| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|
+25adrianam Marga doinabacau DanaA simonaelena Lian bubu ghana ella06 Karla georgiana stefana aura popescugp costieanuconstantin duduta190578 gabriela60 Paulyna Dana Caras geodezia penelopa leonor laurabv Doini Myosotis 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mar 09, 2014 2:26 am | |
| La multi ani , o primavara frumoasa, . La noi a fost o zi superba de primavara cu soare, | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mar 09, 2014 2:52 am | |
| La multi ani Geanina! Sa fim iubite! Iar acum, sa ne indreptam spre vise minunate... Eu, inchid "magazinul" Noapte buna! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mar 09, 2014 7:57 am | |
| Buna dimineata, dragi gradinari! Eu am sarbatorit ziua femeii prin ... munca Am fost la baiatul meu. Sambata viitoare trebuie sa-i fac fostei soacre de 40 zile. Noroc ca in Bucuresti lumea nu e chiar asa habotnica in ale obiceiurilor si traditiilor. Cu coliva e mai greu, ca n-am facut niciodata. Dar cel mai greu e ... distanta de la Peris la Bucuresti, in conditiile in care merg si la munca si nici masina proprie nu e valida. In rest, numai de bine | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mar 09, 2014 8:18 am | |
| Buna dimineata! Sa aveti o zi grozava! Aici e senin si soare si ....e baba mea!
| |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mar 09, 2014 8:41 am | |
| Penelopa,vrei sa te invat cum sa faci coliva,fara sa dai gres???daca doresti i-ti trimit reteta si restul informatiilor/privat...doar sa-mi zici.. eu tocmai am facut acum 2 saptamani.. | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mar 09, 2014 9:21 am | |
| Buna dimineata,la noi ningeeeee | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mar 09, 2014 10:22 am | |
| Buna dimineata,Doini imi place avatarul tau,esti foarte frumoasa! | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mar 09, 2014 10:33 am | |
| La multi ani doamnelor, de ziua femeii sau a mamei cum eram obisnuiti in alte timpuri - aura a scris:
- Penelopa,vrei sa te invat cum sa faci coliva,fara sa dai gres???daca doresti i-ti trimit reteta si restul informatiilor/privat...doar sa-mi zici.. eu tocmai am facut acum 2 saptamani..
Aura, poti sa scrii pe la rubricile alea cu D-ale gurii, reteta. Sigur va fi de folos si altora. Nici eu nu am facut coliva niciodata. Sper sa nici nu trebuiasca sa fac prea curand. | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mar 09, 2014 10:48 am | |
| - Myosotis a scris:
- La multi ani doamnelor, de ziua femeii sau a mamei cum eram obisnuiti in alte timpuri
- aura a scris:
- Penelopa,vrei sa te invat cum sa faci coliva,fara sa dai gres???daca doresti i-ti trimit reteta si restul informatiilor/privat...doar sa-mi zici.. eu tocmai am facut acum 2 saptamani..
Aura, poti sa scrii pe la rubricile alea cu D-ale gurii, reteta. Sigur va fi de folos si altora. Nici eu nu am facut coliva niciodata. Sper sa nici nu trebuiasca sa fac prea curand. ...da?bine atunci,o sa postez reteta si cum trebuie facuta,mersi Myootis de indrumare. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mar 09, 2014 1:48 pm | |
| Sa traiti sa infloriti E o zi minunata, soare si un cer senin, cum rar intalnesti in Olanda cea ploiaoasa.. Am fost la plimbare cu agaricii, si nu-mi mai venea sa ma intorc acasa, dar, trebuie sa ud orhideele Cand termin, sper sa va surprin frumos cu ceva si mai frumos - Dana Caras a scris:
- Buna dimineata! Sa aveti o zi grozava! Aici e senin si soare si ....e baba mea!
Dana, ai o baba dupa sufletul tau bun, care mie imi aduce multa liniste Am poftit la mucenicii vostrii, ai tai (sfintisori) ai Aurei, hmmm cred ca imi fierb niste paste, pun nuca, zahar si scortisoara si ma prefac ca am mucenici in farfurie Ps. La coliva nu poftesc si nici nu-mi doresc sa stiu vreodata s-o fac! O asociez cu o durere cumplita, si ma bucur si ma inclin ca am prin preajma mea (chiar si virtual) oameni care imi inteleg durerea si fac lucrurile astea pentru cei pe care nu-i mai am. Ii apreciez mai mult decat isi pot imagina! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mar 09, 2014 3:15 pm | |
| - aura a scris:
Sigur ca vreau, Aura! Merci! | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mar 09, 2014 8:07 pm | |
| Doamnelor eu azi am inceput Campania de primavera . Nu trebuie sa va spun ca nu mai aveam rabdare, ca de la atata ploaie incepeam sa turbez. Chiar daca aveam musafiri la pranz ( frate-miu cu cumnata si nepotii), dupa masa i-am lasat sa stranga masa , mi-am luat foarfeca, manusile si am purces la treaba. Nu stiu cat o sa-mi ia sa tai trandafirii, ca la mine dureaza prea mult in fiecare an si tot mai plantez... | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mar 09, 2014 10:00 pm | |
| La noi ultima baba a fost cu chiciura. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mar 10, 2014 9:03 am | |
| Buna dimineata Va doresc o saptamana frumoasa, cu spor in toate! Sa trecem la treaba | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mar 10, 2014 9:27 am | |
| Buna dimineata,o saptamana cu spor va doresc si eu! | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mar 10, 2014 9:39 am | |
| Asa sa fie ! A incetat ploaia si aici. Soarele insa e ascuns, e cam suparat pe noi primavara asta Sper sa reusesc sa fac ceva gropi pentru Kazanlaci. Anul asta n-am ce taia la trandafiri, decat cei cativa Th pe care i-am gasit aici. In schimb am inceput taiatul viei. Am curatat unul din garduri, sau ma rog, o bolta, din cele 3 | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mar 10, 2014 9:49 am | |
| Buna ziua! Si eu am inceput campania de primavara, dar mai mult prin casa Am scos achimenesii, i-am curat de betisoarele uscate, i-am mai ravasit putin prin ghivece, apoi am pus pamant proaspat peste ei, fara sa le mai schimb tot pamantul. Mi-am pus lufa la incoltit in paharute, la geam, apoi mi-am plantat un liliac alb batut, chiar daca a fost sarbatoare ieri. Inca e mocirlos pamantul, dar numai la suprafata, mai la adancime fiind bun de plantat. | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mar 10, 2014 11:47 am | |
| na ieri a fost o tira de soare asa ca am tipat niste muscate afara plus niste rasaduri spre sa nu fi inghetat ca nu ma uitai az dimineata la ele .le-am acoperti totusi az noapte cu niste cartoane rasadurile muscate nu .. sper sa fie ok | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mar 10, 2014 12:23 pm | |
| Ziua buna,am pus trandafirii de dulceata ieri a fost soare cat am plantat,dupa s-a innorat si a plouat putin. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mar 10, 2014 12:52 pm | |
| - leonor a scris:
- Ziua buna,am pus trandafirii de dulceata ieri a fost soare cat am plantat,dupa s-a innorat si a plouat putin.
.... la fix, sa ti se prinda | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mar 10, 2014 1:10 pm | |
| Buna ziua! E o zi frumoasa, frumoasa aici. Chiar miroase a primavara. Va doresc o saptamana minunata si spor la treaba! Si sanatate, si bucurii, si ce mai vreti voi sa fie! | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| |
| |
leonor
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mar 10, 2014 1:38 pm | |
| - Dana Caras a scris:
- Buna ziua! E o zi frumoasa, frumoasa aici. Chiar miroase a primavara.
Va doresc o saptamana minunata si spor la treaba! Si sanatate, si bucurii, si ce mai vreti voi sa fie! Multumim la fel,aici bate vantul turbat,urat afara,ce miros de primavara... | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Mar 11, 2014 8:13 am | |
| Buna dimineata! Si azi e senin si soare! Va doresc o zi frumoasa cu mult spor! | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Mar 11, 2014 8:23 am | |
| si muma de bruma br sai eu rasaduri am dat afara sub strasina si am pus niste plastic -folie pe ele sper ca nu detera coltu vad eu deseara cind ajung acasa | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
| |
|
| |
| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|