Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti

In jos 
+25
adrianam
Marga
doinabacau
DanaA
simonaelena
Lian
bubu
ghana
ella06
Karla
georgiana
stefana
aura
popescugp
costieanuconstantin
duduta190578
gabriela60
Paulyna
Dana Caras
geodezia
penelopa
leonor
laurabv
Doini
Myosotis
29 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30  Urmatorul
AutorMesaj
duduta190578

duduta190578

Numarul mesajelor : 1686
Localizare : onesti
Data de inscriere : 27/07/2011

Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Empty
MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Icon_minitimeJoi Mai 15, 2014 6:29 pm

Suntem acasa,slava Domnului!D-na Stefana,la noi e musai cu operatie,l-a vazut deja chirurgul.
Sus In jos
Marga

Marga

Numarul mesajelor : 1555
Localizare : Timisoara
Joburi/Distractii : florile
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 16/07/2011

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Icon_minitimeVin Mai 16, 2014 7:52 am

Buna dimineata .Si afara ploua ,ploua nu sa mai oprit de miercuri .[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]o zi frumoasa va doresc .
Sus In jos
leonor

leonor

Numarul mesajelor : 1070
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 13/02/2012

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Icon_minitimeVin Mai 16, 2014 11:12 am

Buna dimineata,putin soare, la mine ploua cu fulgi de plop de nu se mai vad florile pe balcon,nici usa nu pot sa o deschis ca intra si in casa Embarassed 
Sus In jos
laurabv

laurabv

Numarul mesajelor : 1123
Data de inscriere : 22/11/2011

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Icon_minitimeVin Mai 16, 2014 7:03 pm

Doini eu cu Fiscul nu ma am...poate fetele din Bucuresti .
Off imi pare rau e gradinile voastre....Mama Natura ne mai sufla cateodata in ceafa sa nu avem impresia ca suntem zei  king nici macar la noi acasa king

Ultima editare efectuata de catre laurabv in Sam Mai 17, 2014 7:40 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Icon_minitimeSam Mai 17, 2014 1:15 am

Marga a scris:
Buna dimineata! Si afara ploua, ploua ,si este foarte frig . Cine poate si stie sa-mi de-a un sfat ;ceapa mea pusa in toamna este foarte mare si frumoasa dar cea rosie si cea pusa in primavera sau incretit frunzele si nu mai vrea sa creasca nu am intilnit acest fenomen niciodata .O zi buna va doresc .

S-ar putea sa aiba muste Musca cepei = Delia antiqua - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Icon_minitimeSam Mai 17, 2014 7:42 am

Buna dimineata....se arata la noi ! E soare...nu prea cald ! Ma duc cu Diana la un concurs de lb. romana si apoi in camp. Trebuie sa fac rost de o coasa dureri de cap dureri de cap dureri de cap . Cred ca a crescut graul cat pomii mei.
Sus In jos
leonor

leonor

Numarul mesajelor : 1070
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 13/02/2012

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Icon_minitimeSam Mai 17, 2014 9:04 am

Buna dimineata soare acum dar cica ploua iar.Laura sa aveti succes la concurs! Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 1059784619 
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Icon_minitimeSam Mai 17, 2014 11:21 am

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Citeva cirese direct din pom.
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Icon_minitimeSam Mai 17, 2014 11:22 am

Multumesc Myo.[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
bubu

Numarul mesajelor : 2033
Stare de spirit : in general buna
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Icon_minitimeSam Mai 17, 2014 12:20 pm

Vai Marga, ce pofta mi-ai facut...

La mine toate fructele sunt mici , mai trece o luna pana incep sa se coaca.
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Icon_minitimeSam Mai 17, 2014 6:33 pm

Ha ha....la mine sunt flori !
Sus In jos
ghana

ghana

Numarul mesajelor : 294
Localizare : Botosani
Stare de spirit : se poate si mai bine
Data de inscriere : 05/07/2013

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Icon_minitimeSam Mai 17, 2014 6:47 pm

Frumoase cirese, la mine sunt verzi si mici,mai dureaza. In schimb am vazut in piata cu 80 ron kg, era sa lesin cand am auzit pretul.
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Icon_minitimeSam Mai 17, 2014 6:50 pm

80 lei ?affraid affraid affraid  La noi erau 25, oricum nu cumpar acum nimic....sunt importate din Grecia ziceau vanzatorii !
Sus In jos
Karla

Numarul mesajelor : 2635
Localizare : France
Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii
Stare de spirit : vesela
Data de inscriere : 22/03/2011

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Icon_minitimeSam Mai 17, 2014 7:16 pm

Si la mine sunt verzi.
Am cumparat si eu, 10 euro kilogramul, n-aveau niciun gust.
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Icon_minitimeSam Mai 17, 2014 7:58 pm

Eu imi cumpar capsuni in perioada asta. La tarabe le cumpar cu 1€ cutiuta de 500gr. Cirese inca nu am vazut. Dar vor fi scumpe cu siguranta. Anul trecut, cumparam caserole de 250gr cu 4€ 

Laura, cum a fost la concurs?  cheers  V-am tinut pumnii!  cheers Ai facut poze in camp? Eu am facut din parc  geek 

Am vrut sa ma duc la plaja cu agarici, pe bicicleta. Circ!!! Daca m-ati vedea, Doamne Doamne! 
La jumatatea drumului, am oprit pe dreapta, adica am intrat in parc. Am gasit si o scuza  clown Sigur batea vantul  clown  pe plaja Laughing 
Dar nu-i nimic, si in parc a fost absolut minunat. Am descoperit o noua familie de lebede care isi clocesc ouale, in livada cu meri nu mai este permis accesul cateilor  Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 15195598 , dar am gasit un alt loc, poate mai frumos, mai salbatic  pirat Am descoperit o gramada de muri, din care ma vor infrupta la vara  cheers Am stat la soare, desi cateii vroiau sa-i alerg si sa ma joc cu ei  geek Le-am explicat ca este suficient ca-i plimb cu bicicleta Laughing

Va doresc o seara placuta!
Sus In jos
bubu

Numarul mesajelor : 2033
Stare de spirit : in general buna
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Icon_minitimeSam Mai 17, 2014 8:19 pm

Eu am pus la tara 2 ciresi, ca la mine nu mai aveam loc. M-a anuntat fratele ca unul face treaba anul asta, asa ca ma voi duce sa mananc cirese direct din pom.

Capsuni am in curte aici, dar sunt verzi, abia astept sa se coaca. Sunt mult mai gustoase si parfumate decat cele de cumparat.
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Icon_minitimeDum Mai 18, 2014 12:56 am

Esti o draguta Doini ca te-ai gandit la noi Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 1059784619 Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 1059784619 . Diana a facut 91 de puncte din 100 suntem multumite si ea si eu cheers .
Nu am apucat sa fac poze....aveam doar o ora jumate la dispozitie, pt ca Paul trebuia sa ajunga undeva la ora fixa....asa ca am scos peturile de la trandafiri si am taiat iarba in jur.....am un grau in livada de mama mama...mi-am cumparat o coasa si saptamana viitoare il execut  Laughing 
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Icon_minitimeDum Mai 18, 2014 2:20 pm

Foarte bun de ingrasamant, graul verde. Felicitari pentru fetita !

Ciresele culese direct din pom sunt cele mai bune.
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Icon_minitimeDum Mai 18, 2014 2:49 pm

Da Myo asa cirese bune ca cele direct din copac nu exista...la fel si visine. Sper sa ajung sa mananc si eu din pomii mei  cheers cheers 
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

Numarul mesajelor : 1334
Localizare : Tg.Jiu
Joburi/Distractii : inginer
Data de inscriere : 03/07/2011

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Icon_minitimeLun Mai 19, 2014 5:55 am

Buna dimineata.Cirese ne-a luat sotul meu si sunt ramanesti ca sunt sparte de ploaie si nu au nici un gust.Sunt 8 ron.Iar capsuni ne-a luat si ieri tot cu 8 ron dar nu prea par romanesti.Sunt mari,frumoase si deosebit de dulci.Anul acesta datorita lui Geo si a ce mi-a dat ea sa stropesc visinul am si eu fructe.La tara am pus acum 2 ani 10 ciresi si anul asta mi-au furat 2(pe cei mai mari),iar ceilalti au inflorit.Ma bucur in schimb ca in Tg.Jiu o sa am multe fructe.Am un coacaz rosu luat anul trecut si pus intr-o galeata si plin de ciorchini(dar nu stiu de ce ciorchinii au bobite numai in partea de sus).Am un piersic iesit din samburii aruncati in gradinuta si care are multe piersici si un mar care din toate florile(la prima inflorire) are 2 mere.Si era sa uit am 3 ghivece cu capsunii suspendati de anul trecut care sunt plini de flori si fructe(dar necoapte).
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

Numarul mesajelor : 1154
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Iubesc orhideele
Stare de spirit : Fericita si mereu optimista
Data de inscriere : 23/02/2014

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Icon_minitimeLun Mai 19, 2014 8:10 am

Buna dimineata! O saptamana minunata pentru toata lumea!
Duduta, La multi ani!, sa fii sanatoasa si sa ai doar bucurii! Azi, tinem pumnii pentru baietelul tau si totul va fi bine!
Sus In jos
DanaA

DanaA

Numarul mesajelor : 451
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Bibilitul florilor!
Stare de spirit : Increzatoare
Data de inscriere : 17/02/2014

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Icon_minitimeLun Mai 19, 2014 8:56 am

Buna dimineata!
La multi ani Duduta si multa sanatate! flower 
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Icon_minitimeMar Mai 20, 2014 12:40 pm

Buna ziua, ca azi n-ati dat pe-aici  monkey 
Si eu trec mai rar, dar treburile imi mananca tot timpul cand nu sunt la serviciu... si n-am fost 2 zile la serviciu  monkey 
Am facut ceva ordine si printre plantele de interios si cu ocazia asta mi-am amintit ca trebuie sa fac niste colete... ca atare, Geodezia, sa-mi spui daca saptamana viitoare esti pe-acasa sa-ti trimit epiphilium si pui clerodendron, Mai am niste promisiuni de onorat, asa ca musai trimit colete pe 26-27 mai.
Sus In jos
geodezia

geodezia

Numarul mesajelor : 3566
Localizare : Ticleni
Joburi/Distractii : flori.goblene ,
Data de inscriere : 07/06/2011

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Icon_minitimeMar Mai 20, 2014 2:21 pm

Pene iti trimit adresa pe pm Multam
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

Numarul mesajelor : 1334
Localizare : Tg.Jiu
Joburi/Distractii : inginer
Data de inscriere : 03/07/2011

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Icon_minitimeJoi Mai 22, 2014 6:08 am

Buna dimineata.A venit caldura a inceput si munca la gradina.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 27 Icon_minitime

Sus In jos

Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti
Sus 
Pagina 27 din 30Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» schimburi de primavara

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Cine stie ... raspunde ... cine nu, sa-ntrebe, daaa ???-
Mergi direct la: