| cat de greu | |
|
+13Cora-Maria Marga Dana Caras gabriela60 duduta190578 Paulyna Doini geodezia ella06 aura laurabv leonor Myosotis 17 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: cat de greu Mar Sept 23, 2014 7:34 am | |
| Buna dimineata! A plouat in sfarsit si aici. Toata noaptea! Sa aveti o zi cu spor! | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: cat de greu Mar Sept 23, 2014 12:24 pm | |
| Ziua buna tuturor... M- am intors dintr-ale mele vacante, am fost in sud vest, am vazut cateva gradini foarte interesante... o sa va pun pozele aici si poate o sa scriu si pe blog, am vazut locuri halucinante... | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: cat de greu Mar Sept 23, 2014 12:26 pm | |
| In cazul acesta asteptam Karla noutatile, ca pe aici e cam lipsa de activitate in ultima vreme Dar bine ca vii tu cu forte proaspete din concediu | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: cat de greu Mar Sept 23, 2014 3:25 pm | |
| Ploua si la noi,ce bine ! Parca seamana a toamna,e aerul mai curat ! | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: cat de greu Mar Sept 23, 2014 3:54 pm | |
| | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: cat de greu Mar Sept 23, 2014 8:54 pm | |
| Am venit de la controlul de la spitalul din Bucuresti si am adus ploaia cu mine;sper sa fie bine pentru semantul de toamna. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: cat de greu Mier Sept 24, 2014 7:46 am | |
| Buna dimineata! O zi placuta, tuturor! Si...multa sanatate! | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: cat de greu Mier Sept 24, 2014 8:06 am | |
| Buna dimineata ! Frig,bagam hibilicii in casa ??? | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: cat de greu Mier Sept 24, 2014 4:00 pm | |
| In primul rand multumesc pentru urarile de sanatate;cu hibii nu ma grabesc caci se anunta cel putin un inceput bun de octombrie,iar hibii pana la +5 grade nu au probleme,sub insa..... | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: cat de greu Joi Sept 25, 2014 8:47 am | |
| Multa sanatate domnule Popescu ! Si eu mai am inca hibiscusii afara, dar sunt sub un acoperis, mai la adapost asa. Azi dimineata insa erau 6grd la ora 8. Ce-o fi fost in zori, nu stiu. Macar sper sa moara toti daunatorii. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: cat de greu Vin Sept 26, 2014 12:42 pm | |
| Bună ziua, dragi colegi de suferinţă florală! Am crezut că mi-a trecut boala asta, dar cum am dat cu nasul de Toamnă, cum mi s-a redeschis (ce-i drept, nu foarte tare) apetitul Nu m-am liniştit cu viaţa, dar o sămânţă de optimism începe să încolţească! Nu am renunţat la flori, nu mi-a murit niciuna, doar am dat eu câteva, însă nu m-am putut ocupa prea mult de ele. Hibiscuşii sut toţi afară, sub cerul liber, şi acolo vor rămâne cel puţin o lună. Ba, chiar am comandat câţiva bulbi de narcise şi lalele, că din cele ce le aveam, anul acesta n-au prea mai ieşit. Ceva probleme sunt cu plantele de grădină, mai ales cu nişte arbuşti, care par să se fi uscat. Îmi pare rău pentru o salcie japoneză cu frunzele colorate! | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: cat de greu Vin Sept 26, 2014 12:49 pm | |
| | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: cat de greu Vin Sept 26, 2014 1:00 pm | |
| Ce-i al tău e pus de-o parte! Da, şi mie mi s-a uscat un liliac măricel, inexplicabil, mai ales că e unul din lăstarii, încă vii, a unui liliac mai bătrân. Mi s-a uscat şi o iasomie dublă, prinsă de mine din nişte butaşi. Noroc că a dat anul acesta un lăstărel din rădăcină, verde încă. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: cat de greu Vin Sept 26, 2014 1:06 pm | |
| Îmi pare rău că n-am avut timp să-mi onorez promisiunile, dar e musai s-o fac, fiindcă trebuie să fac loc plantelor împrăştiate prin curte, mult mai mari ca iarna trecută. Cel puţin, hibiscuşii s-au făcut ca nişte copăceii. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: cat de greu Vin Sept 26, 2014 4:56 pm | |
| Si eu ma bucur Pene! Imi era dor de tine. | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| |
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: cat de greu Vin Sept 26, 2014 6:58 pm | |
| Si eu ma bucur ca ai revenit Penelopa | |
|
| |
popescugp
| Subiect: Re: cat de greu Vin Sept 26, 2014 7:19 pm | |
| Dragii mei eu am redus mult din plante din cauza problemelor de sanatate si varsta, ale mele si sotiei;am ramas cu lendri si muscate( traditie din familia sotiei) hibii( iubirea sotiei) si achimensi( iubirea mea) | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: cat de greu Vin Sept 26, 2014 8:28 pm | |
| Felicitari ca mai aveti energie sa va ocupati si de plantele enumerate ca sunt destule Si sanatate multa pentru viitor domnule Popescu! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: cat de greu Sam Sept 27, 2014 8:42 am | |
| Buna dimineata! Un weekend placut, tuturor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Aici, innourat, mohorat! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: cat de greu Sam Sept 27, 2014 8:47 am | |
| Buna dimineata Dana! Si aici e intunecat si mohorat si racoare dar de maine se face iar frumos . Multumesc pentru tava cu bunatati | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: cat de greu Dum Sept 28, 2014 12:03 pm | |
| neata soare frumos inca nu am bagat florile in casa le merge as abine afara imi e frica doar pentru hibilici dar si lor vad ca le merge bine cu temperaturile astea incerc sa urmaresc accuwather vad ca zice ca pe 5-6 si 7 vor fi 1 grad noaptea cred ca am sa bag florile in casa ca o sa fie sigur bruma pacat ca pe urma o sa fie frumos adica dupa 13 incolo vor fi valori positive na nu am cum sa le las afara ca se termina | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: cat de greu Mar Sept 30, 2014 8:17 am | |
| Buna dimineata! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Sa aveti o zi grozava! Aici e soare si astept sa fie o zi la fel de frumoasa ca cea de ieri! | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: cat de greu Mar Sept 30, 2014 8:38 am | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: cat de greu Mar Sept 30, 2014 9:05 am | |
| Buna dimineata ! Soare si aici dar cam racoare. Dar la pranz sigur se va face frumos ca si ieri | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cat de greu | |
| |
|
| |
| cat de greu | |
|