| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|
+25adrianam Marga doinabacau DanaA simonaelena Lian bubu ghana ella06 Karla georgiana stefana aura popescugp costieanuconstantin duduta190578 gabriela60 Paulyna Dana Caras geodezia penelopa leonor laurabv Doini Myosotis 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| |
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mai 04, 2014 9:25 pm | |
| Ia uitati fetelor ce grindina am avut eu in seara asta : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Am ceva stricaciuni, dar frumuselul asta ( Coral Charm) a scapat : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mai 04, 2014 9:40 pm | |
| Saracutele plante, ce mare a fost piatra!
| |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mai 04, 2014 9:47 pm | |
| Wow,ce de piatra.Bine ca nu au fost afectate plantele. | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mai 04, 2014 10:03 pm | |
| Eu stau la marginea orasului, dar am vazut la stiri ca in centru a fost strat de aproape 10 cm de grindina pe strazi. Cred ca s-a scuturat norul acolo si la mine au ajuns ramasitele . | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mai 04, 2014 10:59 pm | |
| Da, am vazut si eu. Era stratul gros. Noi am plecat de la Geta exact inainte de inceperea ploii. Am prins norul pe autostrada. Si ceva grindina, pe la km50, dar putina fata de ce am vazut la Tv. La mine nu erau urme de grindina si nici nu mai ploua. Erau doar baltile. | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mai 05, 2014 7:33 am | |
| Buna dimineata.La noi ploua si ploua de am ruginit.Ma dor toate oasele.Imi pare rau de cei care au avut probleme cu piatra.Mi-au iesit porumbii deci nu trebuie pusi din nou.Ne era teama ca vor putrezi de atata apa. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mai 05, 2014 8:04 am | |
| Buna dimineata, o saptamana grozava sa avem! Innourat, frig si bate vantul! | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mai 05, 2014 8:06 am | |
| waw Bubu ce piatra a tras brrrr la mine a plouat ieri toata ziua asa ca am executat mincat dormit iar mincat iar dormit toata ziulica am avut noroc ca de dimineata nu a plouat pe la 7 dimineata asa si am mai pus niste rosii in gradina pe urma turna cu galeata mi-a umplut iar butoiul de apa de ploaie ... dar tot obosita ma simt cred ca de atita somn am incercat sa sun pe cineva si cred ca reteaua era picata pt ca si persoana respectiva incerca sa ma sune si nu ne intelegeam decit cu ghionturi .. ce rau este sa depinzi de sateliti celulare etc mai bine era cu fumul ca la apasi acolo era transmisa informatia sigur na cred ca era naspa totusi si atunci cind era ceata | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mai 05, 2014 8:53 am | |
| | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mai 05, 2014 9:48 am | |
| Buna, dragilor! Doamne, Alina, nu-mi vine sa cred ca ai avut atata grindina in curte!!!! Si eu cand am plecat de la Geta abia incepuse sa picure putin, iar cand am ajuns acasa (pe la orele 18,00) era totul OK. Cand m-a sunat mai tarziu Luminita si mi-a zis ca la ea a plouat cu piatra, la fel, nu-mi venea sa cred!!!! | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mai 05, 2014 12:24 pm | |
| Buna ziua,ne-am intors de la Bacau.Ne-a programat pentru 19 mai,taman de ziua mea ,of. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mai 05, 2014 2:54 pm | |
| Va fi bine Duduta! Faci petrecerea de ziua ta, dupa ce va intoarceti acasa! | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mai 05, 2014 3:13 pm | |
| Nimic nu e mai important ca sanatatea copilului,este doar o coincidenta. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mai 05, 2014 3:47 pm | |
| Asa e, ai dreptate! Noi mamele, stim cate griji ne facem pentru copiii nostri fie ca sunt mici sau mari. Va fi bine, fii optimista! | |
|
| |
ella06
Numarul mesajelor : 481 Localizare : dej jud cluj Joburi/Distractii : distractii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 23/06/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mai 05, 2014 9:46 pm | |
| Fetelor am citit pe net vremea si toata luna lui mai e asa | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Mai 06, 2014 12:15 am | |
| Bubule ce m-au trecut fiorii cand am vazut pozele.. sti de ce mi-am amintit nu?.. Brr vorba lui Geo, care apropo, ma Geo ma, m-ai facut sa rad cu lacrimi cu apasii tai Esti adorabila!!! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Mai 06, 2014 8:17 am | |
| Buna dimineata! Soare, senin! O zi placuta, sa aveti! | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Mai 06, 2014 8:22 am | |
| ioi ieri pe accu ala cu vremea zicea ca 2 zile soare 1 ploaie si ca vor fi temperaturi ziua de pina la 29 de grade acu de dimineata la vremea de la tele anuntara cica inca 7 zile cu ploi waw muica noi cind mai punem in gradina ? noroc cu ceapa usturoiul rosiile si alte buruieni ca am fost inspirata si am pus lasa ca pina vineri oi gasi o fereastra sa pun si niste varza asa mica mica se face ea mare ca si anu trecut tot asa mica am pus-o si s-a facut ditamai daca a fost apa ioi ioi | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Mai 06, 2014 8:41 am | |
| Buna dimineata. Duduta sanatate multa copilului si sa treceti repede si bine peste. La noi astazi a cazut o bruma groasa brrrr. Noroc ca nu am scos sticlele de la trandafiri | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Mai 06, 2014 9:04 am | |
| Buna dimineata,rece si la noi,dar vad ca iese soarele,eu am scos peturile de vreo luna,unii stau sa infloreasca deja altii stau pe loc. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Mai 06, 2014 9:51 am | |
| Buna dimineata, si de la mine! Si pe mine ma scoate din sarite vremea asta, ca nu ma lasa sa-mi vad de treburile gradinaresti: brazdele de ceapa si usturoi nu se mai vad de buruieni, iarba abia tunsa a cescut iar si trebuie tunsa din nou, rosiile plantate vinerea trecuta sunt culcate la pamant si n-am cum intra printre ele ca-i noroi, trandafirii incarcati de boboci si irisii sunt inclinati si trebuie sa le pun niste tutori de care sa-i leg si nici pet-urile de pe butasii de trandafiri n-am apucat sa le scot | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Mai 06, 2014 12:52 pm | |
| vin si eu la corul de plangaciuni......plin de melci,plin de fainare,plante culcate de la ploaie,noroc ca am legat ieri bujorii ca-i tavalise si pe ei in noroi,buruieni cat casa(astea vadf ca se au bine cu ploaia).Acum vad ca iese o raza de soare dar are in spate un cer negru.Geo deseara-ti dau un fum ca sa vezi cand esti in gradina si nu ai telefon la tine. Era sa uit de pureci de plante si gandaci rodii de crin | |
|
| |
gabriela60
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Mai 06, 2014 12:52 pm | |
| am vrut sa zic gandaci rosii
| |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Mai 06, 2014 1:02 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
| |
|
| |
| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|