Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Oaza mea de relaxare!

In jos 
+15
Karla
bubu
Paunita
stefana
Cora-Maria
Dana Caras
Myosotis
laurabv
aura
popescugp
duduta190578
leonor
Doini
penelopa
DanaA
19 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Urmatorul
AutorMesaj
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Empty
MesajSubiect: Re: Oaza mea de relaxare!   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Icon_minitimeSam Mai 17, 2014 10:38 pm

Nunta e pe 8, Duminica  Rolling Eyes 

Bubule, in acel week end, cred ca Aura este inca in Grecia. Sper sa se intoarca inainte sa plec eu spre Nl.
Vin cu Francisco la intalnire, ca sa vada si el cu cine imi tot petrec eu timpul pe internet  cheers
Sus In jos
aura

aura

Numarul mesajelor : 1196
Localizare : bucuresti
Joburi/Distractii : cultivare flori -/
Stare de spirit : generos
Data de inscriere : 27/07/2013

MesajSubiect: Re: Oaza mea de relaxare!   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Icon_minitimeSam Mai 17, 2014 10:49 pm

Doini sper sa ma intorc /10 iunie,asta daca plec /30 mai asa cum mi-am propus,,,dar stai sa vad cum evolueaza vremea,nici nu vreau sa ma gandesc,ca nu se va face destul de cald sa pot sa plec...n-as vrea sa aman plecarea nici macar cu o zi...insa sunt ingrijorata daca va fi cald si daca apa va fi calda...
Sus In jos
bubu

Numarul mesajelor : 2033
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : in general buna
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Oaza mea de relaxare!   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Icon_minitimeSam Mai 17, 2014 11:02 pm

Pai atunci ne vedem pe 7, la mine, da?

Nu stiu cine-i Francisco, o fi Frank  Very Happy ?
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Oaza mea de relaxare!   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Icon_minitimeDum Mai 18, 2014 12:14 am

Da el este. Very Happy Sper din tot sufletul sa pot onora intalnirea..  cheers 
Sus In jos
laurabv

laurabv

Numarul mesajelor : 1123
Data de inscriere : 22/11/2011

MesajSubiect: Re: Oaza mea de relaxare!   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Icon_minitimeDum Mai 18, 2014 12:42 am

Doini si cat stai in tara ? In 14-15 mai esti ? Ma gandesc ca sambata inainte de nunta o sa fi aglomerata....Eu sunt de acord sa ne intalnim oriune...numai sa ne vedem  cheers 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Oaza mea de relaxare!   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Icon_minitimeDum Mai 18, 2014 3:13 am

Din pacate, in urmatorul week-end, Frenk are concerte, iar eu de imbaiat Vandele  dureri de cap Asa ca plecam pe 11 catre Nl.
Va rog sa imi spuneti si mie pe unde s-a mai deschis autostrada. Imi este groaza de drumul Arad-Bucuresti  dureri de cap

Ne vom vedea sambata, pe 7 iunie, chiar daca voi fi razna de colo colo, nu conteaza! Vreau sa va vad!!! Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 2302975194 Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 2302975194 ( Eu ma gandeam sa ne strangem undeva mai aproape, poate prin Baneasa, ca sa fie bine pentru toata lumea care vine dinafara orasului.   Rolling Eyes )
Important este ca pana sambata, sa imi termin treburile la C-ta, cu ocazia asta sa-i dau direct unei prietene cele 7 Cattleya, king  Sa ajung in Tulcea la bunica paterna, ca sa-i duc scaunul...
In rest, dilaila!!! Vreau sa mananc Portocalii de Corbeanca geek Sa ma intalnesc cu noua mea prietena Dana (Uitati-va cat de frumoase sunt aranjamentele cu Tillandsia [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  Apropo, Dana, ca si Melania, m-a descoperit cautand informatii despre Vanda king  pe google  jocolor cyclops  Asa, si mai sper ca Aura, sa ajunga si ea acasa, pana plec eu.  geek
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Oaza mea de relaxare!   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Icon_minitimeDum Mai 18, 2014 7:52 am

Da si eu as vrea undeva la o teresa /carciuma ceva mai aproape ( eu vin cu trenul si nu prea cunosc capitala ) Daca ar fi undeva unde se ajunge cu metroul...sau ma rog nu conteaza ma descurc eu...doar sa fie o locatie cunoscuta. Ramane pe sambata atunci  Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 1982394566 Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 1982394566 Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 1982394566 Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 1982394566 Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 1982394566 
Asa deci cine vine la cafeluta de sambata cu Doini ? Sa ne schimbam numerele de telefon intre noi....
Doini asta e mare lucru sa te gaseasca pe google Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 2422189467 Felicitari !

Sus In jos
DanaA

DanaA

Numarul mesajelor : 451
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Bibilitul florilor!
Stare de spirit : Increzatoare
Data de inscriere : 17/02/2014

MesajSubiect: Re: Oaza mea de relaxare!   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Icon_minitimeDum Mai 18, 2014 8:13 am

Da eu?... Eu cui raman? pale Sad 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Oaza mea de relaxare!   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Icon_minitimeDum Mai 18, 2014 8:49 am

Tot a noastra ramai  Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 1059784619 ! Pe tine te sunam pe skype!

