| Ograda lu' Cloantza | |
|
+25Ionut duduta190578 gabriela60 doina simonaelena Carina gabi_gabriella sicamin geodezia Doini Mihai ani costieanuconstantin Tinkerbell Rux codruta bubu Karla GetaV georgiana doinabacau stefana Myosotis Vernil penelopa 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 03, 2011 8:57 am | |
| Rux, m-am prins! Am să-ţi pun un lăstar de liliac alb la ghiveci. | |
|
| |
codruta
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Veldhoven - Olanda Joburi/Distractii : xxx Stare de spirit : oscilanta Data de inscriere : 25/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 03, 2011 9:17 am | |
| Pene, liliacul alb e mai parfumat fata de cel mov sau nu? | |
|
| |
ani
Numarul mesajelor : 37 Localizare : Braila Data de inscriere : 11/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 03, 2011 12:24 pm | |
| Pene draga, lui Lucian ii place foarte mult liliacul, crezi ca se prinde unul mic, mic in ghiveci si pentru el? Mi-e dor de tine si de gradina ta! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 03, 2011 3:58 pm | |
| Draga mea brăileancă, dorul tău poate fi alinat! Pregăteşte-te de o vizită la grădina mea pe la începutul lunii iunie (Florin vrea să vă pregătească un loc de picnic ), că de pe 10 iunie încolo ne pregătim de plecare la Satu Mare, la Attila. Ce zici, nu te-ar coafa şi o astfel de întâlneală? Pentru Lucian.... orice! Voi pune de-acum la ghiveci lăstari, iar dacă nu se prind, mai încercăm la toamnă. Codruţa, la mine liliacul miroase la fel de bine pe orice culoare! | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 03, 2011 4:11 pm | |
| Ani si de la mine ai la ghiveci unul lila foarte parfumat daca nu-ti incape in cas pune-l in fata blocului Rux iti pun si tie unul,si ca sa nu zica domnul tau ceva ,poti sa-l pui si in fata portii(din cate stiu eu in Ardeal oamenii respecta gradinile din fata porti si nu le devasteaza Acu umblu sa fac rost de liliac violet inchis(au viste vecini dar ii jumule pui Parca era si batut(sa nu radeti daca ma auziti ca m-am oprit pe drum si am cersit prin satele din cale pui de liliac;am mai facut cerseala cu niste braduti rosiatici care sunt semi pereni-adica cad seminte si se inmultesc;care vrea sa zica ca am deja rasad)
| |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 03, 2011 4:15 pm | |
| Am si eu liliac alb, batut. Dar nu stiam ca se dezvolta si in ghiveci ... Pene, esti unica! Cum de ti-a dat prin cap asa ceva ?
Ultima editare efectuata de catre Vernil in Mier Mai 04, 2011 10:57 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 03, 2011 4:16 pm | |
| Eu nu râd, ba chiar te încurajez! O tot încurajez şi pe Zambilica care a văzut la o vecină din Buftea o mare de pui de liliac grena închis. Până la urmă, cred că-mi fac eu de drum prin Buftea. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 03, 2011 4:18 pm | |
| - Vernil a scris:
- Am si eu liliac alb, batut. Dar nu stiam ca se dezvolta si in ghiveci ... Pene, esti unica! Cumd e ti-a dat prin cap asa ceva ?
Ce, Vernilico, că mie îmi dau cam multe prin cap! | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 03, 2011 4:19 pm | |
| - penelopa a scris:
- Vernil a scris:
- Am si eu liliac alb, batut. Dar nu stiam ca se dezvolta si in ghiveci ... Pene, esti unica! Cumd e ti-a dat prin cap asa ceva ?
Ce, Vernilico, că mie îmi dau cam multe prin cap! Liliac in ghiveci! | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 03, 2011 4:25 pm | |
| Rux e sursa de inspiraţie, că ea se plângea de lipsa posibilităţii de a avea liliac "aerian" sau la "ghiveci" | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 03, 2011 5:23 pm | |
| "Unicato" in cat iunie?
Sa apuc sa pun eu mana pe masina la toamna si te "zburatacesc" pana in Buftea(mergem si cu ploconu la Zambilica)
Apropo de ce n-o aduci la "intalneala"si pe Zambilica,mai vedem si noi fete noi
Oare in iunie cytisusul din ghiveci mai mere bagat in pamant?
