Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

cat de greu

In jos 
+13
Cora-Maria
Marga
Dana Caras
gabriela60
duduta190578
Paulyna
Doini
geodezia
ella06
aura
laurabv
leonor
Myosotis
17 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Urmatorul
AutorMesaj
Dana Caras

Dana Caras

Numarul mesajelor : 1154
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Iubesc orhideele
Stare de spirit : Fericita si mereu optimista
Data de inscriere : 23/02/2014

cat de greu  - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: cat de greu    cat de greu  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 01, 2014 8:09 am

Buna dimineata! cheers O toamna frumoasa, bogata si multa sanatate! cat de greu  - Pagina 3 1059784619
Sus In jos
geodezia

geodezia

Numarul mesajelor : 3566
Localizare : Ticleni
Joburi/Distractii : flori.goblene ,
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 07/06/2011

MesajSubiect: Re: cat de greu    cat de greu  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 01, 2014 8:20 am

Magda vine Gabriela la o nunta si o sa iti trimti plantuta vine pe 20 ma rog de ea sa o ia mai am la o d-na de trimis niste seminte si agnitusi iar eu cu posta nu ma impac deloc asa ca o rog pe Gabriela sa le ia si va intilniti faceti cunostiinta ...etc
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: cat de greu    cat de greu  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 01, 2014 3:18 pm

Fetelor cochetelor, va doresc o luna buna, o toamna calda, sa fiti fericite si sanatoase, sa aveti spor in tot ce v-ati propus, sa fiti vesele si iubite! cat de greu  - Pagina 3 1059784619

P.s. Si sa faceti sport! cat de greu  - Pagina 3 2147529457
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: cat de greu    cat de greu  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Sept 07, 2014 7:12 am

Buna dimineata! O duminica, frumoasa![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
duduta190578

duduta190578

Numarul mesajelor : 1686
Localizare : onesti
Data de inscriere : 27/07/2011

MesajSubiect: Re: cat de greu    cat de greu  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Sept 07, 2014 8:28 am

Buna dimineata!
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: cat de greu    cat de greu  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Sept 07, 2014 8:57 am

Buna dimineata !
Doini, ai de gand sa dispari o luna ? Ce-i cu tine de scrii atat de putin ?
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: cat de greu    cat de greu  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Sept 07, 2014 5:09 pm

Myo, adevarul este ca am fost tacuta vara asta. Am primit fara sa metit cateva motive care mi-a dat o stare foarte proasta, de dezamagire.

Dar de Bubu stie cineva ceva?  Am vazut cu mare bucurie ca a reaparut Karla. cheers
Cand mai vorbesti cu Pene, sa-i transmiti gandurile mele bune!
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: cat de greu    cat de greu  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 08, 2014 8:08 am

Buna dimineata! O zi frumoasa si o saptamana usoara! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
leonor

leonor

Numarul mesajelor : 1070
Joburi/Distractii : florile
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 13/02/2012

MesajSubiect: Re: cat de greu    cat de greu  - Pagina 3 Icon_minitimeMar Sept 09, 2014 1:41 pm

Ziua buna,multumim la fel Dana! flower cat de greu  - Pagina 3 1059784619
Sus In jos
Paulyna

Paulyna

Numarul mesajelor : 501
Localizare : Constanta
Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa
Stare de spirit : De la bine in sus!
Data de inscriere : 10/07/2013

MesajSubiect: Re: cat de greu    cat de greu  - Pagina 3 Icon_minitimeSam Sept 13, 2014 7:18 am

Buna dimineatza ! Ce de lume pe aici ??? Sufla vantul,unde sunteti toti,la cules de porumb ???!!!
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: cat de greu    cat de greu  - Pagina 3 Icon_minitimeSam Sept 13, 2014 8:25 am

Buna dimineata! O zi placuta, tuturor! flower
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

Numarul mesajelor : 896
Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee

MesajSubiect: Re: cat de greu    cat de greu  - Pagina 3 Icon_minitimeSam Sept 13, 2014 10:25 am

Buna dimineata ! Deci aici s-a mutat "activitatea" clubului ? Week-end placut va doresc Very Happy
Sus In jos
leonor

leonor

MesajSubiect: Re: cat de greu    cat de greu  - Pagina 3 Icon_minitimeSam Sept 13, 2014 11:15 am

Buna dimineata!
Sus In jos
laurabv

laurabv

Numarul mesajelor : 1123
Data de inscriere : 22/11/2011

MesajSubiect: Re: cat de greu    cat de greu  - Pagina 3 Icon_minitimeSam Sept 13, 2014 8:08 pm

Buna fetele...tare nu mai am timp de nimic.
Am fost si sambata, saptamana trecuta si azi la scoala la Diana, ea intra acum clasa V, si evident a trebuit sa o luam de la zero cu amenajarea clasei...practic am primit o clasa care era utilizata ca depozit . S-a ocupat o mamica si s-a zugravit, rashetat parchet, lacuit, s-au cumparat jaluzele, s-a pus un fel de lambriuri si cuier, s-au carat 15 banci +30 de scaune de la clasa veche( pe astea le-am cumparat anul trecut ) , s-a comandat catedra si scaun pentru noua clasa, azi am dus plante, am pus tablouri etc....
Acum la prima sedinta cu parntii avem emotii sa ne recuperam banii de la parinti.

