda Joburi/Distractii : xxx Stare de spirit : oscilanta Data de inscriere : 25/03/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mier Mai 11, 2011 10:09 am | |
| Am incercat si eu sa lucrez de pe scaunel dar nu reusesc asa ca dau inainte cu lucrul pana simt un cutit in spate. Atunci, de musai ca de voie buna iau pauza. | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 2:00 pm | |
| Eu m-am specializat in plantatul de pe scaunel Sa nu va povestesc cum au "inflorit"jardinierele din curte | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 3:37 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre Tinkerbell in Lun Mai 23, 2011 3:42 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 23, 2011 3:38 pm | |
| - Mihai a scris:
- Umbland tu aşa prin zona metropolitana,nu s-a lipit nimic de manuţa ta?
TRADU | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica | |
| |
|
| |
| Gradina zoo-botanica | |
|