| Gradina Paunitei | |
|
+18duduta190578 Paulyna stefana DanaA Karla puffy80 penelopa Dana Caras popescugp Cora-Maria aura bubu leonor gabriela60 costieanuconstantin laurabv Doini Paunita 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Joi Mai 22, 2014 9:53 am | |
| Waw, splendide! La mine s-au deschis doar doua tufe si ploua de rupe de 3 zile, toti sunt turtiti... | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Joi Mai 22, 2014 9:54 am | |
| Sunt foarte frumosi, Mariana | |
|
| |
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Joi Mai 22, 2014 10:04 am | |
| Multumesc , fetelor ! Karla , sper sa se indrepte vremea si la tine , sa te poti bucura de frumusetea si parfumul florilor de bujor . | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Joi Mai 22, 2014 10:07 am | |
| Nicio sansa, Paunita, au anuntat ca ploua pana sambata inclusiv... Poate dupa aia... | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Joi Mai 22, 2014 12:05 pm | |
| Superbi Paunita ! Cel din pozele 3 si 4 imi place de mor, pacat ca nu stii denumirile. Cred ca e un parfum la tine....
| |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Joi Mai 22, 2014 10:14 pm | |
| Superbi Mariana! Eu am cativa in vaza si am un parfum... Imi imaginez cum miroase la tine, de la tufele tale. | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Joi Mai 22, 2014 11:03 pm | |
| Minunati toti fara exceptie ! Mie imi pac in mod deosebit soiurile rustice....Din pacate eu niciodata nu am vazut in piata la Bv bujori de vanzare , sau poate nu am fost eu atenta toamna, dar nu cred. | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Vin Mai 23, 2014 12:05 am | |
| Sunt tare frumosi bujorii, numai de s-ar tine pe picioarele lor. Asa nu-mi place cand incep sa se labarteze spre pamant, mai ales cand e tufa mare. Oricat ii legi, tot o iau la vale. | |
|
| |
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Dum Mai 25, 2014 8:59 am | |
| Fetelor , va multumesc pentru aprecieri Dana , ai dreptate , in aceasta perioada e foarte parfumata gradina , mai e putin si infloresc crinii albi si caprifoiul sau Mana Maicii Domnului , cum i se mai spune :) In concluzie lunile mai si iunie , sunt cele mai parfumate .Mi-am permis si eu sa-mi fac un buchet de bujori , ii ador si vreau sa ma bucur cat mai mult de florile si parfumul lor , in timp ce-mi beau o cafea sau chiar cand gatesc sau fac alte treburi prin casa :)) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cei din gradina fac spectacol :)) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Dum Mai 25, 2014 9:58 am | |
| Waw, ce mi-nu-na-tii!
Toti imi plac! stii cum se cheama cel din poza a doua si cel din poza a patra? | |
|
| |
Paunita
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Dum Mai 25, 2014 10:06 am | |
| Cel din poza doi , nu stiu , e de la tara , cel din poza patru si cinci e Shirley Temple . | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Dum Mai 25, 2014 10:13 am | |
| Nu poate fi Shirley Temple, Paunita. Il am si eu si e foarte dublu, ca un cornet de inghetata... Al tau are aerul unui japonez, ori nu vad eu bine... | |
|
| |
Paunita
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Dum Mai 25, 2014 10:21 am | |
| Asa l-am cumparat cu denumirea asta , am vazut si eu poze pe net si arata mai bogat . Infloreste pentru prima data la mine , voi urmari evolutia lui . Poate e altceva .
| |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Dum Mai 25, 2014 11:17 am | |
| E mai bine daca nu e el, ca nu e cine stie ce original Shirley Temple... in schimb un japonez alb-pur inca n-am mai vazut. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina Paunitei Joi Iul 03, 2014 3:18 pm | |
| Din greseala am postat gradina mea in gradina ta, Paulyna ... se vede ca sunt inca bulversata !!! Am sters, dar nu stiu cand am sa revin in gradina mea. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina Paunitei | |
| |
|
| |
| Gradina Paunitei | |
|