Laura, nu e o problema, ca te poate lua cineva cu masina de la gara  cheers 
Multumesc Laura, si pe mine m-a surprins cand am aflat cum au dat de mine.  Basketball
Sus In jos
aura

aura

Numarul mesajelor : 1196
Localizare : bucuresti
Joburi/Distractii : cultivare flori -/
Stare de spirit : generos
Data de inscriere : 27/07/2013

MesajSubiect: Re: Oaza mea de relaxare!   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Icon_minitimeDum Mai 18, 2014 8:57 am

care sambata??7 iunie???ooofff..e prea devreme pt mine..DOINI zici ca pleci/11 iunie??plecarea din Bucuresti?pai atunci pe 10 iunie sper sa ne vedem.ai telefonul meu...tinem leg si /mp.factot posibilul sa fiu in tara /10 iunie.chiar daca abia ajung,las bagajul si vin sa ne intalnim chiar daca e pe seara.sper doar sa nu te incurc.dar tinem legatura.totl in functie de cand plec.  cheers 
Sus In jos
Karla

Numarul mesajelor : 2635
Localizare : France
Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii
Stare de spirit : vesela
Data de inscriere : 22/03/2011

MesajSubiect: Re: Oaza mea de relaxare!   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Icon_minitimeDum Mai 18, 2014 10:41 am

Ma bucur pentru voi ca va intalniti, fetele. Sa faceti poze!
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

Numarul mesajelor : 896
Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 23/02/2014

MesajSubiect: Re: Oaza mea de relaxare!   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Icon_minitimeDum Mai 18, 2014 10:49 am

Daca pot si eu sa imi dau cu parerea, am putea sa ne intalnim sambata 7 iunie la Mall Baneasa (Complexul Comercial Baneasa cum ii spune statiei de RATB).  Rolling Eyes 
Sus In jos
Rux

Rux

Numarul mesajelor : 281
Localizare : ardeal
Joburi/Distractii : viata de zi cu zi
Data de inscriere : 30/03/2011

MesajSubiect: Re: Oaza mea de relaxare!   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Icon_minitimeDum Mai 18, 2014 11:01 am

A.. Doini.. eu pe 6 sint la Haga,ca asa am programat cu ai mei . Vroiam sa-ti fac o surpriza. Sad  
Si nu intra nici o alta data. Tu pleci ,noi venim. Ma rog tu vii ,noi plecam.

Sper sa va simtiti bine la intalnirea voastra .Eu va urez de pe acum asta.

De ce sa-ti fie teama de drumul Arad-Bucuresti?  E cam un sfert autostrada si faci mai putin cu doua ore. Intre Deva si Sibiu ,este autostrada,faci o ora. Dupa aceia depinde pe unde o iei. Pe Brasov sau pe Valcea.  Si aici ,pe fiecare dintre aceste drumuri mai sint bucati de autostrada sau drum foarte bun fara aceasta titulatura. Daca vrei sa-i arati Valea Prahovei ,ceea ce si cred ,drumu nu mai are autostrazi dar este larg (pe alocuri ) si nu ridica probleme din punct de vedere al starii lui.
Mai vorbim ,ok?

Apropo,frumoasa gradina ..sper sa nu zica nimic proprietara ca am intrat si eu sa o vad.
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Oaza mea de relaxare!   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Icon_minitimeDum Mai 18, 2014 1:15 pm

Ce sa spuna, decat "Bine ai venit!"

Cocoanelor voi puneti de intalniri asa pe sestache, fara stiinta shafului, bag seama  Cool 
Ar trebui totusi sa alegeti o locatie mai in oras, in apropierea unei statii de metrou.
V-as invita la mine da inca n-au ajuns astia nici cu autobuzele pan-aici, dápai cu metroul.
La Mall Baneasa e cam in afara. E metrou acolo ?
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Oaza mea de relaxare!   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Icon_minitimeDum Mai 18, 2014 1:17 pm

E bine la Mall Baneasa...oricum a aflat si Diana ca programez o deplasare in Bucuresti asa ca nu cred ca scap singura Laughing 
Doini trebuie sa-i arati lui Frenk Brasovul, Valea Prahovei si neaparat Castelul Bran ... king

Myo vi si tu ? O plimbare in Bucuresti ?
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Oaza mea de relaxare!   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Icon_minitimeDum Mai 18, 2014 1:21 pm

Pai doar sa nu patesc vreo minune ca atunci cand a venit Karla, altfel credeti ca scapati ? Viu pe jos daca n-oi avea motorina la masina  geek 
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Oaza mea de relaxare!   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Icon_minitimeDum Mai 18, 2014 1:23 pm

Nu , nu e metrou pana la Mall Baneasa Neutral 
Dar sunt multe lucruri interesante de vazut acolo mai ales pentru cei veniti din afara Bucurestiului...
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Oaza mea de relaxare!   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Icon_minitimeDum Mai 18, 2014 1:29 pm

Ce bine ca vi Myo  Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 2092491260 Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 2092491260 Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 2092491260 Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 2092491260 
Daca nu e metrou ne descurcam si cu un autobuz....ma gandec ca acolo gasim o carciumioara unde sa putem sa ne desfasuram  Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 2147529457 

Dana daca tot suntem in gradina ta, poate faci o excursie in Capitala ?
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Oaza mea de relaxare!   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Icon_minitimeLun Mai 19, 2014 12:19 am

Eu sigur ma deplasez cu masina, asa ca pot veni sa va iau de la Casa Presei sau de la Aurel Vlaicu  sa va iau cheers 

Rux, cred ca nu iti imaginezi cat ma pot oftica!!!
Pe mine drumul Arad-Deva ma ingrozeste! Iar vrem sa facem drumul dintr-o lovitura, si atunci, nu as alege Arad-Deva, dar nu stiu pe unde sa o iau.. Poate ma puteti indruma, va rog mult!

A vazut mandrul o parte din Valea Prahovei. L-am dus la Sinaia si apoi l-am plimbat putin prin fiecare statiune. La Bran sau Brasov inca nu l-am dus, dar avem timp. A vazut si Sibiul si imprejurimile, a fost chiar si la Balea, cand am fost in vacanta de revelion.. (cand il veti intalni, sa-l puneti sa spuna Balea Lac  geek )

Laura, ma bucur ca vi cu Diana  cheers  Sigur are ce face in Mall, cat ne chicotim noi pe terasa la Starbucks  afro 

Ce frumos ar fi fost sa fie Iasul mai aproape, sa vine si Danele mele   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 1059784619 

Aura, si eu cred ca ne vom vedea pe 10, chiaune amandoua, dar sigur ne vom vedea  Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 1059784619
Sus In jos
Rux

Rux

Numarul mesajelor : 281
Localizare : ardeal
Joburi/Distractii : viata de zi cu zi
Data de inscriere : 30/03/2011

MesajSubiect: Re: Oaza mea de relaxare!   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Icon_minitimeLun Mai 19, 2014 6:06 am

Mai avem si anul viitor la dispozitie ,nu ?

Pe Craiova ,ca nu ai pe unde altfel.
Timisoara- Craiova nu stiu cum este dar Craiova -Bucuresti este un drum bun.
Cred ca te incurci singura ca este mai lung si pe acoluri cu mai multe sate decit pe partea astalalata. Nu uita sa respecti viteza in localitati.. ca sa nu ramai mai saraca ,de asta iti zic ,ca pierzi mai mult timp.
Sus In jos
stefana

stefana

Numarul mesajelor : 1443
Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos
Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte
Data de inscriere : 08/06/2008

MesajSubiect: Re: Oaza mea de relaxare!   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Icon_minitimeMar Mai 20, 2014 1:21 pm

bubu a scris:
La mine, la mine...

Ar fi bine sa adunam toate discutiile intr-un topic   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 1059784619 
Intamplator am gasit gradina in care se vorbea despre intalnire si as vrea sa vin oriunde hotarati sa va vedeti, chiar si la Baneasa ori Corbeanca  drunken  Iar la Bubu ar fi perfect pentru mine  Wink 
Sus In jos
DanaA

DanaA

MesajSubiect: Re: Oaza mea de relaxare!   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Icon_minitimeDum Mai 25, 2014 7:22 am

Buna tuturor! In sfarsit am o clipa de ragaz si pot sa va arat ce minunatie de cattleya a intrat in colectia mea! E a 15-a la numar!!!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]" border="0" alt=""/>[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]" border="0" alt=""/>[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]" border="0" alt=""/>
Tin sa-i multumesc Danei C, pt. ca ea a dat ,,sfoara-n-tara" de aparitia ei in magazin! Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 2422189467 
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Oaza mea de relaxare!   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Icon_minitimeDum Mai 25, 2014 11:52 am

Vai de capul meu ce frumoasa e! Si maaaare  Shocked 
Sa-ti traiasca ! Mie tot mi se pare SF ca la voi aduce asa ceva ....
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

Numarul mesajelor : 1154
Joburi/Distractii : Iubesc orhideele
Stare de spirit : Fericita si mereu optimista

MesajSubiect: Re: Oaza mea de relaxare!   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Icon_minitimeDum Mai 25, 2014 5:01 pm

Sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea, e splendida si ma bucur pentru tine ca o ai!  Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 2422189467
Sus In jos
DanaA

DanaA

MesajSubiect: Re: Oaza mea de relaxare!   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Icon_minitimeDum Mai 25, 2014 5:15 pm

Multumesc Cora, Dana! Da, e imensa si ma bucur ca e a mea! Mai vreau!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Oaza mea de relaxare!   Oaza mea de relaxare! - Pagina 19 Icon_minitime

Sus In jos

Oaza mea de relaxare!
Sus 
Pagina 19 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» oaza mea de culoare

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: