| Gradina de la etaj | |
|
+26geodezia popescugp sicamin leonor georgy Marga anasstasia doinabacau Mariabt duduta190578 gabriela60 bibacj doina elena410 Doini Vernil codruta bubu Tinkerbell Rux georgiana Karla dolion Myosotis penelopa stefana 30 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Joi Mar 22, 2012 7:26 pm | |
| este o orhidee de ciocolata este tare frumoasa. | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Joi Mar 22, 2012 9:39 pm | |
| Aaaa, orhideea e mortala De unde ai pescuit-o ? | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mar Apr 17, 2012 6:44 pm | |
| Parca numai voi va puteti lauda cu florile din gradina ? Am si eu noutati pe balcon [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Trandafirasul de la Karla [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Iar in casa multiflora variegata are florile exact ca surata ei cu frunze verzi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
georgy
Numarul mesajelor : 112 Localizare : Bucuresti-Titan Stare de spirit : canuta om sucit Data de inscriere : 15/05/2011
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mar Apr 17, 2012 7:04 pm | |
| Ce frumoase sunt./ Cum se numeste planta din prima poza? | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mar Apr 17, 2012 7:20 pm | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mar Apr 17, 2012 9:03 pm | |
| Hristos a inviat! Doamna Stefana, cand am vizitat gradinile Keukenhof si am ajuns la pavilionul dedicat orhideelor m-am gandit la dumneavoastran convinsa fiind ca le aveti pe toate acestea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mier Apr 18, 2012 8:09 am | |
| - georgy a scris:
- Ce frumoase sunt./
Cum se numeste planta din prima poza? Este un puiut de la Plectranthus-ul mare luat de la Levi anul trecut (frunzele miros a tamaie ). Doini, mersi pentru poze, foarte eleganta expozitia. Iar Vandele astea (sau Ascocenda, ca nu-s sigura [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]au o expunere perfecta sa le puna in valoare | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mier Apr 18, 2012 8:15 am | |
| Azi dimineata [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]E pliin de boboci, de o luna nu pot sa-l coafez Si o victima a curateniei de primavara [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Brandon Straton | |
|
| |
georgy
Numarul mesajelor : 112 Localizare : Bucuresti-Titan Stare de spirit : canuta om sucit Data de inscriere : 15/05/2011
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mier Apr 18, 2012 8:56 am | |
| Foarte frumos hibilicul | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mier Apr 18, 2012 10:04 am | |
| | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mier Apr 18, 2012 10:51 am | |
| Stef, cum ai reusit sa treci Plectranthusul peste iarna ?? ... si, a mai si inflorit Al meu a dat ortu' popii si in iarna asta (nu-l aveam de la Levi, ci de la Hornbach). | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mier Apr 18, 2012 4:19 pm | |
| - penelopa a scris:
- ... cum ai reusit sa treci Plectranthusul peste iarna ??
Pana in decembrie a locuit pe balcon. Cand s-a facut foarte frig l-am adus in casa unde a stat atarnat de galerie si cam uitam sa-l ud (si cica nu e bine). Asta infloritul este un pui, mai am sumedenie de pui, asa ca pot sa te dotez la viitoarea intalnire. | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Joi Apr 19, 2012 8:46 am | |
| Nu ai vazut nici o floare la Brandon Straton ? | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Joi Apr 19, 2012 10:27 am | |
| Inca nu, dar aia cazuta era aproape sa se deschida si mi-am dat seama cum ar arata. Early time are doar boboci microscopici. | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| |
| |
stefana
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Mier Apr 25, 2012 10:32 pm | |
| Picaturi de glucoza la orhidee: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Si Brandonu'aproape deschis, nu-i un Fat-Frumos dar este absolut original [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nu s-a dat batut pana nu mi-a aratat cum e Hibi Emily de la CorinaP [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Joi Apr 26, 2012 12:07 am | |
| Ce frumuseti aveti in casa d-na Stefana! Sa va traiasca toate! | |
|
| |
georgy
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Joi Apr 26, 2012 6:29 am | |
| Foarte frumoase, dar hibiscusul maro e chiar deosebit./ | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Joi Apr 26, 2012 6:47 am | |
| Ma bucur ca l-am vazut pe brandon inflorit, la mine i -au picat bobocii | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Joi Apr 26, 2012 10:20 am | |
| Cat de mare e floarea la BS ? Imi iau si eu unul cu prima ocazie. Stii ca asta de la tine initial il pusesem in comanda pentru mine. Dar am zis sa nu iau prea multi. | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Joi Apr 26, 2012 11:33 am | |
| Frumos hibi,Stef! La mine sunt mai sunt doar vreo 6 phalle inflorite | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Joi Apr 26, 2012 4:24 pm | |
| - Myosotis a scris:
- Cat de mare e floarea la BS ? Imi iau si eu unul cu prima ocazie.
Nu-i prea mare, n-are mai mult de 10 cm diametru (poate si pentru ca n-a avut conditii optime). Nu iti lua, poate reusim sa inradacinam un butas, cand incepe sa se dezvolte. | |
|
| |
stefana
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Sam Mai 05, 2012 9:22 am | |
| Azi dimineata la mine in balconas era dezmatul de pe lume Doi hibi galbeni infloriti (n-am pozat decat unul, ca florile-s aproape identice) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], Passionul in curs de deschidere (are cea mai putin longeviva floare, pana diseara se ofileste , dar tot cea mai frumoasa floare de hibi mi se pare ) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] culorile par ireale dar chiar asa arata, piticutul de trandafir alb din iarna are 4 flori deschise [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], o pispirica de episcie se avanta cu o floricica mare cat unghia (cred ca este Guacamole, ajunsa la mine taare de departe) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. In casa orhideele sunt in festival de vreo doua luni Chiar daca nu va spun mereu cat imi plac imaginile cu florile voastre, sa stiti ca ma bucura mereu de parca ar fi ale mele . Si atat de multe gradini am ! Ar trebui sa fim sensibili la toate maruntisurile frumoase din jur si nesimtitori la cele uracioase, rele (da'parca putem ?). | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Sam Mai 05, 2012 9:28 am | |
| Buna dimineata d-na Stef,cata culoare in balconul dumneavoastra! Sa va traiasca toate,si dezmatul sa continue! | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Gradina de la etaj Sam Mai 05, 2012 9:37 am | |
| passionul imi place de nu mai pot, am si eu un puiut acasa, in iarna a ramas un bat, acum s-a umplut de frunze, dar nu creste nici batut, deocamdata nu are nici boboci, dar abia l-am scos in curte | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina de la etaj | |
| |
|
| |
| Gradina de la etaj | |
|