| Oaza mea de relaxare! | |
|
+15Karla bubu Paunita stefana Cora-Maria Dana Caras Myosotis laurabv aura popescugp duduta190578 leonor Doini penelopa DanaA 19 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Sam Iul 19, 2014 7:18 pm | |
| Vai ce dragalasa e noutatea ta care seamana cu alta pe care o ai Maine merg si eu sa vad ce e nou ca sunt proaspat venita din concediu,stii cum e Cata dreptate ai, Aura ! | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Sam Iul 19, 2014 10:50 pm | |
| Multumesc Cora! Sa-ti fie de bine concediul, unde ai fost? | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Dum Iul 20, 2014 10:45 am | |
| La Londra | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Lun Iul 21, 2014 11:42 am | |
| Sa-ti fie de bine! Feciorul meu cel mare viseaza la Londra... | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mier Aug 06, 2014 8:41 am | |
| Ieri, fara sa vreau am gasit doua dragute cu care m-am intors acasa! [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], on Flickr[/img] [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], on Flickr[/img] Si cateva reinfloriri! [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], on Flickr[/img] [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], on Flickr[/img] [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], on Flickr[/img] [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], on Flickr[/img] [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], on Flickr[/img] [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], on Flickr[/img] [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], on Flickr[/img] [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], on Flickr[/img] Si surpriza din partea celei mai amarate vande a mea, luata toamna trecuta la reduceri! [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], on Flickr[/img] Si in plina vara, o pastaie la o catt!!! [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], on Flickr[/img] | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mier Aug 06, 2014 8:52 am | |
| Activitate mare la tine. Sa-ti traiasca dragutele cele noi ! Si reinfloririle Cattleya e normal sa infloreasca vara, si vanda la fel. Dar nu stiu cum faceti voi de va reinfloresc phalele vara... | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mier Aug 06, 2014 9:05 am | |
| Multumesc Cora! Pai eu phalele le tin vara afara, poate le stimuleaza diferenta de temperatura dintre zi si noapte, iar la catt., ma asteptam mai spre toamna sa apara pastaile, dar nu ma supar ca au inceput acum! | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Joi Aug 07, 2014 5:10 pm | |
| Te-am felicitat si dincolo si le-am admirat, o fac cu drag si aici! Felicitari Dana, ai fete harnice si frumoase! S-o tina tot asa! Si mie mi-au aparut multe pastai dar sunt mici si anemice, ceva ma face sa cred ca n-am sa le vad inflorite prea curand! Mi-a inflorit vanda Dark Spotty, si am pierdut tija celei portocalii in 2 culori, s-a innegrit. Randul viitor poate va fi cu noroc! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! | |
| |
|
| |
| Oaza mea de relaxare! | |
|