| cat de greu | |
|
+13Cora-Maria Marga Dana Caras gabriela60 duduta190578 Paulyna Doini geodezia ella06 aura laurabv leonor Myosotis 17 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: cat de greu Vin Noi 14, 2014 8:02 am | |
| Buna dimineata.La noi vremea si-a facut un obicei bun.Ploua noaptea iar ziua e caldut,nu soare dar placut asa ca sa poti usca rufe,sa cureti prin gradina. | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: cat de greu Vin Noi 14, 2014 11:22 am | |
| neata la mine innorat am pus niste rasaduri de caldaruse si de degetel in gradina in casa le atacase cred niste ciuperci ca incepusera sa se flescaiasca asa ca vist in gradinita ca mai este timp sa se prinda am mai pus niste caldaruse saptamina trecuta si acum sunt bine mersi cu motul ridicat we placut si spor la treaba | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: cat de greu Vin Noi 14, 2014 11:37 am | |
| Geo, ai facut rasad din seminte de caldaruse ? Ai mai pus asa si au rezistat peste iarna ? | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: cat de greu Vin Noi 14, 2014 12:52 pm | |
| La mine ies caldarusele, din semintele scuturate, exact pe unde nu vrei!!! :pirat Le mai strunesc eu in flanc, mutamdu-le primavara acolo unde vreau eu
Myo, mi-ai dat o idee buna cu iarba uscata si frunze in locul musuroaielor din pamant la trandafiri.: | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: cat de greu Vin Noi 14, 2014 3:42 pm | |
| na acum le-am pus mai tirziu anul trecut le-am pus in pamint in octombrie la mine inca nu se inmultsc in mod natural doar pe ici pe colo cite 2-3 firicele asa ca am pus am avut cam vreo 10 fire din milioanele de seminte puse m-am multumit si cu alea la fel si la degetei sau cum le-o zice pe astia I-ma pus o saptamina mai tirziu asa ca si cu ei in pamint 1 | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: cat de greu Sam Noi 15, 2014 9:35 am | |
| | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: cat de greu Dum Noi 16, 2014 9:27 am | |
| Neata intunecat ieri mi-am tras ajutor la mers adica baston doctorii mi-au zis de acum 3 saptamini dar capoasa ..asta e de mine la service si am de mers de ala utobuz pina la service pe jos vreo 1.5 km pe jos asa ca asta este a trebuit sa mi-l iau ca tot ma doare piciorul | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: cat de greu Lun Noi 17, 2014 2:02 pm | |
| Geodezia, ţi-am scris pe mp, dar văd că nu vezi .... Hai, treci repede şi dă-mi adresa, că am apucat să fac coletul şi nu mai am adresa ta, iar nr. de telefon, constat, că e expirat | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: cat de greu Lun Noi 17, 2014 2:29 pm | |
| Gata dadui pm multam sa imi zici cind trimti sa intrteb la psotalion ca asa ...acolo ramin nu ma anunta decit dupa 2 saptamini ce aiurea de ce o fi apartut asa tirziu mesajul ca stau pe net si pe mail de az dimineata .. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: cat de greu Lun Noi 17, 2014 4:02 pm | |
| L-am pus azi la posta, Geo, pe la ora 15,30, dar, probabil, maine il vor lua. | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: cat de greu Mar Noi 18, 2014 8:00 am | |
| | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: cat de greu Mar Noi 18, 2014 8:04 am | |
| Buna dimineata.Ieri a plouat marunt toata ziua.Cu intreruperi dar este frig si parca seamana a iarna si nu-mi place.Asta este.
| |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: cat de greu Mar Noi 18, 2014 9:13 am | |
| | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: cat de greu Mar Noi 18, 2014 5:58 pm | |
| La noi o zi de toamna mohorata;de peste 2 saptamanji nu am vazut o raza de soare. | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: cat de greu Mier Noi 19, 2014 2:59 pm | |
| buna ziua mai dupa amiaza innorat a plouat asa ma bucur ca saracele rose de la floribunda din cauza entorsei nu le-am udat decit 1 singura data asa ca acum e mana cereasca pentru mine poate sa ploua in continuare ca pe afara am cam terminat treaba acum am inceput lucru la un goblen doamna cu catelul si stau sa il cos la lampa pina la 1 noaptea ma trezesc nauca da de euforia ca l- am terminat pe celalat Caii de unu murilliom-am apucar sa cos la asta la galop a iesit tare tare frumos am sa vi-l arat cind il inramez va mai dura putin | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: cat de greu Mier Noi 19, 2014 5:22 pm | |
| Hai ca sa ma laud si eu,fac farfurii plate sau platouri prin tehnica papier mache,decorate in stilul sarbatorilor de iarna,ca doar se apropie | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: cat de greu Mier Noi 19, 2014 6:21 pm | |
| | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: cat de greu Joi Noi 20, 2014 9:33 am | |
| laudaroase sau harnicute ?? vine iarna si inca n-am terminat unele chestii prin curte | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: cat de greu Joi Noi 20, 2014 6:13 pm | |
| si una si alta pun poze da azi fusei plecata azi vizita medicala anuala ma gasira si cu tesnsiune 20 cu 10 cred ca de la durearea entorsei asta mai lipsea tensiune | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: cat de greu Dum Noi 23, 2014 9:28 am | |
| hei neata ceata frig accident aviatic cutremur ce faceti nu va mai vedeti | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: cat de greu Dum Noi 23, 2014 10:04 am | |
| Buna dimineata! Sa aveti o duminica placuta! E frig, mohorat...urat! Mi-e dor de soare! Si mie, si florilor mele! Aseara, m-am cutremurat bine de tot! Foarte neplacut! Ati fost la expozitia de violete? | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: cat de greu Dum Noi 23, 2014 10:05 am | |
| Buna dimineata ! Nici pe aici nu e prea frumos da bine ca nu mai ploua si nici ceata nu e Dar cutremur da am avut La expozitie nu am fost Dana draga desi m-am laudat, fiindca eu m-am mutat si nu am mai putut ajunge... | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: cat de greu Dum Noi 23, 2014 10:53 am | |
| Cora, te-ai mutat ca sa ai mai mult loc pentru orhidee, am inteles si ma bucur pentru tine! Sa fii fericita si sa ai doar bucurii in noua locuinta! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: cat de greu Dum Noi 23, 2014 11:24 am | |
| Nici vorba Dana din contra am mai putin loc si oricum mutarea e temporara asa ca o sa ma chinui cativa ani cu drumuri la apart. vechi sa ud plantele saptamanal. Acum iarna merge dar la vara chiar nu stiu cum o sa fac, adica sa merg de 2-3 ori pe saptamana imi va fi tare greu M-am mutat sa fim mai aproape de liceul unde invata fiica mea care facea 3 ore pe zi dus-intors... | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: cat de greu Dum Noi 23, 2014 12:19 pm | |
| Copiii merita orice sacrificiu! Saracutele florile tale, iti vor duce dorul! Dar la cat de repede trece timpul... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cat de greu | |
| |
|
| |
| cat de greu | |
|