Io zic ca da | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 03, 2011 5:37 pm | |
| - penelopa a scris:
- ..... că de pe 10 iunie încolo ne pregătim de plecare la Satu Mare, la Attila.
drumul catre Satu Mare trece cumva pe la mine pe la poarta? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 03, 2011 6:38 pm | |
| Georgiana nu zi de doua 2 ca un drum pana la ploiesti de la Snagov sau Peris nu dureaza mai mult de 1 ceas si iti batem in poarta Eu pana la Satu mare nu pot merge Motivele ar fi diverse,desi mi-ar place sa merem prin Sibiu si prin Deva
| |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 03, 2011 6:47 pm | |
| HIHIHI Aud ca am ,la anul, si liliac. Deci trebuie sa trec la cotropire... sau raman la ghivece. Mersi celor ce vor sa-si vada puii de liliac in ghivece . | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 03, 2011 7:27 pm | |
| De fapt noi suntem pregatite ........................de cotropire Daca te tenteaza ceva si de la mine nu ezita sa spui Eu deja ma gandesc la niste jardiniere "plantate pe zidurile tale si tot din piatra,ca prea stau zidurile alea asa.........parasite Rux ,cred ca in seara asta vem o vb pe pe mess | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 03, 2011 8:04 pm | |
| - Tinkerbell a scris:
- Georgiana nu zi de doua 2 ca un drum pana la ploiesti de la Snagov sau Peris nu dureaza mai mult de 1 ceas si iti batem in poarta
de la Snagov sau Peris pana la mine nu faci o ora, faci 2, ca de la Ploiesti mi sunt 30 de km:P vorbind serios, mie chiar mi-ar face o reala placere sa va cunosc in realitate, sau "vii", cum spune baiatul meu | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 03, 2011 9:09 pm | |
| Un motiv in plus ca in iunie sa cinstesti gratarul lui Florin si gradina lui Pene..dupa aia iti luam urma | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 03, 2011 9:12 pm | |
| inca nu promit nimic, eu nu m-am aventurat pana acum cu masina dincolo de Ploiesti...spre capitala, dar vedem, poate imi fac curaj PS: am si eu gratar acasa | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 03, 2011 10:00 pm | |
| SI CE DACA? Pai iti poti lua si sotul din dotare Cam toata lumea vine cu sotul din dotare,numai eu nu apar cu Elfu'.....................ca la noi e ca la elfi ps. nu-i mare branza cu mersul pe DN1,ai grija musai sa fii sub 70 km.h in localitati ca-s radare la grei mai ales in Romanesti si Ciolpani si cand ajungi aproape de iesirea din Tincabesti faci la dreapta spre perisi si e drum prin sate,acolo ai 50km/h si e musai sa-i tii ca si pe acolo mai sunt radare si tot tii drumul spre primaria Perisului de acolo e usor ........o aruncatura de bat pana la Pene si Florin(si armata lor de patrupezi) In plus cum te arati soferita daca nu meri la un drum mai lung sa iti toarca masina?
Ultima editare efectuata de catre Tinkerbell in Mar Mai 03, 2011 10:05 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 03, 2011 10:03 pm | |
| Voi vorbiti de liliac in ghiveci si mie nici in gradina nu-mi infloreste, frumos va sade. Si in fiecare an il amenint ca-l scot si nu ma indur si astept si tot asa. | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 03, 2011 10:06 pm | |
| Bubu ca sa nu mai plangi iti pun un pui in ghiveci(pet de ala mare de 5 litri) Motiv sa-ti faci umbra pt clematitele montane | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 03, 2011 10:08 pm | |
| Si infloreste ? | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 03, 2011 10:12 pm | |
| | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 03, 2011 10:19 pm | |
| - Karla a scris:
Imi plac cele italiene si provençale, cu vase de teracotta, lavanda si maslini, da' nu-mi permite clima. Deci nu-mi ramâne decat modelul englezesc si cel impresionist. Vreau sa fac ceva la mijloc, intre cele doua, si sa dau un aer campagnard si in acelasi tip romantic gradinii... da' bine, mai am de munca vreo 2-3 ani, deocamdata instalez vegetalele, care necesita timp.
Cu alea provensale m-ai nimerit am vazut pe undeva un model de fantana cu niste vase din teracota din care curge apa in alt vas de teracota ..........ce mai ...o minune susur si teracota........imbinare de 2 dorinte si culmdea nu era o caruta de bani ,totul e sa-mi aduc aminte de firma
Ultima editare efectuata de catre Tinkerbell in Mier Mai 04, 2011 2:12 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 03, 2011 10:39 pm | |
| - penelopa a scris:
- Nu ştiu dacă toate au parfum, dar toţi viburnumii sunt de la arbuşti până la copaci.
Ar merge unul parfumat în grădina ta din spate, lăsându-l să crească în înălţime, curăţindu-i ramurile de la bază. Astfel, ocupă loc mai puţin în grădină şi sub el poţi planta alte flori mici. din pacate trebuie sa te contrazic........am primit un viburnum parfumat si rozalui in ianuarie si e pitic si de interior...............adica un fel de "ponei" si acu ...........m-am potcovit cu plimbatul intre gradina si casa c a nu aveam destule Acu na ca il am trecut in randul azaleleelor si a cameliilor si gardeniilor carca sa traiasca!.........ca am eu grija sa o rup in fiecare primavara si toamna | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza | |
| |
|
| |
| Ograda lu' Cloantza | |
|