| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|
+25adrianam Marga doinabacau DanaA simonaelena Lian bubu ghana ella06 Karla georgiana stefana aura popescugp costieanuconstantin duduta190578 gabriela60 Paulyna Dana Caras geodezia penelopa leonor laurabv Doini Myosotis 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Apr 06, 2014 2:08 pm | |
| Hai sa traiti sa infloriti Si la mine este uratel astazi.. De dimineata a si plouat. Ieri seara, am tuns-o pe Amarige Probabil pana in vara, voi evita sa-i fac poze. Arata intr-un mare fel Strauss e mai durduliu, si chiar si asa caprit, e tare tare simpatic. Alegand sa-i tund eu, am economisit 100 de euro. De fapt am investit in masina de tuns, pe care deja am acoperit-o, si am si 20 de euro in plus. | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Apr 06, 2014 2:32 pm | |
| Doini,tocmai ti-am admirat padurea de orhidee...toate sunt minunate,sa te bucuri de ele! Cat despre ideea cu tunsul,e practica! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Apr 06, 2014 2:48 pm | |
| Va multumesc frumos doamna Doina Bine spus padure. Am intrecut limita dar sunt tentatiile prea mari, si ma ispitesc cu mare usurinta Este intr-adevar practica idea cu tunsul acasa, chit ca sunt capriti. Astept sa se mai incalzeasca putin, si tund si agaricii Fara spalat, taiatul unghiilor sau restul toaletarii, costa 50€. Pai, in cazul asta, economisesc o gramada. | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Apr 06, 2014 3:32 pm | |
| O conluzie logica! Cat despre padure...cea deasa e mai cautata... | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Apr 07, 2014 7:25 am | |
| Buna dimineata! Mai placut ca ieri, cred ca apare si soarele. Sa aveti o saptamana frumoasa, cu sanatate si spor la toate treburile!
Doini, arata bine bine, Strauss. Daca e la fel si Amarige, nu-i deloc rau. Iar in portofel, e chiar bine! Randul viitor va fi si mai bine, asa ca succes si cu ceilalti copii. | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Apr 07, 2014 8:01 am | |
| Buna dimineata dragelor si sa aveti o saptamana usoara Doini pe masura ce te specializezi poti sa faci un busines din asta...ce zici ? | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Apr 07, 2014 8:11 am | |
| In alta ordine de idei am vazut in oferta de la Kaufland o chestie din aia de se catara trandafirii si clematitele pe ea...imi scapa acum denumirea...e la 25 lei. Oare merita sau dupa pret pare o jucarie ? | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Apr 07, 2014 8:24 am | |
| vezi din ce lemn e facuta eu am facut una de juma de m pe 1m juma inaltime pt celamtite si am dat pe ea 50 ron parca anu trecut sau in 2012 dar e din stinghi groase serioasa tapana deja clematitele au incalecat-o neata natiune curatenii sapat dat afara flori muncit fii-mea de s-a saturat eu mai putin ca baba sufera la ....picior da oricium acum arata mai bine cea ce ma poate bucura mai ales ca a facut fata cam tot ce eu facem intr-o luna singura na tinerata .. a mobilizat gasaca si au facut rapid curatenii dat flori afara spalat geamuri perdele pus la loc spalat podele ..ce sa mai toata treaba asa ca acum baba cu chestii mai usurele pot trece la gradina in voie la noi a fost o tira ploiae adica asa de stropit a fost si un pic de vint frumos ceata de dimineata acum rasari soarele | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Apr 07, 2014 8:46 am | |
| Buna dimineata .Astazi este o zi trista Sica a plecat pe drumul fara intoarcere .Dunnezeu s-o ierte si sa o odihneasca in imparatia lui . | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Apr 07, 2014 9:39 am | |
| Marga, am vazut ca ai postat ceva si veneam repede sa zic - Bine ai revenit. Cand colo, iata vestea mi-a taiat tot elanul. Dumnezeu s-o odihneasca ! | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Apr 07, 2014 9:50 am | |
| | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Apr 07, 2014 10:40 am | |
| | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Apr 07, 2014 10:54 am | |
| - Myosotis a scris:
- Marga, am vazut ca ai postat ceva si veneam repede sa zic - Bine ai revenit. Cand colo, iata vestea mi-a taiat tot elanul. Dumnezeu s-o odihneasca !
Multumesc Myo nu am plecat de tot dar nu mai intru asa des din cauza timpului scurt . | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Apr 07, 2014 11:35 am | |
| Nu pot sa cred ca Sica a plecat dintre noi... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Apr 07, 2014 12:26 pm | |
| Trista veste! Pacat.. Dumnezeu s-o odihneasca! | |
|
| |
adrianam
Numarul mesajelor : 50 Localizare : Craiova Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 28/03/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Apr 07, 2014 12:46 pm | |
| Dumnezeu sa o ierte! Condoleante familiei! | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Apr 07, 2014 1:20 pm | |
| Dumnezeu sa o odihneasca in loc cu verdeata | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Apr 07, 2014 1:27 pm | |
| Dumnezeu sa o ierte si s-o odihneasca! | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Apr 07, 2014 1:33 pm | |
| | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Apr 07, 2014 2:46 pm | |
| Dumnezeu sa o odihneasca! Condoleante familiei! | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Apr 08, 2014 8:23 am | |
| Dumnezeu sa o odihneasca. | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Apr 08, 2014 1:20 pm | |
| | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Apr 09, 2014 6:19 am | |
| Ei bine,in scurta ei calatorie,Sica a a avut abilitatea de a-si apropia semenii,lucru nu tocmai simplu... Iar faptul c-a suferit ata de mult,ar trebui sa ne dea de gandit...toate sunt bune si frumoase,atata timp cat ne putem bucura de ele...sa apreciem mai mult acest dar nepretuit,viata! Toata firea renaste... cu noi nu poate fi diferit,doar ca realizam mai greu acest lucru...as zice ca trebuie sa ne-aplecam mai mult asupra a ceea ce conteaza cu adevarat... Fie ca Sica,purificata prin focul atat de crunt al durerii,sa fie printre ingeri!
Iertata fie-mi sugestia...familia ar trebui sa plateasca 40 de slujbe ,pentru ea,la cea mai apropiata manastire! | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Apr 09, 2014 8:26 am | |
| Asa e Doina, cand suntem sanatosi nu apreciam acest lucru, si in general nu apreciam asa cum se cuvine, ca un dar de la D-zeu fiecare zi din viata nostra ! Mai avem cateodata o tresarire, ca in astfel de momente cand ne parasesc cei dragi...apoi intram din nou in obiceiurile nostre zilnice.... | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Apr 09, 2014 9:05 am | |
| Buna dimineata.Aseara am fost la priveghi la Sica a fost pusa in capela in cimitir .Am intilnito si pe Geodezia si pe o doamna Monica care eu nu am cunoscuto pina ieri a fost si joana era si copilul lui Sica fratele ei sotul nasi si citeva personae care nu le-am cunoscut .Putin am vazuto pe sica pentru ca avea pus un Capac frigorific si nu prea se vedea inauntru .M-am gindit mult aseara dupa ce am ajuns acasa ii era foarte frica de moarte dar cum am vazut era cred ca impacata ca a scapat de viata asta chinuita mai ales ca ea a suferit asa mult .Nu am cuvinte sa ma exprim joi am vorbit cu ea si am intrebato despre flori il cordona pe Nelu unde sa puna brugmasiile scoase din beci ea le pune in fiecare an in gradina si acum nu mai scoate nici o vorba e trist .Ca sa vedeti ca nasa lui Sica de cununie a fost vecina mea la bloc si m-am inteles foarte bine o sa intreb de ea ca a mai facut sfestanie la Sica cred ca de sf, Ion ,si este foarte bisericoasa si ea si sotul ei o sa-i spun sa poarte cele 40 de slujbe .O zi buna si dz sa o odihneasca pe Sica imi va lipsi mult . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
| |
|
| |
| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|