| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|
+25adrianam Marga doinabacau DanaA simonaelena Lian bubu ghana ella06 Karla georgiana stefana aura popescugp costieanuconstantin duduta190578 gabriela60 Paulyna Dana Caras geodezia penelopa leonor laurabv Doini Myosotis 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Apr 11, 2014 9:22 pm | |
| Va multumesc frumos pentru incurajari | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Apr 11, 2014 9:26 pm | |
| Curaj Leonor, gandeste pozitiv, poate e un pas inainte, spre mai bine. | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Apr 11, 2014 9:29 pm | |
| Multumesc Alina,inca sper ca poate nu voi fi data afara | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 12, 2014 7:19 am | |
| Imi amintesc primele ore dupa revolutie...o celebra interpreta de opera spunea ,la televizor, ca in statele democratice oamenii nu cunosc grija zilei de maine... Cand Brucan a spus ca vor trece douazeci de ani,pana s-avem o democratie...cat de suparati am fost... Iata,au trecut in zbor,douazecisicinci,iar lucrurile nu s-au asezat...dimpotriva... Fie ca viitorul sa se-arate mai optimist si pentru-acest popor atat de oropsit de altii si de-ai lui! | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 12, 2014 7:42 am | |
| Doamne ajuta ! Leonor o sa vezi ca totul va fi bine | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 12, 2014 11:10 am | |
| Doamne ajuta | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 12, 2014 3:05 pm | |
| Fetelor cochetelor, stiti cumva o reteta de pasta de mici? Anul asta de Paste, (daca este Frenk acasa) mi-ar placea sa-l invit la un picnic . Sa luam cateii si sa ne destrabalam intr-o poienita As vrea sa fac frigarui, mici, si alte cateva diverse bucatele de carne. O salata de verdeturi si cam atat. As vrea sa vopsesc si 6 oua, dar nu am vopsea Parca se pot vopsi si cu foi de ceapa nu? Vreau sa fac musai cozonac cum m-a invatat DanaC si Paunita (umplutura de mac) si fac si nelipsita pasca. Carne de miel nu stiu daca voi cumpara. Anul trecut cred ca am cumparat oaie, si era sa mor de mirosul urat Dar, cotlete de miel la gratar, mmm mi-ar placea.. Dar nu stiu sa fac marinata pentru ele. Aura, sari si invata-ma | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 12, 2014 3:57 pm | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 12, 2014 4:40 pm | |
| Stai linistita Laura, ca si eu din cauza mofturosului meu, zici ca nu mai stiu sa gatesc. Ma simt tare aiurea! Orice as face, nu mananca. inchide ochii si imi multumeste zambind Noroc ca m-a invatat Aura vara trecuta un secret, care schimba radical textura pieptului de pui, si macar asa ma scot. De 5 ori pe saptamana piept de pui si mai schimb garnitura Eu mananc multe branzeturi si legume, iar ciorba nu-mi lipseste. Dar acum de sarbatori, voi face ca de fiecare data si mancare traditional romaneasca. Voi face drob de pui si sarmalute in voi de vita | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| |
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 12, 2014 9:12 pm | |
| pasta mici-ptr 20 mici aproximativ. 45o gr.carne vita tocata--- 450 gr porc mai grasa,tocata,---300 gr.supa oase vita---usturoi 2 capatani pisat[sau 30gr.praf]---bicarbonat 30gr.---6 gr.sare---ardei iute pisat 1 varf lingurita---un praf piper. ---se amesteca ingredientele se da la rece pt.12 ore sa se macereze.cand a trecut timpul ,vei vedea ca a supt toata supa,carnea.se ia si se "bate"putin pasta.se formeaza micii cu mana unsa cu putin ulei,sau apa.---ps.daca-ti place carnea de oaie si vrei sa contina si oaie injumatatesti carnea de porc si completezi cu oaie tot tocata. [la fel usturoi,daca-ti plac mai usturoiati mai adaugi.de obicei mai oxideaza usturoiul in carne,nu tb.sa te sperii,tiplezi bolul cu pasta sa nu ia contact cu aerul.] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 12, 2014 9:15 pm | |
| Da cum sa nu stiu! Stiu tot Sa ma inveti cum sa fac marinata pentru friptura de miel, dar daca vrei sa scri si reteta de mici, te rog sa o faci, fiindca nimanui nu-i strica Uite aici topicul dedicat bucatelor, si unde a scris si doaman Doina [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Chiar, tu sti cum se vopsesc ouale cu foi de ceapa? | |
|
| |
aura
| |
| |
aura
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 12, 2014 9:18 pm | |
| deci eu scriu aici,sau la topicul de retete??? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 12, 2014 9:19 pm | |
| Am scris in acelasi timp Voi copia reteta si o voi pune si la topicul de bucate, ca aici imi va fi mai greu sa o gasesc. Da, scrie la topicul asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Te rog musai sa ma inveti cum sa scot mitosul din carnea de miel | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 12, 2014 9:36 pm | |
| chiar te rog!eu nu ma descurc,si sa o iau de la capat... voi posta acolo cum marinez carnea de miel si cum poti vopsi oua cu frunze de ceapa.. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 12, 2014 9:48 pm | |
| Stai linistita Aura Acum poti scrie acolo | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 12, 2014 10:01 pm | |
| ... Aura, abia acum mi-am adus aminte ca trebuia sa ne intalnim azi ... dar, nici tu nu m-ai sunat | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 12, 2014 10:19 pm | |
| Da,Penelopa,spre rusinea mea,si eu mi-am adus aminte tarziu,dupa ce am terminat cu treaba. ..undeva pe la 3 dupa masa...asteptam "dojana"ta...eu i-ti raspunsesem cu un mp.in care te intrebam daca nu vrei sa vin mai aproape de tine undeva zona park sebastian sau parcare Kaufland. .si asteptam raspunsul tau,dar nu am scuza daca te sunam stabileam unde ne intalnim.scze te rog.nu-i bai ca tu mai vii inteleg,floricica abia acum i-si ia avant...e timp sa o plantezi in gradina...daca ne intalnim dupa paste e foarte bine... | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 12, 2014 10:22 pm | |
| Te rog sa-mi mai dai inca odata mp. Cu nr.tau de tel sa-l salvez in telefon. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Apr 13, 2014 9:04 am | |
| Buna dimineata! Sa aveti o duminica frumoasa, si sa petreceti alaturi de cei dragi ai vostri cu nume de flori! S-a oprit ploaia de aseara, dar e rece si innourat. Iar mi-e dor de soare! | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Apr 13, 2014 9:25 am | |
| Buna dimineata ! La multi ani ! Azi e ziua tuturor florilor Si a celor verzi si parfumate si a celor umblatoare (pe doua picioare) . Macar a iesit soarele chiar daca tot frig este. | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Apr 13, 2014 10:04 am | |
| Ha! de cand cautam si eu o reteta de mici... Aura, esti o comoara! si cum faci cu supa aia de oase de vita? Fierbi oasele? | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Apr 13, 2014 10:28 am | |
| da,Karla ,se fierb oase de vitel/vita cu ceva pe ele,nu chiar os gol,..oasele de la genunchi,rotula aceea ce are si ceva grasime,oasele de la coaste ,dar cu ceva/ele.fierbi bine la 2 ore.aceasta supa e f.concetrata,tot asa se procedeaza si cu ciorba de burta. | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Apr 13, 2014 10:28 am | |
| Buna dimineata a iesit soarele | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
| |
|
| |
| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|