| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|
+25adrianam Marga doinabacau DanaA simonaelena Lian bubu ghana ella06 Karla georgiana stefana aura popescugp costieanuconstantin duduta190578 gabriela60 Paulyna Dana Caras geodezia penelopa leonor laurabv Doini Myosotis 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mar 06, 2014 9:01 pm | |
| | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 07, 2014 4:38 am | |
| Doini eu daca as fi in situatia asta i-as lua.Daca este o suma exagerat de mare hai sa zici ca ai cauta politie,ceva sa-i dai sa caute pagubasul.In principiu ii iei. Panselutele cred ca poti sa le plantezi ca se vor prinde sigur pe ploaia asta.Vecina mea deja si-a umplut curtea cu ele cumparate acum. La mine totul este o balta.Nu stiu la ce va mai trebuie butoaie cu apa ca la cum ploua n-o sa mai aveti nevoie 2 luni de udat si intre timp face mormoloci.Macar la tine DanaCaras e ceata si burniteaza dar la noi ii toarna.Mi-a iesit de ieri apa in baia de jos ca nu mai are loc in pamant saraca. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 07, 2014 8:15 am | |
| Buna dimineata! Ziua incepe exact ca ieri, ploaie si ceata. Nu cred ca vad soarele nici azi si mi-e dor tare de el. Am vazut ca prin alte parti ploua tare si a plouat mult. Doini, ai primit un cadou! Cineva, acolo sus te iubeste! Cumpara-ti ceva dragut! | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 07, 2014 9:01 am | |
| Buna dimineata,am pus deja panselutele in gradina,a fost curioasa pisica si mi-a rupt una deja | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 07, 2014 9:07 am | |
| apa in butoaie pentru florile din casa ..ca nu le dau afara acum cind anunta astia iar zapada inca 2 saptamini Doinii draga zi doamne ajuta si i-ati ce iti doreste cel mai mult sufletul .. te gindesti ca asa a vrut doamne doamne de ziua muierii sa iti faca un cadou | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 07, 2014 9:22 am | |
| Doini, eu as lua si ceva de dat pomana. Ai vreo biserica ortodoxa pe-aproape? | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 07, 2014 10:46 am | |
| Buna dimineata Astazi este baba mea Dar cred ca a fost deja ieri Este soare si frumos afara, iar eu ma simt minunat! Doamna Stefana, biserica ortodoxa este in Rotterdam, dar nu am ajuns niciodata la ea. Am descoperit-o pe internet, anul trecut in saptamana mare, dar, am fost tare dezamagita, citind pe site-ul bisericii indemnurile la cotizatii si listele actualizate ale sumelor si numelelor persoanelor care cotizeaza. Si nu m-am mai dus.. Cand dau de pomana,(desi imi este dificil sa o fac pe aici) imi chem vecinul surinamez la masa. (In principiu de sarbatori mari, sau cand mai aflu de la voi) Sa va spun ca initial vroiam sa-l dau muschi de vita, dar el este hindus? (am mai dat eu in studentie unor colegi arabi friptura de porc abia dupa ce am terminat cu totii de mancat mi-am dat seama ce am facut ) Mai sunt niste puradei "otomani" la scara vecina, si cand vin de la piata, le dau cate un fruct nespalat Dar astazi, stiu ce voi darui din "darul" meu. O orhidee matusii lui Frenk, pe care mi-am propus sa o vizitez. Sa aveti o zi buna, si sa nu va uitati cheile | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 07, 2014 10:48 am | |
| Buna ziua, nu mai ploua, dar e innorat si trist afara!!! Am facut o incursiune prin gradina din spate: se pare ca s-au prins trandafirii de dulceata, inclusiv cei pusi din butasi de la Georgiana. Toti ceilalti trandafiri au muguri mari de frunze, asa ca nu prea am ce taia la ei, mai ales ca majoritatea sunt mici, iar cei mai mari tot mici sunt, ca au avut grija cainii | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 07, 2014 11:30 am | |
| Buna ziua,vreme urata si astia anunta iar ploi... | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 07, 2014 5:45 pm | |
| | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 07, 2014 5:48 pm | |
| martie a debutat si la noi cu vreme inchisa, astazi am fost libera de la serviciu, dar atat de ocupata...ca nu m-am oprit de dimineata pana acum nu stiu daca v-am spus, dar ne-am apucat sa refacem pizzeria, asa ca la mine in curte sunt mormane de nisip, gramezi de bolovani, caramida...asa ca nu vreau decat caldura, soare, vreme bune si ...clienti din belsug | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 07, 2014 5:52 pm | |
| Sa dea Domnul sa le ai pe toate, cat mai repede! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 07, 2014 6:49 pm | |
| | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 07, 2014 7:15 pm | |
| spor Giorgi ca nu se stie poa ajungem pe la tine | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mar 08, 2014 9:18 am | |
| Spor la treaba, Georgiana. La mine e o vreme de vis de cateva zile, o primavara din aia cu cer albastru si lumina nefiresc de blânda. Ajunge si la voi sigur, ca anticiclonul se deplaseaza deja spre Europa centrala, au zis aseara la meteo. Cica mai dureaza vremea asta cel putin si saptamana viitoare. O placere sa muncesti in gradina... | |
|
| |
ella06
Numarul mesajelor : 481 Localizare : dej jud cluj Joburi/Distractii : distractii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 23/06/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mar 08, 2014 10:03 am | |
| | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mar 08, 2014 10:32 am | |
| Buna dimineata,La multi ani doamnelor! | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mar 08, 2014 12:58 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mar 08, 2014 2:15 pm | |
| La multi ani doamnelor! Sa fim iubite si sa avem parte de tot ce ne dorim! Karla, suntem rasfatate cu acest inceput frumos de primavara. Este minunata vremea si ma bucur pe cat posibil de soarele si lumina lui! Spor la gradinareala! Saptamana viitoare ma ocup de balcon Cymbii stau deja afara DanaC, esti exact cum imi imaginam! Frumosa si cu un zambet cald si senin! | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mar 08, 2014 2:55 pm | |
| Si aici ,,La multi ani ,Doamnelor,domnisoarelor" | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mar 08, 2014 3:44 pm | |
| Multumim! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mar 08, 2014 3:45 pm | |
| Buna ziua! La multi ani, doamnelor si domnisoarelor! Sa fiti sanatoase, vesele si fericite! (si sa va iasa sfintii frumosi, valabil pentru cine coace azi! ) Aici a aparut soarele de cateva ore si e o vreme frumoasa! Ce dor mi-a fost de el! Doini esti o draguta, multumesc! Multumesc d-le Popescu! | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mar 08, 2014 3:47 pm | |
| Aici e urat afara,vreau soare | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mar 08, 2014 3:51 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre laurabv in Sam Mar 08, 2014 8:15 pm, editata de 3 ori | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mar 08, 2014 4:04 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
| |
|
| |
| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|