| Oaza mea de relaxare! | |
|
+15Karla bubu Paunita stefana Cora-Maria Dana Caras Myosotis laurabv aura popescugp duduta190578 leonor Doini penelopa DanaA 19 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Dum Mai 25, 2014 5:17 pm | |
| - Cora-Maria a scris:
- Vai de capul meu ce frumoasa e! Si maaaare
Sa-ti traiasca ! Mie tot mi se pare SF ca la voi aduce asa ceva .... Si mie Imi da palpitatii, e si parfumata ? | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Dum Mai 25, 2014 5:21 pm | |
| Din pacate nu e parfumata, dar nu ma supar, e divina! | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Dum Mai 25, 2014 7:15 pm | |
| O mica placere vinovata, nu puteam sa trec doar asa pe langa ea! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]" border="0" alt=""/> | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Dum Mai 25, 2014 7:19 pm | |
| Se-ntelege, esti iertata, DanaC o are, eu o am, trebuia sa ti-o iei | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Dum Mai 25, 2014 7:21 pm | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Dum Mai 25, 2014 10:28 pm | |
| Dana, Cattleya este absolut bestiala!!! Sa te bucure cu zeci de flori multi ani de acum inaintea!!!! A fost sa fie a ta si ma bucur pentru tine sa primesti asa cadou Si eu ii multumesc DaneiC, ca simt eu asa ca nu a luat-o ea pe aceasta, ca sa ia pe cele 3 holandeze. Foarte frumoasa Phala, imi place foarte mult! Ma bucur ca ai gasit-o si tu. Acum, ma duc sa fac poza si eu specialei mele, ca nu am apucat sa fac. | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Lun Mai 26, 2014 7:01 am | |
| Multumesc Doini! | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Lun Mai 26, 2014 8:38 am | |
| Categoric trebuia s-o ai ca e tare frumoasa! Sa fie sanatoasa! Unde s-au adus noutati? Doini, cum zice Aura? Mama Omida? | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Lun Mai 26, 2014 8:41 am | |
| Multumesc Dana! La Carrefour am gasit-o, dar au adus foarte putine si doar cate una de model. Nimic altceva interesant. | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Joi Iun 05, 2014 4:21 pm | |
| Au sosit!!!!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]" border="0" alt=""/>[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]" border="0" alt=""/>[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]" border="0" alt=""/>[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]" border="0" alt=""/> Multumesc Doini! A, Doini, UNDE-I IARBA MEA????? | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Joi Iun 05, 2014 7:07 pm | |
| Ieri cand era Cora la mine mi-a adus Frenk iarba din duba. Dar ti-a spus DanaC, ca am uitat ieri sa o pun in cutii! Ti-o trimit prin curier dupa nunta "Nesuferita" de tine, nu spui nimic de puisorii Salmonicai?! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Joi Iun 05, 2014 7:54 pm | |
| Sa-ti traiasca sa-nfloreasca! Da cattleya nu o declari ? | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Joi Iun 05, 2014 8:05 pm | |
| Grozave, si cand te gandesti ca nu am oprit niciuna! Nici cattleya, jur! Si ale Danei sunt intacte, nu s-a stricat nici o floare. Cati saci de pufuleti ai folosit, Doini? | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Iun 06, 2014 12:03 am | |
| Dana sunt bestiale ......sa te bucure cu multe flori radacini , frunze noi si tot ce mai trebuie ! | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Iun 06, 2014 8:29 am | |
| Va multumesc! Ieri am fost zapacita rau, dar ca sa-mi repar greseala, pun acum si pozele lipsa. Pistruiata, care face furori! Apropo Doini, care e numele ei? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]" border="0" alt=""/> Si puii somonicai! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]" border="0" alt=""/> | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Iun 06, 2014 8:35 am | |
| - DanaA a scris:
- Si puii somonicai!
Woow o planta de calitate impecabila. | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Iun 06, 2014 8:38 am | |
| Multumesc! Oare cati ani vor trece pana sa vad puii infloriti? | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Iun 06, 2014 8:42 am | |
| Pai de ce iti faci griji degeaba, ce puii vor inflori la tine , nu la persoanele carora le vei da ? | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Iun 06, 2014 8:44 am | |
| N-am de dat!!!! | |
|
| |
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Iun 06, 2014 12:05 pm | |
| Dana , sunt superbe si arata impecabil ! Sa te bucure cu multe flori frumoase multi ani de acum incolo si sa ni le mai arati si noua | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Iun 06, 2014 12:20 pm | |
| Multumesc mult Paunita! Sigur ca voi impartasi cu voi frumusetile mele! | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Iun 06, 2014 2:11 pm | |
| Vai ce frumoase sunt Dana!!!prima si ultima i-mi plac nespus,iar somonica este supermamica cu asa doi pui mari si frumosi!!eu cred ca ai toate sansele sa-i vezi infloriti in vreo 2 ani,caci stii ce conditii sa le oferi,astfel incat sa te rasplateasca cum stiu ei mai bine!!sa te bucure cu frumusetea lor!!! | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Iun 06, 2014 3:13 pm | |
| Multumesc mult Aura! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Lun Iun 16, 2014 4:10 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Lun Iun 16, 2014 4:16 pm | |
| Sa stiti ca nu stau de pomana am incercat sa aflu cum ii zice cattleyei noastre dar nu am reusit inca. Am gasit pe cineva pe facebook care o avea dar nici ea nu stia cum ii zice Mai cercetez | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! | |
| |
|
| |
| Oaza mea de relaxare! | |
|