| Ograda lu' Cloantza | |
|
+25Ionut duduta190578 gabriela60 doina simonaelena Carina gabi_gabriella sicamin geodezia Doini Mihai ani costieanuconstantin Tinkerbell Rux codruta bubu Karla GetaV georgiana doinabacau stefana Myosotis Vernil penelopa 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Mihai
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Gradinarit.......dupaureche Stare de spirit : Confuza Data de inscriere : 04/05/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Vin Mai 06, 2011 9:47 pm | |
| Zana draga,mai ai rabdare cu englezeştii mei din gradina mea. Ii lasam sa se dezvolte şi pe urma ii butasim,nu? | |
|
| |
codruta
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Veldhoven - Olanda Joburi/Distractii : xxx Stare de spirit : oscilanta Data de inscriere : 25/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Sam Mai 07, 2011 11:04 am | |
| - Tinkerbell a scris:
- Lasa Pene ca tufisurile tale sunt de basm
Sunt si eu de acord cu asta. | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Sam Mai 07, 2011 7:27 pm | |
| - Mihai a scris:
- Socul ala al meu,se dezvolta bine?
Ii prieste la tine in gradina? Mihai, pentru tine si umorul tau inegalabil. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Pene, sa nu te superi, Mihai nu are inca gradina. E unic Fiecare om, fiecare floare, fiecare zi. Totul e unic si irepetabil, | |
|
| |
Mihai
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Gradinarit.......dupaureche Stare de spirit : Confuza Data de inscriere : 04/05/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Sam Mai 07, 2011 8:05 pm | |
| Eeee...... Vernil ,aşa da. In ograda lui Pene voi dansa in curand.Poate nu atat de salbatic ,da'ma descurc eu | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Sam Mai 07, 2011 10:29 pm | |
| Ce mult mi-a placut Patrick Swyze Pacat ca s-a dus ..... Mihai, sper sa te descurci ... cu cei 3 catei liberi prin curte | |
|
| |
codruta
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Veldhoven - Olanda Joburi/Distractii : xxx Stare de spirit : oscilanta Data de inscriere : 25/03/2011
| |
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Mai 08, 2011 2:09 pm | |
| Azi o astept pe Tink cu mama ei! Facem antrenamentul pentru dansul cel mare. Mihai, cred ca atunci am sa-ti chem niste ajutoare ... pe Corcodel. | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Mai 08, 2011 4:03 pm | |
| ooo, de asta nu v-ati aratat nici una pe aici, va pregateati de intalneala | |
|
| |
Mihai
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Mai 08, 2011 6:50 pm | |
| Pe caţeii aia ii iubeşti mult? Pot veni cu pusca,sa ştii | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Mai 08, 2011 6:52 pm | |
| - penelopa a scris:
- cred ca atunci am sa-ti chem niste ajutoare ... pe Corcodel.
cine e Corcodel? | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Mai 08, 2011 7:26 pm | |
| In curand o sa-l cunosti fiindca am de gand sa-l afuc pe forum. Este o figura ... de "stil" , colegul meu de birou, un "artist" iubitor de plante si femei, putin sonat! Ca sa nu te sochezi prea tare cand vei avea de-aface cu el, viziteaza-i putin albumul "corcodel.sunphoto.ro" | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Mai 08, 2011 7:34 pm | |
| Mihai, lasa pusca si exerseaza pentru dansul cel mare! Am pus-o'n tema si pe Elfuta. Apropos: ne-a udat azi ploaia pana la piele, dar mama Elfutei nu s-a lasat pana nu i-am prezentat toata ograda. | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Mai 08, 2011 7:39 pm | |
| - penelopa a scris:
- Mihai, lasa pusca si exerseaza pentru dansul cel mare! Am pus-o'n tema si pe Elfuta.
Apropos: ne-a udat azi ploaia pana la piele, dar mama Elfutei nu s-a lasat pana nu i-am prezentat toata ograda. foarte frumos! | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Mai 08, 2011 7:56 pm | |
| - penelopa a scris:
- viziteaza-i putin albumul "corcodel.sunphoto.ro"
cel mai mult mi-au placut pozele cu roabele | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Dum Mai 08, 2011 8:24 pm | |
| Pene, ai un PM de la mine. | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Mai 09, 2011 12:07 pm | |
| Pene ,esti cu nota 10 la gradini Mamei mele i-a placut gradina ta la nebunie si cea de flori si cea de legume cu livada In schimb eu mi-am luat-o pe coaja ca gradina noastra nu-i asa de aranjata(ca sa mai zici ca io-s carcotasa) "Zanule" iti arati pretioasele oscioare la Pene in gradina? Sa ma avertizati din timp sa ma pun la punct cu rochie,bagheta si aripioarele superlustruite | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Mai 09, 2011 12:56 pm | |
| Dragă Tink, nu pot decât să mă simt flatată la aprecierea mamei tale, cu atât mai mult cu cât am constatat că se pricepe foarte mult la grădini. Mi-a recunoscut toate plantele din grădină, ştiindu-le şi denumirile. | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Mai 09, 2011 1:45 pm | |
| Mama sa nu stie? Asta stie tot si ce nu stie imediat se pune pe invatat Denumirile de plante sunt mai usoare decat matematicile speciale si fizica si electrotehnica | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Mai 09, 2011 2:12 pm | |
| Mai, sa va fie de bine intalneala ... sper ca va priit, mai ales ca afara a fost urat ... | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Mai 09, 2011 2:33 pm | |
| Si ce ne-a priit................. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Mai 09, 2011 3:29 pm | |
| Azi mi-au venit 3 hortensii de la Bakker (să nu zici nimic, Tink ) şi de abia aştept să ajung acasă să le plantez ... inclusic cytisus-ul de la tine. Numai, dă-mi o idee unde să plantez cytisus-ul?!!! | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Mai 09, 2011 7:27 pm | |
| Pene vad ca tu ai curaj sa comanzi de la bakker si de la Sieberz. Ce parere ai de ei ? Ca au o clematita care-mi place si n-as vrea sa ma aleg cu altceva. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Mai 09, 2011 8:58 pm | |
| Bubu, de la ambele firme am avut si pierderi si plante sanatoase. De exemplu, clematita mea cea mai tare (Avant garde) o am de la Bakker. Tot atunci am primit si cateva hortensii care n-au rezistat peste iarna. Acum le-am comandat primavara mai tarziu si mi-au trimis plante frumoase (usor ofilite, deoarece Bakker trimite prin posta). Stiu ca cel mai bine e sa le poti vedea si pipai la fata locului, dar eu stau prost si cu timpul si cu banii. Asa ca, ma multmesc si cu Bakker & Sieberz ... mai ales ca nu rezist cataloagelor lor. | |
|
| |
Mihai
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Lun Mai 09, 2011 8:59 pm | |
| Şi eu cu ce sa ma mulţumesc? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza Mar Mai 10, 2011 10:41 am | |
| Am reusit in sfarsit sa trimit si eu phloxul promis, ca mi-a luat mai bine de o saptamana sa ajung intr-un final la posta. E cam mare deja si a fost nevoie de ditamai cutia ca sa incapa in lungime, dar sper sa ajunga cu bine si sa se prinda. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ograda lu' Cloantza | |
| |
|
| |
| Ograda lu' Cloantza | |
|