Dar ce e mai important a inceput din 2 septembrie, un curs de aplicultura cat de greu  - Pagina 3 2302975194 cat de greu  - Pagina 3 2302975194 un vis mai vechi ( v-am mai spus eu ca bunicul meu avea si stupi in gradina lui deci va trebui sa am si eu )...
Tin sa  va zic ...in viata mea nu am fost atat de paralela cu vre-un subiect de discutat... matca imperecheata, ponta, familie sau roi, botca, larva capacita, varoa, stup multietajat, fumigatie  etc, etc

Dar incet incet ( merg de doua ori pe saptamana la curs ) limbajul apicultorilor parca nu mai e chiar chineza si sunt fascinata de noua activitate ( adica invatatul ...ca stupi nu am inca nici unul  )
Uite cu asta ma distrez...sunt asa incantata cum de multi ani nu am fost  cat de greu  - Pagina 3 1982394566  cat de greu  - Pagina 3 1982394566  cat de greu  - Pagina 3 1982394566  cat de greu  - Pagina 3 1982394566
Sus In jos
leonor

leonor

MesajSubiect: Re: cat de greu    cat de greu  - Pagina 3 Icon_minitimeSam Sept 13, 2014 8:53 pm

Teoria ca teoria dar practica...si mai ales sa nu-ti fie frica de albine,cumnatul meu e apicultor si se mai intampla cand ne ducem la tara sa fie si el sa se ocupe de miere si apar albinele vecinului imediat de umple curtea de ma apuca groaza atrag insectele ceva de speriat...Succes la curs Laura! cat de greu  - Pagina 3 1059784619
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: cat de greu    cat de greu  - Pagina 3 Icon_minitimeSam Sept 13, 2014 9:46 pm

Da asa e! teoria ca teoria, dar cand deschizi stupul , atunci e atunci. De frica nu imi e frica de albine, pe vremea cand avea bunicul stupii , imi aduc aminte,  ca steteam cu cate o floare de papadie la urdinis sa se puna albinele pe ea sa le pot studia saculetele cu polen....dar acum sa vedem cum ma mai descurc. Pana imi cumpar stupi, o sa incerc sa invat de la altii...merci Leonor cat de greu  - Pagina 3 1059784619
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: cat de greu    cat de greu  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Sept 14, 2014 7:53 am

Buna dimineata, o duminica placuta! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: cat de greu    cat de greu  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Sept 14, 2014 9:09 am

Buna dimineata! 
Sarbatoare mare azi !
Laura, succes la scoala , albinareala e o munca placuta, cu folos si mai ales interesanta. E bine ca ai gasit scoala. Cursurile de genul asta sunt cam rare in zilele noastre si destul de piperate. Mie mi-s dragi albinele, dar colegul de apartament e disperat rau. Ii e frica de ele.  Laughing
Sus In jos
Paulyna

Paulyna

Numarul mesajelor : 501
Localizare : Constanta
Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa
Stare de spirit : De la bine in sus!
Data de inscriere : 10/07/2013

MesajSubiect: Re: cat de greu    cat de greu  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Sept 14, 2014 9:22 am

Buna dimineata, o zi frumoasa de toamna- vara la noi,dar ploaie deloc !!!!
Toamna trebuie sa fie ploioasa ! Am pus cativa butasi de trandafiri in pamant cat am sapat e uscat tare pamantul !
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: cat de greu    cat de greu  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Sept 14, 2014 9:33 am

Buna dimineata.
Asa e Myo, de ceva timp tot caut cursul asta de apicuturtura si am gasit numai la Bucuresti. Acum asta de la Brasov e organzat chiar de asociatie. E asa fain !

Nici la noi nu ploua, pamantul e tare ca piatra si ziua e chiar foarte cald ! Imi e cam dor de o ploaie zdravana....
Sus In jos
leonor

leonor

MesajSubiect: Re: cat de greu    cat de greu  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Sept 14, 2014 11:37 am

Buna dimineata, deocamdata mai vreau soare sunny
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

Numarul mesajelor : 896
Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee

MesajSubiect: Re: cat de greu    cat de greu  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Sept 14, 2014 12:52 pm

Buna ziua ca dimineata nu mai e.
Nici eu nu duc lipsa vreunei ploi,asa frumos ca azi sa fie toata luna septembrie Very Happy
Si mie imi e frica de albine, nu m-as apropia nici moarta de un stup Neutral
Dar, succes Laura, pasiunea omului e ceva personal , tie trebuie sa-ti faca placere.
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: cat de greu    cat de greu  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Sept 14, 2014 2:24 pm

Merci Cora...in mini livada mea, la un moment dat trebuie sa apara si cativa stupi. Daca ar disparea albinele, in maxim 4 ani am disparea si noi oamenii...nu prea se face nimic fara polenizare...

Sus In jos
popescugp

Numarul mesajelor : 503
Localizare : Medgidia
Joburi/Distractii : pensionar
Stare de spirit : optimist
Data de inscriere : 29/03/2013

MesajSubiect: Re: cat de greu    cat de greu  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Sept 14, 2014 7:35 pm

Succes in apicultura iti spune un fost apicultor de 35 de ani vechime si care a renuntat la meseria asta frumoasa din cauza sanatatii si a varstei.
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: cat de greu    cat de greu  - Pagina 3 Icon_minitimeDum Sept 14, 2014 11:45 pm

Serios ? Ma gandeam eu dl. Popescu cheers  La cate plante frumoase aveti sa nu fiti si iubitor de albinute. Multumesc pentru urare ! Sa va dea Dumnezeu  sanatate , sa fie pace... si restul mai vedem noi cum o sa fie .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: cat de greu    cat de greu  - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

cat de greu
Sus 
Pagina 3 din 17Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Cine stie ... raspunde ... cine nu, sa-ntrebe, daaa ???-
Mergi direct la: