| Ograda lu' Cloantza | |
|
+25Ionut duduta190578 gabriela60 doina simonaelena Carina gabi_gabriella sicamin geodezia Doini Mihai ani costieanuconstantin Tinkerbell Rux codruta bubu Karla GetaV georgiana doinabacau stefana Myosotis Vernil penelopa 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ani
Numarul mesajelor : 37 Localizare : Braila Data de inscriere : 11/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mier Mai 04, 2011 8:55 am | |
| Va multumesc pentru liliac, sunteti foarte dragute! Pene, mi-ar placea tare o intalnire cu voi. Nu stiu daca putem merge la Satu Mare ca avem nunti si pe 4 si pe 11 iunie. | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mier Mai 04, 2011 2:13 pm | |
| Lasa ani,ca intalneala de la Pene e importanta si drumul la Satu Mare e al naibii de lung........te si plictisesti | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mier Mai 04, 2011 2:55 pm | |
| Băi, Tink-uţo, Ani este amatoare de drumeţii, aşa cum le stă bine brăilenilor. Deci, nu te baza pe starea de "plicitiseală" valabilă pentru alţii.
La mine vă aşteaptă nişte schimbări de "loock"! Deocamdată, peretele exterior al garajului a fost îmbracat în rafturi de lemn pe care mi-am expus toată colecţia de muşcate. | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mier Mai 04, 2011 6:20 pm | |
| Deci schimbarile de look sunt de fapt la fata garajului! Atunci de ce ma induci in eroare...credeam ca te-ai transformat din Cloanta in cine stie ce Zana si deja ma gandeam ca nu ma mai incadrez la intalneala Hm.........ma faci sa fiu scorpie si sa comentez de "mancarimile din talpa"
Ultima editare efectuata de catre Tinkerbell in Mier Mai 04, 2011 10:13 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mier Mai 04, 2011 6:41 pm | |
| - Tinkerbell a scris:
- SI CE DACA?
In plus cum te arati soferita daca nu meri la un drum mai lung sa iti toarca masina? mi-am luat permis de conducere pentru ca era nevoie, nu ca mi-ar fi placut.... | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mier Mai 04, 2011 6:59 pm | |
| Cel mai important e sa-ti si placa sa conduci ca sa fii sofer bun,daca e numai dupa trebuie poti fi om primejdie si pt tine si pt ceilalti Nu vreau sa te sperii,eu am carnet de mai bine de 15 ani iubesc sa conduc(as zice ca sunt extrem de atasata de buburuza mea si de bantuitul pe sosele) Gagicile au mers cu mine si daca sunt sincere,o sa vezi ca nu le-am speriat prea rau cum conduc(probabil ca o sa zica ca-s maniaca cu respectatul regulilor)
| |
|
| |
Mihai
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Gradinarit.......dupaureche Stare de spirit : Confuza Data de inscriere : 04/05/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mier Mai 04, 2011 9:21 pm | |
| Uite ce se lauda Zana cea Buna | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mier Mai 04, 2011 10:12 pm | |
| Nu ma laud! Spun un fapt concret Uite te las sa mergi cu mine si sa vezi ca nu te sperii..........desi parca as baga putin frica in tine..........abia ai intrat si te-ai pus pe carcotit Ai 2 replici si alea fix mie mi se adreseaza Nu cumva ai facut o transmutatie de spirit cu tizul tau ,,.moldovean? Ca parca singurul barbat care ma iubea asa tare era el,chiar si rozalistul lui peste ma iubea mai putin | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Mai 05, 2011 9:41 am | |
| Păi, da, Mihai ţi-a adresat ţie cele 2 replici în urma altor câteva replici ale mele pe albumele lui. | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Mai 05, 2011 12:43 pm | |
| Si io ce am de castigat de acilea? Faima? | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Mai 05, 2011 12:47 pm | |
| Da, ce nu-ţi ajunge faima ... că "admiratori" ai destui. | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Mai 05, 2011 1:06 pm | |
| Pai de aia mi0e frica de faima si de "admiratori"...........desi unii sunt comuni | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Mai 05, 2011 5:34 pm | |
| - Tinkerbell a scris:
- Cel mai important e sa-ti si placa sa conduci ca sa fii sofer bun,daca e numai dupa trebuie poti fi om primejdie si pt tine si pt ceilalti
Nu vreau sa te sperii,eu am carnet de mai bine de 15 ani iubesc sa conduc(as zice ca sunt extrem de atasata de buburuza mea si de bantuitul pe sosele) Gagicile au mers cu mine si daca sunt sincere,o sa vezi ca nu le-am speriat prea rau cum conduc(probabil ca o sa zica ca-s maniaca cu respectatul regulilor)
si eu am permis de peste 10 ani, am condus mult, dar nu am venit spre Bucuresti, dar asta nu inseamna ca nu sunt un bun sofer PS: si eu sunt foarte atasata de masinuta mea, e ca o bombonica | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Mai 05, 2011 6:33 pm | |
| Georgiana ma bucur Din ce scrisesei am inteles ca ai carnet de putin timp si de aia te incurajam Sunt convinsa ca esti soferita buna,in general femeile destepte conduc si bine si responsabil Pitipoancele sunt dezastru in traseu | |
|
| |
georgiana
| |
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Mai 05, 2011 7:42 pm | |
| Asa-i, femeile destepte conduc bine ... barbatii Hai sa va arat cum s-a facut rhodo de la Vernil: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]E un vis, nu-i asa? | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Mai 05, 2011 7:46 pm | |
| E de vis, dar ai si conditii pt el. In 2007 am vazut in Germania rhodo de 2 m si stapana lor mi-a povestit ca au 30 si ceva de ani. Erau mortali, dar eu ii admir la altii. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Mai 05, 2011 7:47 pm | |
| superb! PS: mie imi place mult si raftul cu muscate | |
|
| |
Mihai
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Gradinarit.......dupaureche Stare de spirit : Confuza Data de inscriere : 04/05/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Mai 05, 2011 8:52 pm | |
| Socul ala al meu,se dezvolta bine? Ii prieste la tine in gradina? | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Joi Mai 05, 2011 8:57 pm | |
| Socul tau in gradina lui Pene? Bun asa! Atunci ce fac englezestii mei din gradina ta? | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Mai 06, 2011 8:35 am | |
| Mihai, ţi-am pus socul la ghiveci (dar nu din cel roşu, că n-am mai luat), ca să-ţi vină mai uşor să-l iei, iar oţetarul mic şi drăgălaş l-am lăsat în pămân, sprijinit de un băţ. După cum vezi, eşti aşteptat! ps. Deschide-ţi grădina şi aici, să ne plimbăm prin ea şi să ne odihnim ciolanele pe faimoasa ta băncuţă | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Mai 06, 2011 9:26 am | |
| Primăvara trecută mi-am tuns destul de drastic berberisul roşu. Drept rezultat, lăstarii nou crescuţi nu au mai apucat să facă floricele galbene care dau minunat pe fondul grena al frunzelor. Primăvara asta nu i-am mai făcut nimic, iar acum e în plină floare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]deşi, iar o să-mi intre în ochi crengile lui iar ţepii să mă rănească când trebuie să merg pe alee ca să le ud la vară [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
codruta
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Veldhoven - Olanda Joburi/Distractii : xxx Stare de spirit : oscilanta Data de inscriere : 25/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Mai 06, 2011 9:38 am | |
| Asa planta nu am mai vazut pana acum. Superba. Si daca tot vorbeati de rhodo de 2m ce ziceti de unul care are peste 3m [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nu imi apartine dar nu am rezistat sa nu-i fac poze. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Mai 06, 2011 9:47 am | |
| Aşa, Codruţa, bine ai făcut! Poate îi ambiţionezi pe ai mei (rhodo) să atingă şi ei înălţimea asta | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Mai 06, 2011 12:11 pm | |
| Am vazut in Anglia unii de 10-20 de m............ditamai copacii Dar erau matusalemici Lasa Pene ca tufisurile tale sunt de basm | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza | |
| |
|
| |
| Ograda lu' Cloantza | |
|