| Gradina de la etaj | |
|
+26geodezia popescugp sicamin leonor georgy Marga anasstasia doinabacau Mariabt duduta190578 gabriela60 bibacj doina elena410 Doini Vernil codruta bubu Tinkerbell Rux georgiana Karla dolion Myosotis penelopa stefana 30 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mar Mai 03, 2011 9:55 pm | |
| Simfonia a fost din pacate, dar daca gasesc prin magazine cand mai bantui, te anunt. | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mar Mai 03, 2011 9:56 pm | |
| Bubu eu am povestit cum le-am pus,sunt ferite dinspre sud de "balarii" si de sus de dud Recunosc ca eu avand teren mare mi-am permis sa ma rasfat cu clematitele si sa le fac toti mofturii Nu-i bai,daca insa gasesti loc si te tentea za sa stii de unde sa ceri | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mar Mai 03, 2011 9:57 pm | |
| Aha! Probabil ca importatorii au vazut ca au luat teapa si n-au mai adus Adevarul e ca nu prea le cumpara lumea mie mi-au placut pt ca erau diafane am pe undeva poze cu Pixie | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mar Mai 03, 2011 10:00 pm | |
| Pai cand veniti sa-mi vedeti clematitele discutam si vedem daca merge vre-un locsor. Oricum o sa va capiez cu intrebari ca vreau sa mai pun niste trandafiri, si as mai vrea niste pareri . | |
|
| |
codruta
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Veldhoven - Olanda Joburi/Distractii : xxx Stare de spirit : oscilanta Data de inscriere : 25/03/2011
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Joi Mai 05, 2011 10:13 am | |
| Frumoase toate iar culoarea abutilonului ma pune iar pe cautat | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mar Mai 10, 2011 8:12 am | |
| Doi hibi infloriti astazi: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cel orange are o tulpina lunga cu boboci in varf. Nici o sansa de a taia butas, ca multi au vrut lastari din el . Abutilonul pictum isi continua evolutia (e tare frumusel) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Iar Aeschinanthusul de la Doina are tot mai multe flori decat frunze [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Astept sa mai dati si voi cu flori | |
|
| |
codruta
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Veldhoven - Olanda Joburi/Distractii : xxx Stare de spirit : oscilanta Data de inscriere : 25/03/2011
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mar Mai 10, 2011 10:22 am | |
| Abutilonul e intr-adevar tare frumusel. Anul acesta si Aeschinanthusul meu a facut spectacol [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Il am de 4 ani dar fie nu a inflorit deloc, fie a avut doar 2-3 floricele. Acum a inceput sa infloreasca pe la jumatatea lul aprilie si inca e plin de flori. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mar Mai 10, 2011 10:54 am | |
| Aeschinanthus e lunganul căţărător?!!! ... încă nu m-am lămurit asupra acestei plante | |
|
| |
codruta
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mar Mai 10, 2011 10:59 am | |
| Aeschinanthus e lunganul coborator nu urcator Ghiveciul lui e sus pe dulap dar nu se vede in poza.
Ultima editare efectuata de catre codruta in Mar Mai 10, 2011 2:08 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mar Mai 10, 2011 11:35 am | |
| Langa al tau, frumuselul meu ar parea David alaturat lui Goliat . Foarte frumoasa planta coboratoare ai | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mier Mai 11, 2011 8:50 am | |
| Ştef, văd că ţi-ai schimbat "faţa"! Arăţi şi mai bine decât în poza precedentă. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mier Mai 11, 2011 11:07 pm | |
| e o poza "jmechera" fotografia Stefanei! Fiindca evidentiaza in primul rand profilul! Apoi, fiindc te lasa sa o ghicesti ... Splendide flori de hibi! | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Joi Mai 12, 2011 6:33 am | |
| hibi portocaliu e o nebunie! daca in poze este atat de frumos, imi inchipui cum este in reallitate... | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Joi Mai 12, 2011 12:19 pm | |
| - Vernil a scris:
- e o poza "jmechera" fotografia Stefanei!
Asa este, Mariana, m-ai prins . Oi zice eu ca arat mai bine in poza de acum, dar nu arat detaliile, ca ridurile sunt mai adanci Hibi ala, Passion, cum ii zice Vivi, este intr-adevar superb, cred ca e cel mai frumos din ce am avut pana acum. | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mier Mai 18, 2011 5:58 pm | |
| Am adus inca o phalenopsis pelorica, sa-i fie pereche uneia ce o am de cativa ani. E mignona, dar nu chiar mini, dupa cum se si vede la diferenta de marime intre flori: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]In toamna am avut una grena, splendida, dar nu a rezistat (fusese cam prost tratata in Cora si cu toate eforturile mele nu am reusit sa o salvez ). | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mier Mai 18, 2011 6:31 pm | |
| daca ma mai uit mult la albumele cu orhidee, imi este teama ca ma apuc si de ele....
doamna stef, sunt tare frumoase! | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mier Mai 18, 2011 7:47 pm | |
| Splendide...! Stef, chiar voiam sa te intreb... mi-ai spus odata ca phanaelopsisurile astea albastre nu sunt naturale... trec in fiecare zi pe langa un magazin Villaverde in care se vand nebuneste orhidee albastre (o sa fac o poza discreta daca pot). Sunt mortale... nu e niciodata nimeni prin jur sa cer explicatii si cum sunt pluta la plante de interior, habar n-am sa ma descurc singura. Daca-mi cumpar una ce risc? Stiind ca am un loc de expunere intr-o veranda, fie in plin soare, fie la semi-umbra... | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mier Mai 18, 2011 10:26 pm | |
| Nu cred ca risti nimic, decat ca la anul sa infloreasca alba. Expunerea ar fi buna la semiumbra, soarele amiezii poate sa arda frunzele. | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Joi Mai 19, 2011 12:25 pm | |
| Merci, Stef. Trebuie sa-mi pun la punct veranda si o sa-mi cumpar una s-o instalez pe masuta. O sa fac o poza daca reusesc... | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mier Mai 25, 2011 12:26 pm | |
| Oof, ce va tot laudati cu trandafirii vostri Io-te ca a inflorit si la mine un hibiscus mic-pitic [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Abia azi m-am invrednicit sa il pun intr-un paharel cu perlit, ca imbobocise bietul de el in eprubeta in care statea sa faca radacini [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Tink, asa arata floarea lu' ala rosu simplu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mier Mai 25, 2011 12:36 pm | |
| Superbi-superbi! Merg plantati doi diferiti in acelasi ghiveci mai mare, pentru un efect de culoare? se suporta? | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mier Mai 25, 2011 12:47 pm | |
| Am avut si 3 culori intr-un ghiveci , dar era cumparat asa. Nu m-am gandit sa-i pun eu impreuna, e o idee de realizat | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mier Mai 25, 2011 1:27 pm | |
| Stef e splendid,vreau! Bine inteles daca poti | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Vin Mai 27, 2011 5:49 pm | |
| doamna Stef, sa va traiasca hibiscusii! cel rosu simplu e atat de gaingas...mie imi este drag, ca nu este pretentios PS: la cel din eprubeta ma abtin, ca nu-l vad bine si nu stiu daca are fitze in cap | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Vin Mai 27, 2011 5:50 pm | |
| - Karla a scris:
- Superbi-superbi!
Merg plantati doi diferiti in acelasi ghiveci mai mare, pentru un efect de culoare? se suporta? la mine s-au suportat | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina de la etaj | |
| |
|
| |
| Gradina de la etaj | |
|