| Gradina Paunitei | |
|
+18duduta190578 Paulyna stefana DanaA Karla puffy80 penelopa Dana Caras popescugp Cora-Maria aura bubu leonor gabriela60 costieanuconstantin laurabv Doini Paunita 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Gradina Paunitei Vin Mar 07, 2014 7:25 pm | |
| A sosit momentul sa deschid portita gradinii mele Eu am vrut sa o deschid inca din prima zi , insa regulamentul nu mi-a permis Acum e un moment foarte potrivit , pentru ca pot sa va arat toate floricelele mele care infloresc pe parcursul unui sezon de gradinarit , de la ghiocel pana la crizantema . [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]In cateva zile vor inflorii zambilele si narcisele timpurii . | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Vin Mar 07, 2014 7:40 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre Doini in Vin Mar 07, 2014 10:05 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Vin Mar 07, 2014 9:18 pm | |
| Ce incantare , cate culoare Imi place mult la tine in gradina | |
|
| |
costieanuconstantin
Numarul mesajelor : 223 Localizare : codlea Joburi/Distractii : gradinarit , albine ,noutati Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Vin Mar 07, 2014 9:43 pm | |
| | |
|
| |
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Sam Mar 08, 2014 7:15 am | |
| Ma bucur ca va place gradinuta mea Va mai astept | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Sam Mar 08, 2014 7:17 am | |
| ce primavara frumoasa este in gradina ta. | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Sam Mar 08, 2014 10:36 am | |
| O gradina plina de culoare | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Sam Mar 08, 2014 12:19 pm | |
| Foarte frumos, la tine e primavara in toata regula.
Eu ma tem ca se trec brandusele si nu apuca sa-nfloreasca cu vremea asta ploioasa. | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Sam Mar 08, 2014 12:25 pm | |
| ce de floricele floricioase!!!sunt superbe!un start bun pentru o primavara bogata... | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Sam Mar 08, 2014 12:44 pm | |
| Vai Mariana draga,ti-ai deschis gradinita si eu nici n-am bagat de seama Ce frumos,ce frumos asa gradinita ca tine mai rar Ai niste irisi mortali si niste cymbi mortali si niste trandafiri mortali si begonii Vreau sa zic in general nu toate sunt inflorite acum banuiesc . O primavara infloricioasa iti doresc | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Sam Mar 08, 2014 2:48 pm | |
| Paunita la tine este primavara din plin;felicitari.La noi ici colo cate o floricica ce a andraznit sa se arate;ploile ne-au terminat si lipsa razelor de soare la fel. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Sam Mar 08, 2014 3:11 pm | |
| Am venit si eu in vizita, si ce mult mi-au placut floricelele din gradina ta! Se cunoaste ca la tine a venit de ceva timp primavara. Abia azi a ajuns si la mine! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Dum Mar 09, 2014 8:40 am | |
| In sfarsit, Paunita, umblu si eu "cu acte in regula" prin gradina ta In mare, o cunosc, dar e altfel acum, cand pot privi nestingherita la florile tale, cand pot sa te intreb de una-alta despre ele ! Iti multumesc ca ai venit la noi si ca faci parte si din Clubul Gradinarilor! | |
|
| |
Paunita
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Dum Mar 09, 2014 8:53 am | |
| Ma bucur ca va plac floricelele mele , parada lor abia acum incepe O sa vi le arat pe toate , sa ne bucuram impreuna de frumusetea lor . Va doresc o primavara frumoasa , tuturor | |
|
| |
Paunita
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Dum Mar 09, 2014 9:00 am | |
| Penelopa , bine ai venit in gradina mea Eu sunt o persoana deschisa , asa ca abia astept sa ma intrebi Ma bucur ca v-am gasit ,dragi gradinari ! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Dum Mar 09, 2014 2:27 pm | |
| Iar noi ne bucuram ca te-ai alturat noua Asteptam povesti si multe poze din gradinita ta bogata | |
|
| |
Paunita
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Dum Mar 09, 2014 9:20 pm | |
| Nu va las sa asteptati prea mult , ca nu cumva sa va plictisiti Azi a inflorit in gradina mea prima lalea si prima zambila din acest in acest an . [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Dum Mar 09, 2014 9:31 pm | |
| Ce ne mai plac si noua pozele cu floricele de primavara Eu aici inca nu am vazut lalele inflorite, si cu atat mai mult ma bucur de laleluta ta! Sa iti ti obiceiul Mariana, ca nu ne plictism Frumos si vesel la tine in gradinita! | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Dum Mar 09, 2014 9:57 pm | |
| S-a schimbat schimbarea: unde la noi era mai cald a ajuns asa la Zalau. | |
|
| |
Paunita
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Lun Mar 10, 2014 9:44 am | |
| Doini , cu fluturasul de la tine e si mai vesla gradina Domnu Popescu , aveti dreptate , anul acesta am fost tare surprinsa de venirea primaverii , a sosit cu o luna mai devreme . De obicei , primele narcise infloreau la inceputul lunii aprilie , acum au inflorit la inceput de martie . | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| |
| |
Paunita
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Mar Mar 11, 2014 9:40 am | |
| Aura , m-au surprins si pe mine cat de repede au inflorit unele bulboase anul acesta .Ai dreptate , cele care sunt inflorite sunt scaldate de soare toata ziua , am si in locuri mai umbrite , acolo vor inflori mai tarziu . | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Mar Mar 11, 2014 11:50 am | |
| Le asteptam pe toate cu drag si cu Iti spuneam pe sunphoto, ca mai am o tura de pozat crocusi si narcise, dar astept sa apara soarele, ca asa, innorat, parca nu au acelasi farmec. | |
|
| |
Paunita
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Joi Mar 13, 2014 8:23 pm | |
| Doini , astept pozele promise , dar pana atunci va mai arat eu un palc de narcise Ice Folie , inflorite acum , nu mai pot de dragul lor , cred ca am sa le raspandesc prin toata gradina , sunt frumoase , parfumate , infloresc devreme , ce mi-as putea dori mai mult de la ele ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Si ele imi plac tare mult , desii sunt mititele [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Joi Mar 13, 2014 8:59 pm | |
| Tare dragute mai sunt imi plac foarte mult iar parfumul lor, hmmm cat este de placut Ieri toata ziua am fost trompeta pe forum, iar astazi am umblat teleleu Tanase, si am fost zombi din terte motive. Dar maine, promit ca voi fi in supre dispozitie si ma duc sa fac poze narciselor si crocusilor, de pe peluza unui bloc de batrani din cartier. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina Paunitei | |
| |
|
| |
| Gradina Paunitei | |
|