| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|
+25adrianam Marga doinabacau DanaA simonaelena Lian bubu ghana ella06 Karla georgiana stefana aura popescugp costieanuconstantin duduta190578 gabriela60 Paulyna Dana Caras geodezia penelopa leonor laurabv Doini Myosotis 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Apr 16, 2014 9:28 am | |
| | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Apr 16, 2014 9:41 am | |
| Pana joi sa ne saturam de ploaie. | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Apr 16, 2014 10:25 am | |
| Lasa ca-ti fac eu o poza, Laura... am un dafin cat casa in curte, e inflorit. Florile sunt discrete, nu se vad de la distanta. | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Apr 16, 2014 1:02 pm | |
| Ploua si la noi,dar e bine trandafirii zburda de bucurie,cresc vazand cu ochii | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Apr 16, 2014 1:03 pm | |
| asa e la toate plantele le place vremea asta de toamna tirzie | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Apr 17, 2014 8:01 am | |
| Buna dimineata,frig si bate vantul... | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Apr 17, 2014 8:04 am | |
| Buna dimineata! Innourat si frig, dar ploaia s-a oprit deocamdata. Sa aveti noroc si succes in bucatarie azi, daca faceti cozonaci, pasca si oua rosii! | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Apr 17, 2014 8:05 am | |
| waw sunt in culmea fericiri a plouat si la mine de ieri noapte pina az dimineata la 4 cu galeata sunt asa happy pe tema asta si este intr-adevar frig dar a plouat ...iup iup iup | |
|
| |
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Apr 17, 2014 8:23 am | |
| Buna , dragelor ! Si la mine e vremea ca la voi , sper sa iasa soarele .Dana ,multumesc de urarai , imediat ma apuc de treaba , azi vopsesc ouale , fac paine si crema la prajiturile pe care le-am copt aseara , de cozonaci si pasca cred ca ma ocup sambata . B afta si tie in tot ce ti-ai propus pentru azi Geo , ce-ti mai face piciorul , esti mai bine ? | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Apr 17, 2014 8:23 am | |
| Neata,la noi ploua de o saptamana, e frig si urat. vreau soare | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Apr 17, 2014 8:28 am | |
| Draga mea multumesc de intrebare piciorul: este la locul lui nu au reusit sa mi-l taie s-a dezumflat nu mai este violet dar rana nu vrea sa se mai faca maro adica sa faca coaja adevarul ca nu am stat cuminte deloc poate acum cu liberul asta mai mare sa las buba libera sa nu o mai astup cu bandaje sotul zice sa ma duc la spital sa imi puna piele nu ma mai jeneaza la mers deci baba iar face prostii adica nu are astimpar toata ziua cu furtunu in mina cu pusu si prepusul florilor cu udatul roselor pomilor pusi acum in primavara stropit pomi si buruieni,rasaduri ,floricele etc ehe am eu multa treaba dar nabadaioasele astea de picioare nu ma asculta | |
|
| |
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Apr 17, 2014 9:20 am | |
| Las-o mai moale cu atata udat , ca acum a plouat Sanatea e cea mai importanta . Ai grija mai intai de tine . | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Apr 17, 2014 9:44 am | |
| pai da de ieri -noapte a ploua la mine dar eu am udat si seara chiar daca am vazut norii pe cer sa fiu eu sigura de udatura si apoi trebuie sa resuscitez bujori am sa ud ca incapatinata toata vara asa am facut cu crown principesa margareta cind daduse coltul si am udat toata vara iar la sfirsitul lui august a dat lastarelul | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Apr 17, 2014 8:56 pm | |
| Buna seara, gradinareselor! Sa avem parte de sarbatori frumoase, cu liniste si veselie! Ps: de data asta nu am facut cozonaci, dar nu e timpul trecut pana duminica | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Apr 18, 2014 7:46 am | |
| Buna dimineata! Ceata inca, dar soarele se pregateste sa apara! Spor la toate treburile si rezultate culinare la superlativ! | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Apr 18, 2014 8:25 am | |
| Buna dimineata,aici ploua...preparate face soacra | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Apr 18, 2014 8:29 am | |
| Fetele eu o sa intru mai rar, sunt la mama acasa si netul mai rarut....asa ca spor la treaba | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Apr 18, 2014 5:21 pm | |
| buna a plouat a stat a ploua a stat am facut sarmale piftie salata de boeuf , drob ,na cozonac am cumparat am sa fac un cremsnit si ceva fript adica pui peste sau oaie depinde ce vrea lumea ma si gradinaresc un pic vreau sa pun 2 albitzi obtinute din seminte de la galati in pamint si niste rodii tot din smeinte .. nu ii mai tin in vase dau cu ei in pamint sa nu dati cu bita in mine da am gasit cind am venti de la tm niste muscate englezesti la Petrosani ca tot ma oftica Gaby de fiecare data cu muscatele ei de Petrosani asa ca m-iam tras niste muscate engelzesti sim vreo 3 de alea zonale le-am mutat in vase mari si vad ca de la vremea asta le merge bine adica au ridicat frunzele in sus nu mai stau pleostite -de asta nici nu am ciripit nimik pina nu le vedeam vioaie acum am observat ca si infloresxc ca prima floare era cam urita de la transport sper sa prind si o zi cu soare sa le fac vedete -asta pina nu vin cele de la gommer | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Apr 18, 2014 8:40 pm | |
| Si la noi ploua si acuma ,Geo ce harnicuta ai fost. Eu am facut numai sarmale mine le fierb am fiert si organelle pentru drob am fiert si pentru salata .Miine am de facut cozonac si pasca fripturica si racituri de cocos .Cit a fost muscata englezeasca lsi eu am cumparat din piata cu sapte lei nu au vrut sa lase chit ca am cumparat zece bucati .Nu prea am putut sa fac nimic prin gradina am pus citiva ardei iuti si citeva fire de varza . [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 19, 2014 9:42 am | |
| E tare frumoasa muscata!Spor la treburi doamnelor! | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 19, 2014 10:33 am | |
| Buna dimineata,a aparut si soarele | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 19, 2014 1:19 pm | |
| | |
|
| |
Paunita
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 19, 2014 1:27 pm | |
| Buna , fetelor ! Vad ca toata lumea e pe la bucatarie , nu am cu cine bea o gura de cafea Cum v-au iesit cozonacii ? Eu abia i-am scos din cuptor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 19, 2014 3:16 pm | |
| eu am facut de aseara sarmale piftii ciorba ouale salata na acum facui niste cremsnit si ma chinuie o prajitura .. na nu e cine stie ce acolo sa fie | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 19, 2014 4:02 pm | |
| Am facut si eu o prajitura cu crema de ciocolata,o improvizatie... maine vom vedea daca e buna. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
| |
|
| |
| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|