| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|
+25adrianam Marga doinabacau DanaA simonaelena Lian bubu ghana ella06 Karla georgiana stefana aura popescugp costieanuconstantin duduta190578 gabriela60 Paulyna Dana Caras geodezia penelopa leonor laurabv Doini Myosotis 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mai 12, 2014 5:24 pm | |
| eu am vazut niste irisi roz-somon de toata frumusetea...i-mi plac nespus dar nu am spatiu.va admir fetelor care aveti pamant mult!deh..nu le putem avea chiar /toate...si, nu-i asa, ne dorim doar daca nu avem!. | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Mai 13, 2014 9:23 pm | |
| Dar Doini pe unde umbla, ca n-am vazut-o de mult ? scrisem gresit, am reparat .
Ultima editare efectuata de catre bubu in Mar Mai 13, 2014 10:35 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Mai 13, 2014 10:32 pm | |
| dupa catleya cred...da Doini,chiar asa ,pe unde ratacesti??? | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Mai 13, 2014 11:05 pm | |
| In sfarsit ploua si la tara ca m-am saturat de jumulit buruieni si sapat. | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Mai 14, 2014 7:59 am | |
| Buna dimineata! Si afara ploua, ploua ,si este foarte frig . Cine poate si stie sa-mi de-a un sfat ;ceapa mea pusa in toamna este foarte mare si frumoasa dar cea rosie si cea pusa in primavera sau incretit frunzele si nu mai vrea sa creasca nu am intilnit acest fenomen niciodata .O zi buna va doresc . | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Mai 14, 2014 11:06 am | |
| | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Mai 14, 2014 10:52 pm | |
| | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Mai 14, 2014 10:53 pm | |
| Azi am strans apa de ploaie pt. plante si m-am hotarat sa fac si macerat de tataneasa....sa vedem ce iase | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 15, 2014 1:35 am | |
| - bubu a scris:
- Dar Doini pe unde umbla, ca n-am vazut-o de mult ?
. Salut dragutelor Sunt prinsa cu cateva lucruri foarte importante, si nu mai am stare si timp de nimc.. - aura a scris:
- dupa catleya cred...da Doini,chiar asa ,pe unde ratacesti???
Aura, in fiecare zi sper sa ma eliberez si sa ma pot duce la sera. Poate reusesc sa ma duc maine Sa imi ti pumnii Bravo Duduta, multa sanatate bebelicului Si la mine a fost o vreme de cosmar. A plouat zilele astea, cat n-a plouat toata primavara. Astazi de dimineata, a tunat atat de tare, incat au vibrat peretii casei. Am sarit din pat, ca la armata Sa aveti grija de voi | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 15, 2014 6:27 am | |
| Buna dimineata! La Iasi e urat, e inourat si frig! Dar de maine cica se incalzeste si nu mai ploua! | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 15, 2014 7:23 am | |
| Buna dimineata.Sper ca nu aveti probleme cu ploile astea.M-am saturat si mi-au pleostit toti trandafirii.Incep sa urasc ploaia.Ma bucur Duduta ca sunteti bine si multa sanatate in continuare. | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 15, 2014 7:42 am | |
| Buna dimineata!Azi ne externeaza,luni ne internam la Bacau ca avem programare pentru fimoza cicatriceala a baiatului,iar cand ne intoarceam urgent trebuie sa programam fata la Budimex pentru operatia de polipi.La ea este foarte urgent pentru ca sunt infectati. | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 15, 2014 7:45 am | |
| Off Duduta ....lasa ca raman si astea in urma ! Sanatate copiilor | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 15, 2014 8:02 am | |
| Buna dimineata .La noi este urit ploua de ieri dimineata acum a inceput sa bata vintul si tot intoarce cu fundul in sus .Ma bucur Elena ca sunteti bine iar operatia de polipi trebuie facut ca fetita sa se simta bine .O zi buna sa aveti . | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 15, 2014 9:38 am | |
| Duduta, multa sanatate la toti! Dupa operatia de polipi a lui praslea (pe cand avea 6 ani) nu am mai avut nici o problema cu racelile (minore, de atunci, foarte rare iarna). La sfatul doamnei doctor, nu i-am scos si amigdalele atunci. Cu fimoza, a scapat doar cu masaj - extrem de dureros - facut de doctor (a zis ca eu n-o sa-i pot face corect si avea dreptate ). | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 15, 2014 9:45 am | |
| Buna dimineata! Sper sa fie mai buna decat diminetile precedente, ca nu mai suport ploaie si furtuma!!!! Azi-noapte sufla vantul atat de tare de se miscau toate-cele, incat aveam impresia ca iarna n-a plecat!!!! Pericolul cel mai mare, la mine in zona, este furtuna! Am toate ghivecele rasturnate prin curte, irisii sunt culcati la pamant ... si nu numai, crengute rupte din copaci si arbusti imprastiate peste tot ... nu mai zic de rasadurile de legume Incep sa-mi pierd rabdarea cu munca asta in zadar!!!! Da' ce sunt, eu, frate ...Isaura?!!! | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 15, 2014 10:34 am | |
| Neata. Si la noi a plouat toata noaptea torential. si acum inca ploua. Eu inca nu am pus rasadurile de rosii in pamant,am lasat sa treaca ploile | |
|
| |
Brindusa
Numarul mesajelor : 113 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : gradina Stare de spirit : cu bobocii dupa mine Data de inscriere : 27/04/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 15, 2014 10:41 am | |
| Pene inseamna ca la voi a fost mai rau ca la noi! La noi inafara de bobul culcat din cauza vantului restul a fost ok! | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 15, 2014 11:01 am | |
| | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 15, 2014 11:23 am | |
| Da, Brandusa, nu stiu cum se face, dar de cate ori este furtuna la noi, de fiecare data imi ravaseste curtea! Uneori, raman socata, cum naiba reuseste sa se strecoare vantul exact prin locurile cele mai ferite Cand ajung azi acasa trebuie sa vad ce fac si cu tufele de bujori care, la fel, sunt imprastiate pe jos | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 15, 2014 12:15 pm | |
| Si la mine a intors tot vintul ghivece flori scuturate muscatel rupte trandafiri agatatori mmmmmmmau fost intorsi de vint irisi ,bujorii e haos .Se baga canalizarea si toate gropile facute sunt pline cu apa .Vorba lui pene munca in zadar . | |
|
| |
Brindusa
Numarul mesajelor : 113 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : gradina Stare de spirit : cu bobocii dupa mine Data de inscriere : 27/04/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 15, 2014 12:22 pm | |
| Pene tare rau imi pare de bujori si celelalte plante sper sa nu fi avut de suferit foarte mult! | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 15, 2014 1:11 pm | |
| Daca nu s-au rupt, repar eu stricaciunile Numai sa ma lase ploaia in pace! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 15, 2014 1:14 pm | |
| Aveti vreo cunostinta la fisc sectorul 1?!!??! | |
|
| |
Brindusa
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
| |
|
| |
| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|