| Oaza mea de relaxare! | |
|
+15Karla bubu Paunita stefana Cora-Maria Dana Caras Myosotis laurabv aura popescugp duduta190578 leonor Doini penelopa DanaA 19 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Apr 04, 2014 7:38 pm | |
| Doini, am vazut pozele de pe campuri, mi-am imaginar cat de frumos e parfumul...dar cand ne arati ultimele tale noutati? Nu vezi ca suferim? | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Apr 04, 2014 7:57 pm | |
| Dana, parfumul se simtea din masina cu geamurile inchise. Superb! In seara asta ma ocup de poze, dar sper sa ma si pricep sa le transfer. Dar le stiti, ca sunt modelele inflorite fotografiate in sera. Una, este ca Angelica ta, iar alta e asa cum credeam ca este Angelica ta Ai inteles ceva? | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Apr 04, 2014 8:00 pm | |
| Cand le vad am sa inteleg! Ai un mesaj! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| |
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Apr 11, 2014 2:25 pm | |
| N-am mai pus de mult poze pe aici! Iata vandutele dragutele! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Iata si gradina mea draguta! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Si mi-am luat si eu muscate regale si trebuie musai sa ma laud cu ele! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cam laudaroasa, nu? | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Apr 11, 2014 2:31 pm | |
| Absolut, deloc! Frumoase muscatele, grozave cele din gradina si de nota 20, vandele. Felicitari pentru toate! | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Apr 11, 2014 2:34 pm | |
| Multumesc Dana! Apropo, vii sa-ti dau o caldare cu apa? | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Apr 11, 2014 3:56 pm | |
| E foarte frumos la tine, Dana... foarte fermecatoare atmosfera cu florile primavaratece, copacii infloriti si stocul de lemne... | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Apr 11, 2014 4:02 pm | |
| Ma bucur ca iti place, lemnele sunt ale soacrei mele, ea are soba, noi nu. | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Apr 11, 2014 4:12 pm | |
| Ai dicentra inflorita ? A mea cred ca are 5-10 cm. | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Apr 11, 2014 4:15 pm | |
| Da si e o minunatie anul asta, fata de anul trecut! Am si alba, dar e mai micuta. | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Apr 11, 2014 4:25 pm | |
| Frumoase si vandele, dar dicentra m-a last cu gura cascata. Ma duc sa le trag de mot pe ale mele sa creasca mai repede. | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Apr 11, 2014 9:00 pm | |
| Frumoase muscatel luni merg la piata sa-mi cumpar si eu la noi sint 8 lei bucata .La mine infloresc caldarusele am cumparat intr-o veselie sa vad daca sunt culorile comandate ca cei de la Bakerr m-au tras in teapa cu floxul stabulata am comandat rosu si alb iar ei mi-au trimis un roz murdar iar cind I-am sunat si le-am zis au dat din colt in colt .Mi-au pus colet cu culoarea care am ceruto fara sa platesc nimic sunt curioasa cind o sa infloreasca . | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Apr 11, 2014 10:48 pm | |
| Lauda-te Dana, ca ai cu ce Sa iti traiasca muscatele, mie nu imi mai plac de cand am aflat de musculite si alte minuni. Cand o prind pe socrela, i le dau ei cadou Ce bine de tine sau ma rog, ce bine de Vandute, ca vor bea apa de poaie. Le place ziua in copaci? | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Sam Apr 12, 2014 10:41 pm | |
| Apai nici din ograda mea nu am primit notificari? Ce se intampla??? Doini eu le vin de hac musculitelor cu confidor! Acum tin vandele in casa ca e frigde mori afara! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Sam Apr 12, 2014 10:58 pm | |
| Nici eu nu mai primesc notificari! Asa ca, intru pe cale legala in Club Iar dicentra mea, cu atata apa, a intrat la apa Doar frunzele i s-au inrosit ... de rusine | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Sam Apr 12, 2014 11:02 pm | |
| Ce planta este asta, DanaA ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Sam Apr 12, 2014 11:11 pm | |
| Nu mai stiu cum o cheama, e de pe plant shop. | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Dum Apr 13, 2014 10:14 am | |
| | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Dum Apr 13, 2014 5:20 pm | |
| La mine din dicentra alba si roza cate 5 din fiecare au ramas doar cele albe din cate vad | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Lun Apr 14, 2014 8:17 am | |
| Ia sa ma mai laud cu cateva poze minunate! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Sper ca va plac fetele mele, acum gata, ma duc sa sterg geamurile!!! | |
|
| |
Dana Caras
| |
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Lun Apr 14, 2014 8:22 am | |
| Multumesc! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Lun Apr 14, 2014 8:28 am | |
| Da,chiar ca sunt frumoase | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Lun Apr 14, 2014 8:37 am | |
| Multumesc Cora! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! | |
| |
|
| |
| Oaza mea de relaxare! | |
|