Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti

In jos 
+25
adrianam
Marga
doinabacau
DanaA
simonaelena
Lian
bubu
ghana
ella06
Karla
georgiana
stefana
aura
popescugp
costieanuconstantin
duduta190578
gabriela60
Paulyna
Dana Caras
geodezia
penelopa
leonor
laurabv
Doini
Myosotis
29 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30  Urmatorul
AutorMesaj
aura

aura

Numarul mesajelor : 1196
Localizare : bucuresti
Joburi/Distractii : cultivare flori -/
Stare de spirit : generos
Data de inscriere : 27/07/2013

Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Icon_minitimeLun Mai 12, 2014 5:24 pm

eu am vazut niste irisi roz-somon de toata frumusetea...i-mi plac nespus dar nu am spatiu.va admir fetelor care aveti pamant mult!deh..nu le putem avea chiar /toate...si, nu-i asa, ne dorim doar daca nu avem!.
Sus In jos
bubu

Numarul mesajelor : 2033
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : in general buna
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Icon_minitimeMar Mai 13, 2014 9:23 pm

Dar Doini pe unde umbla, ca n-am vazut-o de mult ?

scrisem gresit, am reparat  Embarassed .

Ultima editare efectuata de catre bubu in Mar Mai 13, 2014 10:35 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
aura

aura

Numarul mesajelor : 1196
Localizare : bucuresti
Joburi/Distractii : cultivare flori -/
Stare de spirit : generos
Data de inscriere : 27/07/2013

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Icon_minitimeMar Mai 13, 2014 10:32 pm

dupa catleya cred...da Doini,chiar asa ,pe unde ratacesti???  Suspect 
Sus In jos
leonor

leonor

Numarul mesajelor : 1070
Joburi/Distractii : florile
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 13/02/2012

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Icon_minitimeMar Mai 13, 2014 11:05 pm

In sfarsit ploua si la tara ca m-am saturat de jumulit buruieni si sapat.
Sus In jos
Marga

Marga

Numarul mesajelor : 1555
Localizare : Timisoara
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 16/07/2011

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Icon_minitimeMier Mai 14, 2014 7:59 am

Buna dimineata! Si afara ploua, ploua ,si este foarte frig . Cine poate si stie sa-mi de-a un sfat ;ceapa mea pusa in toamna este foarte mare si frumoasa dar cea rosie si cea pusa in primavera sau incretit frunzele si nu mai vrea sa creasca nu am intilnit acest fenomen niciodata .O zi buna va doresc .
Sus In jos
duduta190578

duduta190578

Numarul mesajelor : 1686
Localizare : onesti
Data de inscriere : 27/07/2011

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Icon_minitimeMier Mai 14, 2014 11:06 am

Maine iesim din spital!
Sus In jos
laurabv

laurabv

Numarul mesajelor : 1123
Data de inscriere : 22/11/2011

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Icon_minitimeMier Mai 14, 2014 10:52 pm

Ce veste buna Duduta. Sa va dea D-zeu sanatate  Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 1059784619 Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 1059784619 Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 1059784619 
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Icon_minitimeMier Mai 14, 2014 10:53 pm

Azi am strans apa de ploaie pt. plante si m-am hotarat sa fac si macerat de tataneasa....sa vedem ce iase cheers 
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 1:35 am

bubu a scris:
Dar Doini pe unde umbla, ca n-am vazut-o de mult ?

.

Salut dragutelor  cheers 
Sunt prinsa cu cateva lucruri foarte importante, si nu mai am stare si timp de nimc..

aura a scris:
dupa catleya cred...da Doini,chiar asa ,pe unde ratacesti???  Suspect
Aura, in fiecare zi sper sa ma eliberez si sa ma pot duce la sera. Poate reusesc sa ma duc maine  bounce Sa imi ti pumnii  Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 2480021943

Bravo Duduta, multa sanatate bebelicului  king 

Si la mine a fost o vreme de cosmar.  Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 3730850031  A plouat zilele astea, cat n-a plouat toata primavara. Astazi de dimineata, a tunat atat de tare, incat au vibrat peretii casei.  affraid  Am sarit din pat, ca la armata Laughing

Sa aveti grija de voi  Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 1059784619
Sus In jos
DanaA

DanaA

Numarul mesajelor : 451
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Bibilitul florilor!
Stare de spirit : Increzatoare
Data de inscriere : 17/02/2014

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 6:27 am

Buna dimineata!
La Iasi e urat, e inourat si frig! Dar de maine cica se incalzeste si nu mai ploua!
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

Numarul mesajelor : 1334
Localizare : Tg.Jiu
Joburi/Distractii : inginer
Data de inscriere : 03/07/2011

