| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|
+25adrianam Marga doinabacau DanaA simonaelena Lian bubu ghana ella06 Karla georgiana stefana aura popescugp costieanuconstantin duduta190578 gabriela60 Paulyna Dana Caras geodezia penelopa leonor laurabv Doini Myosotis 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 15, 2014 6:29 pm | |
| Suntem acasa,slava Domnului!D-na Stefana,la noi e musai cu operatie,l-a vazut deja chirurgul. | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mai 16, 2014 7:52 am | |
| Buna dimineata .Si afara ploua ,ploua nu sa mai oprit de miercuri . [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]o zi frumoasa va doresc . | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mai 16, 2014 11:12 am | |
| Buna dimineata,putin soare, la mine ploua cu fulgi de plop de nu se mai vad florile pe balcon,nici usa nu pot sa o deschis ca intra si in casa | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mai 16, 2014 7:03 pm | |
| Doini eu cu Fiscul nu ma am...poate fetele din Bucuresti . Off imi pare rau e gradinile voastre....Mama Natura ne mai sufla cateodata in ceafa sa nu avem impresia ca suntem zei nici macar la noi acasa
Ultima editare efectuata de catre laurabv in Sam Mai 17, 2014 7:40 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mai 17, 2014 1:15 am | |
| - Marga a scris:
- Buna dimineata! Si afara ploua, ploua ,si este foarte frig . Cine poate si stie sa-mi de-a un sfat ;ceapa mea pusa in toamna este foarte mare si frumoasa dar cea rosie si cea pusa in primavera sau incretit frunzele si nu mai vrea sa creasca nu am intilnit acest fenomen niciodata .O zi buna va doresc .
S-ar putea sa aiba muste Musca cepei = Delia antiqua - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
laurabv
| |
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mai 17, 2014 9:04 am | |
| Buna dimineata soare acum dar cica ploua iar.Laura sa aveti succes la concurs! | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mai 17, 2014 11:21 am | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Citeva cirese direct din pom. | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mai 17, 2014 11:22 am | |
| Multumesc Myo. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mai 17, 2014 12:20 pm | |
| Vai Marga, ce pofta mi-ai facut...
La mine toate fructele sunt mici , mai trece o luna pana incep sa se coaca. | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mai 17, 2014 6:33 pm | |
| Ha ha....la mine sunt flori ! | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mai 17, 2014 6:47 pm | |
| Frumoase cirese, la mine sunt verzi si mici,mai dureaza. In schimb am vazut in piata cu 80 ron kg, era sa lesin cand am auzit pretul. | |
|
| |
laurabv
| |
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mai 17, 2014 7:16 pm | |
| Si la mine sunt verzi. Am cumparat si eu, 10 euro kilogramul, n-aveau niciun gust. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mai 17, 2014 7:58 pm | |
| Eu imi cumpar capsuni in perioada asta. La tarabe le cumpar cu 1€ cutiuta de 500gr. Cirese inca nu am vazut. Dar vor fi scumpe cu siguranta. Anul trecut, cumparam caserole de 250gr cu 4€ Laura, cum a fost la concurs? V-am tinut pumnii! Ai facut poze in camp? Eu am facut din parc Am vrut sa ma duc la plaja cu agarici, pe bicicleta. Circ!!! Daca m-ati vedea, Doamne Doamne! La jumatatea drumului, am oprit pe dreapta, adica am intrat in parc. Am gasit si o scuza Sigur batea vantul pe plaja Dar nu-i nimic, si in parc a fost absolut minunat. Am descoperit o noua familie de lebede care isi clocesc ouale, in livada cu meri nu mai este permis accesul cateilor , dar am gasit un alt loc, poate mai frumos, mai salbatic Am descoperit o gramada de muri, din care ma vor infrupta la vara Am stat la soare, desi cateii vroiau sa-i alerg si sa ma joc cu ei Le-am explicat ca este suficient ca-i plimb cu bicicleta Va doresc o seara placuta! | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mai 17, 2014 8:19 pm | |
| Eu am pus la tara 2 ciresi, ca la mine nu mai aveam loc. M-a anuntat fratele ca unul face treaba anul asta, asa ca ma voi duce sa mananc cirese direct din pom.
Capsuni am in curte aici, dar sunt verzi, abia astept sa se coaca. Sunt mult mai gustoase si parfumate decat cele de cumparat. | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mai 18, 2014 12:56 am | |
| Esti o draguta Doini ca te-ai gandit la noi . Diana a facut 91 de puncte din 100 suntem multumite si ea si eu . Nu am apucat sa fac poze....aveam doar o ora jumate la dispozitie, pt ca Paul trebuia sa ajunga undeva la ora fixa....asa ca am scos peturile de la trandafiri si am taiat iarba in jur.....am un grau in livada de mama mama...mi-am cumparat o coasa si saptamana viitoare il execut | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mai 18, 2014 2:20 pm | |
| Foarte bun de ingrasamant, graul verde. Felicitari pentru fetita !
Ciresele culese direct din pom sunt cele mai bune. | |
|
| |
laurabv
| |
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mai 19, 2014 5:55 am | |
| Buna dimineata.Cirese ne-a luat sotul meu si sunt ramanesti ca sunt sparte de ploaie si nu au nici un gust.Sunt 8 ron.Iar capsuni ne-a luat si ieri tot cu 8 ron dar nu prea par romanesti.Sunt mari,frumoase si deosebit de dulci.Anul acesta datorita lui Geo si a ce mi-a dat ea sa stropesc visinul am si eu fructe.La tara am pus acum 2 ani 10 ciresi si anul asta mi-au furat 2(pe cei mai mari),iar ceilalti au inflorit.Ma bucur in schimb ca in Tg.Jiu o sa am multe fructe.Am un coacaz rosu luat anul trecut si pus intr-o galeata si plin de ciorchini(dar nu stiu de ce ciorchinii au bobite numai in partea de sus).Am un piersic iesit din samburii aruncati in gradinuta si care are multe piersici si un mar care din toate florile(la prima inflorire) are 2 mere.Si era sa uit am 3 ghivece cu capsunii suspendati de anul trecut care sunt plini de flori si fructe(dar necoapte). | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mai 19, 2014 8:10 am | |
| Buna dimineata! O saptamana minunata pentru toata lumea! Duduta, La multi ani!, sa fii sanatoasa si sa ai doar bucurii! Azi, tinem pumnii pentru baietelul tau si totul va fi bine! | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mai 19, 2014 8:56 am | |
| Buna dimineata! La multi ani Duduta si multa sanatate! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Mai 20, 2014 12:40 pm | |
| Buna ziua, ca azi n-ati dat pe-aici Si eu trec mai rar, dar treburile imi mananca tot timpul cand nu sunt la serviciu... si n-am fost 2 zile la serviciu Am facut ceva ordine si printre plantele de interios si cu ocazia asta mi-am amintit ca trebuie sa fac niste colete... ca atare, Geodezia, sa-mi spui daca saptamana viitoare esti pe-acasa sa-ti trimit epiphilium si pui clerodendron, Mai am niste promisiuni de onorat, asa ca musai trimit colete pe 26-27 mai. | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Mai 20, 2014 2:21 pm | |
| Pene iti trimit adresa pe pm Multam | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 22, 2014 6:08 am | |
| Buna dimineata.A venit caldura a inceput si munca la gradina. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
| |
|
| |
| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|