| cat de greu | |
|
+13Cora-Maria Marga Dana Caras gabriela60 duduta190578 Paulyna Doini geodezia ella06 aura laurabv leonor Myosotis 17 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: cat de greu Lun Sept 01, 2014 8:09 am | |
| Buna dimineata! O toamna frumoasa, bogata si multa sanatate! | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: cat de greu Lun Sept 01, 2014 8:20 am | |
| Magda vine Gabriela la o nunta si o sa iti trimti plantuta vine pe 20 ma rog de ea sa o ia mai am la o d-na de trimis niste seminte si agnitusi iar eu cu posta nu ma impac deloc asa ca o rog pe Gabriela sa le ia si va intilniti faceti cunostiinta ...etc | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: cat de greu Lun Sept 01, 2014 3:18 pm | |
| Fetelor cochetelor, va doresc o luna buna, o toamna calda, sa fiti fericite si sanatoase, sa aveti spor in tot ce v-ati propus, sa fiti vesele si iubite! P.s. Si sa faceti sport! | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: cat de greu Dum Sept 07, 2014 7:12 am | |
| Buna dimineata! O duminica, frumoasa! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: cat de greu Dum Sept 07, 2014 8:28 am | |
| | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: cat de greu Dum Sept 07, 2014 8:57 am | |
| Buna dimineata ! Doini, ai de gand sa dispari o luna ? Ce-i cu tine de scrii atat de putin ? | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: cat de greu Dum Sept 07, 2014 5:09 pm | |
| Myo, adevarul este ca am fost tacuta vara asta. Am primit fara sa metit cateva motive care mi-a dat o stare foarte proasta, de dezamagire. Dar de Bubu stie cineva ceva? Am vazut cu mare bucurie ca a reaparut Karla. Cand mai vorbesti cu Pene, sa-i transmiti gandurile mele bune! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: cat de greu Lun Sept 08, 2014 8:08 am | |
| Buna dimineata! O zi frumoasa si o saptamana usoara! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| |
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: cat de greu Sam Sept 13, 2014 7:18 am | |
| Buna dimineatza ! Ce de lume pe aici ??? Sufla vantul,unde sunteti toti,la cules de porumb ???!!! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: cat de greu Sam Sept 13, 2014 8:25 am | |
| Buna dimineata! O zi placuta, tuturor! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: cat de greu Sam Sept 13, 2014 10:25 am | |
| Buna dimineata ! Deci aici s-a mutat "activitatea" clubului ? Week-end placut va doresc | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: cat de greu Sam Sept 13, 2014 11:15 am | |
| | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: cat de greu Sam Sept 13, 2014 8:08 pm | |
| Buna fetele...tare nu mai am timp de nimic. Am fost si sambata, saptamana trecuta si azi la scoala la Diana, ea intra acum clasa V, si evident a trebuit sa o luam de la zero cu amenajarea clasei...practic am primit o clasa care era utilizata ca depozit . S-a ocupat o mamica si s-a zugravit, rashetat parchet, lacuit, s-au cumparat jaluzele, s-a pus un fel de lambriuri si cuier, s-au carat 15 banci +30 de scaune de la clasa veche( pe astea le-am cumparat anul trecut ) , s-a comandat catedra si scaun pentru noua clasa, azi am dus plante, am pus tablouri etc.... Acum la prima sedinta cu parntii avem emotii sa ne recuperam banii de la parinti. Dar ce e mai important a inceput din 2 septembrie, un curs de aplicultura un vis mai vechi ( v-am mai spus eu ca bunicul meu avea si stupi in gradina lui deci va trebui sa am si eu )... Tin sa va zic ...in viata mea nu am fost atat de paralela cu vre-un subiect de discutat... matca imperecheata, ponta, familie sau roi, botca, larva capacita, varoa, stup multietajat, fumigatie etc, etc Dar incet incet ( merg de doua ori pe saptamana la curs ) limbajul apicultorilor parca nu mai e chiar chineza si sunt fascinata de noua activitate ( adica invatatul ...ca stupi nu am inca nici unul ) Uite cu asta ma distrez...sunt asa incantata cum de multi ani nu am fost | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: cat de greu Sam Sept 13, 2014 8:53 pm | |
| Teoria ca teoria dar practica...si mai ales sa nu-ti fie frica de albine,cumnatul meu e apicultor si se mai intampla cand ne ducem la tara sa fie si el sa se ocupe de miere si apar albinele vecinului imediat de umple curtea de ma apuca groaza atrag insectele ceva de speriat...Succes la curs Laura! | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: cat de greu Sam Sept 13, 2014 9:46 pm | |
| Da asa e! teoria ca teoria, dar cand deschizi stupul , atunci e atunci. De frica nu imi e frica de albine, pe vremea cand avea bunicul stupii , imi aduc aminte, ca steteam cu cate o floare de papadie la urdinis sa se puna albinele pe ea sa le pot studia saculetele cu polen....dar acum sa vedem cum ma mai descurc. Pana imi cumpar stupi, o sa incerc sa invat de la altii...merci Leonor | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: cat de greu Dum Sept 14, 2014 7:53 am | |
| Buna dimineata, o duminica placuta! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: cat de greu Dum Sept 14, 2014 9:09 am | |
| Buna dimineata! Sarbatoare mare azi ! Laura, succes la scoala , albinareala e o munca placuta, cu folos si mai ales interesanta. E bine ca ai gasit scoala. Cursurile de genul asta sunt cam rare in zilele noastre si destul de piperate. Mie mi-s dragi albinele, dar colegul de apartament e disperat rau. Ii e frica de ele. | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: cat de greu Dum Sept 14, 2014 9:22 am | |
| Buna dimineata, o zi frumoasa de toamna- vara la noi,dar ploaie deloc !!!! Toamna trebuie sa fie ploioasa ! Am pus cativa butasi de trandafiri in pamant cat am sapat e uscat tare pamantul ! | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: cat de greu Dum Sept 14, 2014 9:33 am | |
| Buna dimineata. Asa e Myo, de ceva timp tot caut cursul asta de apicuturtura si am gasit numai la Bucuresti. Acum asta de la Brasov e organzat chiar de asociatie. E asa fain !
Nici la noi nu ploua, pamantul e tare ca piatra si ziua e chiar foarte cald ! Imi e cam dor de o ploaie zdravana.... | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: cat de greu Dum Sept 14, 2014 11:37 am | |
| Buna dimineata, deocamdata mai vreau soare | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: cat de greu Dum Sept 14, 2014 12:52 pm | |
| Buna ziua ca dimineata nu mai e. Nici eu nu duc lipsa vreunei ploi,asa frumos ca azi sa fie toata luna septembrie Si mie imi e frica de albine, nu m-as apropia nici moarta de un stup Dar, succes Laura, pasiunea omului e ceva personal , tie trebuie sa-ti faca placere. | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: cat de greu Dum Sept 14, 2014 2:24 pm | |
| Merci Cora...in mini livada mea, la un moment dat trebuie sa apara si cativa stupi. Daca ar disparea albinele, in maxim 4 ani am disparea si noi oamenii...nu prea se face nimic fara polenizare...
| |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: cat de greu Dum Sept 14, 2014 7:35 pm | |
| Succes in apicultura iti spune un fost apicultor de 35 de ani vechime si care a renuntat la meseria asta frumoasa din cauza sanatatii si a varstei. | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: cat de greu Dum Sept 14, 2014 11:45 pm | |
| Serios ? Ma gandeam eu dl. Popescu La cate plante frumoase aveti sa nu fiti si iubitor de albinute. Multumesc pentru urare ! Sa va dea Dumnezeu sanatate , sa fie pace... si restul mai vedem noi cum o sa fie . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cat de greu | |
| |
|
| |
| cat de greu | |
|