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 7:23 am

Buna dimineata.Sper ca nu aveti probleme cu ploile astea.M-am saturat si mi-au pleostit toti trandafirii.Incep sa urasc ploaia.Ma bucur Duduta ca sunteti bine si multa sanatate in continuare.
Sus In jos
duduta190578

duduta190578

Numarul mesajelor : 1686
Localizare : onesti
Data de inscriere : 27/07/2011

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 7:42 am

Buna dimineata!Azi ne externeaza,luni ne internam la Bacau ca avem programare pentru fimoza cicatriceala a baiatului,iar cand ne intoarceam urgent trebuie sa programam fata la Budimex pentru operatia de polipi.La ea este foarte urgent pentru ca sunt infectati.
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 7:45 am

Off Duduta ....lasa ca raman si astea in urma ! Sanatate copiilor  Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 1059784619
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 8:02 am

Buna dimineata .La noi este urit ploua de ieri dimineata acum a inceput sa bata vintul si tot intoarce cu fundul in sus .Ma bucur Elena ca sunteti bine iar operatia de polipi trebuie facut ca fetita sa se simta bine .O zi buna sa aveti .
Sus In jos
stefana

stefana

Numarul mesajelor : 1443
Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos
Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte
Data de inscriere : 08/06/2008

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 9:38 am

Duduta, multa sanatate la toti!
Dupa operatia de polipi a lui praslea (pe cand avea 6 ani) nu am mai avut nici o problema cu racelile (minore, de atunci, foarte rare iarna). La sfatul doamnei doctor, nu i-am scos si amigdalele atunci. Cu fimoza, a scapat doar cu masaj - extrem de dureros - facut de doctor (a zis ca eu n-o sa-i pot face corect si avea dreptate  Rolling Eyes ).
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 9:45 am

Buna dimineata! Sper sa fie mai buna decat diminetile precedente, ca nu mai suport ploaie si furtuma!!!!
Azi-noapte sufla vantul atat de tare de se miscau toate-cele, incat aveam impresia ca iarna n-a plecat!!!!
Pericolul cel mai mare, la mine in zona, este furtuna!
Am toate ghivecele rasturnate prin curte, irisii sunt culcati la pamant ... si nu numai, crengute rupte din copaci si arbusti imprastiate peste tot ... nu mai zic de rasadurile de legume  Neutral 
Incep sa-mi pierd rabdarea cu munca asta in zadar!!!! scratch 
Da' ce sunt, eu, frate ...Isaura?!!! affraid 
Sus In jos
ghana

ghana

Numarul mesajelor : 294
Localizare : Botosani
Stare de spirit : se poate si mai bine
Data de inscriere : 05/07/2013

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 10:34 am

Neata. Si la noi a plouat toata noaptea torential. si acum inca ploua. Eu inca nu am pus rasadurile de rosii in pamant,am lasat sa treaca ploile
Sus In jos
Brindusa

Brindusa

Numarul mesajelor : 113
Joburi/Distractii : gradina
Stare de spirit : cu bobocii dupa mine
Data de inscriere : 27/04/2014

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 10:41 am

Pene inseamna ca la voi a fost mai rau ca la noi!
La noi inafara de bobul culcat din cauza vantului restul a fost ok!
Sus In jos
bubu

Numarul mesajelor : 2033
Stare de spirit : in general buna
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 11:01 am

Duduta sanatate !
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 11:23 am

Da, Brandusa, nu stiu cum se face, dar de cate ori este furtuna la noi, de fiecare data imi ravaseste curtea! Uneori, raman socata, cum naiba reuseste sa se strecoare vantul exact prin locurile cele mai ferite  Twisted Evil 
Cand ajung azi acasa trebuie sa vad ce fac si cu tufele de bujori care, la fel, sunt imprastiate pe jos  Neutral 
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 12:15 pm

Si la mine a intors tot vintul ghivece flori scuturate muscatel rupte trandafiri agatatori mmmmmmmau fost intorsi de vint irisi ,bujorii e haos .Se baga canalizarea si toate gropile facute sunt pline cu apa .Vorba lui pene munca in zadar .
Sus In jos
Brindusa

Brindusa

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 12:22 pm

Pene tare rau imi pare de bujori si celelalte plante sper sa nu fi avut de suferit foarte mult!
Sus In jos
penelopa

penelopa

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 1:11 pm

Daca nu s-au rupt, repar eu stricaciunile  Wink  Numai sa ma lase ploaia in pace!
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 1:14 pm

Aveti vreo cunostinta la fisc sectorul 1?!!??!
Sus In jos
Brindusa

Brindusa

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 1:38 pm

penelopa a scris:
Daca nu s-au rupt, repar eu stricaciunile  Wink  Numai sa ma lase ploaia in pace!

Nu ne lasa in Iancului ploua de rupe Neutral 
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 26 Icon_minitime

Sus In jos

Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti
Sus 
Pagina 26 din 30Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» schimburi de primavara

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Cine stie ... raspunde ... cine nu, sa-ntrebe, daaa ???-
Mergi direct la: