Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti

In jos 
+25
adrianam
Marga
doinabacau
DanaA
simonaelena
Lian
bubu
ghana
ella06
Karla
georgiana
stefana
aura
popescugp
costieanuconstantin
duduta190578
gabriela60
Paulyna
Dana Caras
geodezia
penelopa
leonor
laurabv
Doini
Myosotis
29 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 16 ... 30  Urmatorul
AutorMesaj
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Mar 06, 2014 9:01 pm

Maine ma cadorisesc  clown bounce bounce 
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

Numarul mesajelor : 1334
Localizare : Tg.Jiu
Joburi/Distractii : inginer
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 03/07/2011

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Icon_minitimeVin Mar 07, 2014 4:38 am

Doini eu daca as fi in situatia asta i-as lua.Daca este o suma exagerat de mare hai sa zici ca ai cauta politie,ceva sa-i dai sa caute pagubasul.In principiu ii iei. Panselutele cred ca poti sa le plantezi ca se vor prinde sigur pe ploaia asta.Vecina mea deja si-a umplut curtea cu ele cumparate acum.
La mine totul este o balta.Nu stiu la ce va mai trebuie butoaie cu apa ca la cum ploua n-o sa mai aveti nevoie 2 luni de udat si intre timp face mormoloci.Macar la tine DanaCaras e ceata si burniteaza dar la noi ii toarna.Mi-a iesit de ieri apa in baia de jos ca nu mai are loc in pamant saraca. Sad 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

Numarul mesajelor : 1154
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Iubesc orhideele
Stare de spirit : Fericita si mereu optimista
Data de inscriere : 23/02/2014

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Icon_minitimeVin Mar 07, 2014 8:15 am

Buna dimineata! Ziua incepe exact ca ieri, ploaie si ceata. Nu cred ca vad soarele nici azi si mi-e dor tare de el. Am vazut ca prin alte parti ploua tare si a plouat mult.
Doini, ai primit un cadou! Cineva, acolo sus te iubeste! Cumpara-ti ceva dragut!
Sus In jos
Paulyna

Paulyna

Numarul mesajelor : 501
Localizare : Constanta
Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa
Stare de spirit : De la bine in sus!
Data de inscriere : 10/07/2013

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Icon_minitimeVin Mar 07, 2014 9:01 am

Buna dimineata,am pus deja panselutele in gradina,a fost curioasa pisica si mi-a rupt una deja  Rolling Eyes
Sus In jos
geodezia

geodezia

Numarul mesajelor : 3566
Localizare : Ticleni
Joburi/Distractii : flori.goblene ,
Data de inscriere : 07/06/2011

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Icon_minitimeVin Mar 07, 2014 9:07 am

apa in butoaie pentru florile din casa ..ca nu le dau afara acum cind anunta astia iar zapada inca 2 saptamini
Doinii draga zi doamne ajuta si i-ati ce iti doreste cel mai mult sufletul .. te gindesti ca asa a vrut doamne doamne de ziua muierii sa iti faca un cadou
Sus In jos
stefana

stefana

Numarul mesajelor : 1443
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos
Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte
Data de inscriere : 08/06/2008

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Icon_minitimeVin Mar 07, 2014 9:22 am

Doini, eu as lua si ceva de dat pomana. Ai vreo biserica ortodoxa pe-aproape?
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Icon_minitimeVin Mar 07, 2014 10:46 am

Buna dimineata  sunny 
Astazi este baba mea  king Dar cred ca a fost deja ieri  clown Rolling Eyes Este soare si frumos afara, iar eu ma simt minunat!

Doamna Stefana, biserica ortodoxa este in Rotterdam, dar nu am ajuns niciodata la ea.
Am descoperit-o pe internet, anul trecut in saptamana mare, dar, am fost tare dezamagita, citind pe site-ul bisericii  Suspect  indemnurile la cotizatii si listele actualizate ale sumelor si numelelor persoanelor care cotizeaza.  scratch  Si nu m-am mai dus..

Cand dau de pomana,(desi imi este dificil sa o fac pe aici) imi chem vecinul surinamez la masa. (In principiu de sarbatori mari, sau cand mai aflu de la voi) Sa va spun ca initial vroiam sa-l dau muschi de vita, dar el este hindus?  clown  (am mai dat eu in studentie unor colegi arabi friptura de porc What a Face clown Laughing abia dupa ce am terminat cu totii de mancat mi-am dat seama ce am facut dureri de cap )
Mai sunt niste puradei "otomani" la scara vecina, si cand vin de la piata, le dau cate un fruct nespalat Laughing

Dar astazi, stiu ce voi darui din "darul" meu. O orhidee matusii lui Frenk, pe care mi-am propus sa o vizitez.  flower 

Sa aveti o zi buna, si sa nu va uitati cheile  Embarassed Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 1059784619 
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Icon_minitimeVin Mar 07, 2014 10:48 am

Buna ziua, nu mai ploua, dar e innorat si trist afara!!! pale 
Am facut o incursiune prin gradina din spate: se pare ca s-au prins trandafirii de dulceata, inclusiv cei pusi din butasi de la Georgiana.
Toti ceilalti trandafiri au muguri mari de frunze, asa ca nu prea am ce taia la ei, mai ales ca majoritatea sunt mici, iar cei mai mari tot mici sunt, ca au avut grija cainii  affraid 
Sus In jos
leonor

leonor

Numarul mesajelor : 1070
Joburi/Distractii : florile
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 13/02/2012

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Icon_minitimeVin Mar 07, 2014 11:30 am

Buna ziua,vreme urata si astia anunta iar ploi...
Sus In jos
georgiana

georgiana

Numarul mesajelor : 2072
Localizare : valenii de munte/prahova
Joburi/Distractii : hibiscusii
Data de inscriere : 19/03/2011

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Icon_minitimeVin Mar 07, 2014 5:45 pm

penelopa a scris:

Am facut o incursiune prin gradina din spate: se pare ca s-au prins trandafirii de dulceata, inclusiv cei pusi din butasi de la Georgiana.

Ma bucur  bounce bounce bounce 
Sus In jos
georgiana

georgiana

Numarul mesajelor : 2072
Localizare : valenii de munte/prahova
Joburi/Distractii : hibiscusii
Data de inscriere : 19/03/2011

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Icon_minitimeVin Mar 07, 2014 5:48 pm

martie a debutat si la noi cu vreme inchisa, astazi am fost libera de la serviciu, dar atat de ocupata...ca nu m-am oprit de dimineata pana acum
nu stiu daca v-am spus, dar ne-am apucat sa refacem pizzeria, asa ca la mine in curte sunt mormane de nisip, gramezi de bolovani, caramida...asa ca nu vreau decat caldura, soare, vreme bune si ...clienti din belsug  Very Happy 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Icon_minitimeVin Mar 07, 2014 5:52 pm

Sa dea Domnul sa le ai pe toate, cat mai repede!
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Icon_minitimeVin Mar 07, 2014 6:49 pm

Georgi, iti tin pumnii sa reusesti tot ce ti-ai propus  cheers Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 1059784619 Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 2480021943 
Sus In jos
geodezia

geodezia

Numarul mesajelor : 3566
Localizare : Ticleni
Joburi/Distractii : flori.goblene ,
Data de inscriere : 07/06/2011

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Icon_minitimeVin Mar 07, 2014 7:15 pm

spor Giorgi ca nu se stie poa ajungem pe la tine
Sus In jos
Karla

Numarul mesajelor : 2635
Localizare : France
Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii
Stare de spirit : vesela
Data de inscriere : 22/03/2011

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Icon_minitimeSam Mar 08, 2014 9:18 am

Spor la treaba, Georgiana.
La mine e o vreme de vis de cateva zile, o primavara din aia cu cer albastru si lumina nefiresc de blânda.
Ajunge si la voi sigur, ca anticiclonul se deplaseaza deja spre Europa centrala, au zis aseara la meteo. Cica mai dureaza vremea asta cel putin si saptamana viitoare.
O placere sa muncesti in gradina...
Sus In jos
ella06

ella06

Numarul mesajelor : 481
Localizare : dej jud cluj
Joburi/Distractii : distractii
Stare de spirit : vesela
Data de inscriere : 23/06/2013

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Icon_minitimeSam Mar 08, 2014 10:03 am

La Multi Ani !!!!!! Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 1059784619 Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 1059784619 Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 1059784619 
Sus In jos
leonor

leonor

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Icon_minitimeSam Mar 08, 2014 10:32 am

Buna dimineata,La multi ani doamnelor! flower 
Sus In jos
Paulyna

Paulyna

Numarul mesajelor : 501
Localizare : Constanta
Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa
Stare de spirit : De la bine in sus!
Data de inscriere : 10/07/2013

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Icon_minitimeSam Mar 08, 2014 12:58 pm

La multi ani !!! flower flower flower
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Icon_minitimeSam Mar 08, 2014 2:15 pm

La multi ani doamnelor! Sa fim iubite si sa avem parte de tot ce ne dorim!  queen 

Karla, suntem rasfatate cu acest inceput frumos de primavara. Este minunata vremea si ma bucur pe cat posibil de soarele si lumina lui!
Spor la gradinareala!  cheers 

Saptamana viitoare ma ocup de balcon  jocolor  Cymbii stau deja afara  sunny 

DanaC, esti exact cum imi imaginam! Frumosa si cu un zambet cald si senin!  Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 1059784619 Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 2480021943 
Sus In jos
popescugp

Numarul mesajelor : 503
Localizare : Medgidia
Joburi/Distractii : pensionar
Stare de spirit : optimist
Data de inscriere : 29/03/2013

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Icon_minitimeSam Mar 08, 2014 2:55 pm

Si aici ,,La multi ani ,Doamnelor,domnisoarelor"
Sus In jos
leonor

leonor

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Icon_minitimeSam Mar 08, 2014 3:44 pm

Multumim! Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 1059784619 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Icon_minitimeSam Mar 08, 2014 3:45 pm

Buna ziua! La multi ani, doamnelor si domnisoarelor! Sa fiti sanatoase, vesele si fericite!  flower (si sa va iasa sfintii frumosi, valabil pentru cine coace azi!  Laughing )
Aici a aparut soarele de cateva ore si e o vreme frumoasa! Ce dor mi-a fost de el!  cheers 
Doini esti o draguta, multumesc! Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 2422189467 
Multumesc d-le Popescu!  flower
Sus In jos
leonor

leonor

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Icon_minitimeSam Mar 08, 2014 3:47 pm

Aici e urat afara,vreau soare sunny 
Sus In jos
laurabv

laurabv

Numarul mesajelor : 1123
Data de inscriere : 22/11/2011

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Icon_minitimeSam Mar 08, 2014 3:51 pm

Urat a fost si la noi...ploaie si iar ploaie...toata dimineata, acum s-a oprit. Totusi pt. mine a fost o zi tare frumoasa, mi-am gasit o orhiduta draguta... Diana mea a fost la un concurs la romana si a stiut...apoi ne-am plimbat in oras ca fetele...acum beau o cafea buna  Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 1982394566

flower LA MULTI ANI !  flower flower flower flower flower flower flower flower

Ultima editare efectuata de catre laurabv in Sam Mar 08, 2014 8:15 pm, editata de 3 ori
Sus In jos
duduta190578

duduta190578

Numarul mesajelor : 1686
Localizare : onesti
Data de inscriere : 27/07/2011

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Icon_minitimeSam Mar 08, 2014 4:04 pm

La multi ani doamnelor!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti   Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti
Sus 
Pagina 3 din 30Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 16 ... 30  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» schimburi de primavara

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Cine stie ... raspunde ... cine nu, sa-ntrebe, daaa ???-
Mergi direct la: