| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|
+25adrianam Marga doinabacau DanaA simonaelena Lian bubu ghana ella06 Karla georgiana stefana aura popescugp costieanuconstantin duduta190578 gabriela60 Paulyna Dana Caras geodezia penelopa leonor laurabv Doini Myosotis 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Apr 24, 2014 8:42 am | |
| Neata,la noi soare si cald. Azi cred ca voi pune niste seminte prin gradina | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Apr 24, 2014 9:12 am | |
| 'Neata, si de la mine, printre stropi si nori! Uff, m-am saturat de atata ploaie!!! A crescut iarba in curte, pana la genunchi. Daca nu se potoleste ploaia asta, nu vom mai putea tunde iarba, decat dupa o coasa. N-am reusit sa pun semintele de anuale, dar am pus ieri, de sf. Gheorghe, seminte de busuioc, fiinda asa am inteles ca e bine sa le semeni, de sf. Gheorghe. | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Apr 24, 2014 10:20 am | |
| Buna fetelor.M-am saturat de ploaie si ploua in continuare torential.Si am un reumatism plimbacios.... Si am niste lalele frumoase si niste crini cam mici dar sper sa nu-i innece apa asta.Si toti pomii mei fructiferi din curte au rod.Asta-i un fel de rasu plansu.Ma bucur de flori si pomi si cand ma uit pe geam ma apuca depresia.
| |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Apr 24, 2014 10:23 am | |
| Gaby stai calma ca mai ploua inca 3 zile fetelor am vazut la anthesis niste flori frumoase foc dar scumpa rau saminta ati auzit de floarea asta Lisianthus de ce e asa scumpa saminta ca e tare frumoasa | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Apr 24, 2014 11:37 am | |
| Eu n-am auzit decat acum, de la tine, apoi mi-am adus aminte (dupa ce-am citit si vazut planta pe Net) ca am vazut-o la Hornbach, inainte de Paste, dar am crezut ca e ranunculus. Era, insa, mare si bogata ca sa fie ranunculus, am citit eticheta si n-am retinut numele ei ... am retinut pretul foarte mare. Mi s-a lipit de mana, insa, de la acelasi raion, o clematita deosebita, plina de flori mici, albe, numita "Joe" ... abia acasa, dupa ce-am cautat-o pe Internet, am realizat ca am luat o clematita de ghiveci, care trebuie adusa iarna in casa Cam tot asa sta treaba si cu Lianthus asta al tau, Geo, asa ca, mai stai potolita cu vanatoarea dupa plante necunoscute!!! | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Apr 24, 2014 11:45 am | |
| stau ca e scumpa rau dar am vazut pozele si e superba na acu stau calma ca mi-o ajunge si mie asteptam, gommerul | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Apr 24, 2014 11:51 am | |
| lisianthus-planta de ghiveci,tb.protejata iarna,e cultivata pt flori taiate,pt buchete,e deosebita..eu am cumparat doar buchete cu lisianthus..nu miros dar sunt taare frumoase si tin mult. | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Apr 24, 2014 11:51 am | |
| fugi ispito si de ce nu ai luat si tu seminte ... ne bagi in boala | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Apr 24, 2014 11:55 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre aura in Joi Apr 24, 2014 12:12 pm, editata de 3 ori | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Apr 24, 2014 11:57 am | |
| da e frumos foc ca asa este si in pozele alora ..da asa scump na ..numai sa ne adunam mai multe ca imi pica ceru pe mine nu alta | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Apr 24, 2014 12:03 pm | |
| [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url]cel albastru e lisianthus | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Apr 24, 2014 12:35 pm | |
| vazui vazui ... ma ofticai da ce sa faci asta e realul | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Apr 24, 2014 4:04 pm | |
| Apropo de seminte,pe intai aprilie am pus seminte de margarete africane sau osteospermun,cumparate la Baumax,si azi le-am repicat,sper sa fie toate culorile ca sunt tare frumoase. | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Apr 25, 2014 7:29 am | |
| Si eu am cumparat in buchete dar nu am stiut cum se numeste,Este frumoasa sar sunt mai multe culori. Eu acum m-am hatarat sa-mi pun seminte de barci ca o sa am nevoie in curand.De trei zile-mi iese apa in baia de la parter,de ieri a patruns si in beci.Vreau soare..... macar desenat sa-l vad. | |
|
| |
ella06
Numarul mesajelor : 481 Localizare : dej jud cluj Joburi/Distractii : distractii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 23/06/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Apr 25, 2014 7:58 am | |
| Ploua ,inorat | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Apr 25, 2014 8:09 am | |
| | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Apr 25, 2014 8:16 am | |
| Eu as vrea ca ploai asta draguta sa ma lase si pe mine sa-mi vad unicul bujor arbustiv inflorit ....atat vreau. In rest nu ma deranjeaza, chiar imi place | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Apr 25, 2014 8:22 am | |
| Buna dimineata! Nu ploua, dar e innourat! Si eu il astept! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Apr 25, 2014 11:00 pm | |
| Azi n-a plouat, dar a fost destul de racoare! Mi-a convenit, ca a fost sarbatoare si nu aveam cum munci prin gradini. Voi recupera, insa, maine ... daca nu ploua, binenteles, mai ales ca astept o comanda de la Plant Shop (Levi) cu phlox subulata (tarator) pentru aranjamentul unei borduri. Am o tufisoara de la el de acum 2 ani si-mi place mult cum se comporta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 26, 2014 12:30 am | |
| | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 26, 2014 12:31 am | |
| Noapte buna | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 26, 2014 12:36 am | |
| Pene si eu astept o comanda de la Levi maine. Mi-a promis ca-mi trimite phlox subulata bleo, ca-mi lipseste la colectie. Nu indraznesc inca sa ma bucur dar din toamna il frec pe bietul om cu floxul bleo. E o planta draguta (phlox subulata) si cand vrea ea infloreste si toamna.
Am vazut azi la Hornbach phlox, arata jalnic si era 15 lei... | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 26, 2014 9:10 am | |
| | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 26, 2014 10:21 am | |
| Buna dimineata, anul trecut am comandat si eu mai multe culori de phlox subulata doar unul a trait [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Apr 26, 2014 10:53 am | |
| Ce tufa frumoasa ! Eu am pus azi de dimineata la incoltit seminte de brumarele...astea cresc tot asa mai mici, dar nu stiu daca rezista peste iarna. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
| |
|
| |
| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|