| Oaza mea de relaxare! | |
|
+15Karla bubu Paunita stefana Cora-Maria Dana Caras Myosotis laurabv aura popescugp duduta190578 leonor Doini penelopa DanaA 19 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mier Apr 02, 2014 4:23 pm | |
| Multumesc Cora! Nu mai stiu cum o cheama, e luata de pe plantshop. | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mier Apr 02, 2014 4:24 pm | |
| Da ce ne asteptam sa faca ea? | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mier Apr 02, 2014 4:28 pm | |
| Floarea nu e oau, e interesanta tufa! | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mier Apr 02, 2014 8:34 pm | |
| - Doini a scris:
- Eeeei DanaC, ale tale chiar sunt mici fata de a Laurei si Lava DaneiA.
Hibrizica este foarte mica si ea...
Cand ma gandesc la Divana Laurei, ma cam rusinez.. Ma gandesc ca i-am bagat balaurul in casa Dar, sa va mai spun "hanca" o data. Sunt modele care cresc foarte mari. Astea sunt modele cerute, eu asta am trimis Am cautat balanta intre radacini groase si puternice, planta harnica si frumoasa, si un numar de tije incat sa va aduca cat mai multa bucurie.
Pe a Laurei, cred ca am cautat-o cel mai mult, fiindca mie imi era ca imi va fi foarte greu sa o trimit, fiind atat de mare Adevarul ca acelei gigante, i-ar sta foarte bine atarnata prin copaci, draga de ea! Doini Vandana mea se face din ce in ce mai frumoasa, sper sa pot surprinde cu aparatul meu evolutia florilor...si postez apoi toate pozele... Asa deci a mea trebuie agatata in copac....din pacate copaci mei sunt mai mici ca ea
Ultima editare efectuata de catre laurabv in Mier Apr 02, 2014 9:35 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mier Apr 02, 2014 8:57 pm | |
| | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mier Apr 02, 2014 11:49 pm | |
| Si mie mi-a placut tufa aia, fara nume, de fapt mi-au placut toate florile. | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Joi Apr 03, 2014 7:39 am | |
| | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Joi Apr 03, 2014 10:12 am | |
| In dimineata asta am pulverizat vandele cu .....dusul, la ce padure de radacini au, ma cam durea degetul de la pulverizator, asa ca... iata-le! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Joi Apr 03, 2014 10:32 am | |
| Splendide, la mine s-a deschis mai bine Himba Gold. Nu ma satur s-o admir. | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Joi Apr 03, 2014 10:41 am | |
| Eu am pastrat-o pe cea cu bobocei mai mici si trebuie sa am rabdare! Mie imi spui de admirat? Nu mai fac nimic prin casa din cauza printeselor! | |
|
| |
DanaA
| |
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Joi Apr 03, 2014 10:53 am | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Joi Apr 03, 2014 3:00 pm | |
| | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Joi Apr 03, 2014 3:10 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| |
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Joi Apr 03, 2014 10:38 pm | |
| Stai linistita, si noi trebuie sa revenim cu picioarele pe pamant. Gata cu euforia (desi cate putina euforie zilnica nu strica). Am inceput reorganizarea printre orhidee, udare, transplantare, fertilizare... Curatenia de primavara, Paste! Oricum, mi-ai facut viata mult mai frumoasa si-ti sunt foarte recunoscatoare! Nu vrei sa stii ce ma mai laud cu reginele vande! TI PUP! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Joi Apr 03, 2014 11:24 pm | |
| Ti pup si eu fii mandra Dana, ca ai de ce! Esti harnica si frumoasa, ai barbateii frumosi foc, ai niste Vande de invidiat.. Eheee Si lasa sa ne tina euforia si sa fim cu capul nori, ca tare bine mai este Ma simt magulita si repet, parca nu-mi mai incap in piele de fericire. Multumesc frumos! In seara asta nu ma culc pana nu pun pozele de pe campurile cu zambile si narcise pe care le-am vazut pe 1 Aprilie, cand am sunat-o pe DanaC, si atunci cand am vrut sa te sun si pe tine pe skype Pozele sunt asa cum stiti ca le faceam.. Dar de maine, de maine voi face poze cu o super masinarie, primita de la Frenk "cado" El mi-a luat camera, eu geanta, ca este una editie limitata National Geographic, ca na, tot fac eu pe observatorul cu pasarile , mi-a dat si binoclu, tableta intra si ea.. Ma duc sa fac noi reportaje Aa, vreau sa imi iau bicicleta, cu cos in fata pt catei, dar mi-ar placea sa imi plimb si pisicii prin parc cu bicicleta.. Sa ii bag in cutia lor, si sa vada si ei sutele de pasari.. Astazi am fost sa hranim lebedele, car daca va mai amintiti, anul trecut le filmam. Parintii s-au despartit, iar doi pui (unul cu gatul sucit ) si unul intreg, au ramas cu mama.. Nu am facut poze, dar la urmatoarea plimbare Apropo, cred ca am descoperit o familie de gaste de Nil, care vor sa ocupe cuibul unor ciori. Hai ca aici m-am gasit sa bat campii.. Dar a fost placut. Dai si tu un ceai? | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Apr 04, 2014 8:00 am | |
| Reginele in dimineata asta!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]" border="0" alt=""/>[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]" border="0" alt=""/>[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]" border="0" alt=""/> Mai am niste printese dragute, care au rezistat eroic transplantarii! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]" border="0" alt=""/> | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Apr 04, 2014 8:05 am | |
| Ceaiul era pentru Frenk, nu? Ca tusea rau saracul. Sa stapanesti sanatoasa cadoul si sa faci nenumarate poze la toate minunile care te inconjoara! Dana, splendide reginele! | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Apr 04, 2014 8:11 am | |
| Multumesc Dana, dar printesele??? | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Apr 04, 2014 8:18 am | |
| La fel, sau aproape la fel de frumoase ca reginele! Dragele de ele, au fost detronate nemeritat! | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Apr 04, 2014 8:20 am | |
| Pai nu, eu le iubesc pe toate in egala masura! Acum sufar in tacere ca nu am bani sa ma duc sa-mi iau si una alba. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Apr 04, 2014 1:56 pm | |
| Te cred! Daca esti pe faza cand sunt reduse (daca nu se vand intre timp!) anunta-ma si pe mine, sau ia si pentru mine una alba daca ai bani. Cand am spus de detronat, m-am referit la faptul ca zilele astea, in centrul atentiei au fost "reginele". Cum sa nu le iubesti pe toate, doar toate sunt speciale si deosebite. | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Apr 04, 2014 2:14 pm | |
| Dana, nici nu ma duc la Baumax, daca nu am bani. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Apr 04, 2014 6:09 pm | |
| Pe mine ma fascineaza sa observ schimbarea radicala a florilor. Daca nu as sti ce v-am trimis, daca nu as avea si eu o parte din aceste modele, as spune ca v-am trimis altceva. Superba este Lava. Cora este maestra la depistat modele deosebite. Tot ea mi-a deschis ochii si pentru Himba Gold. Multumesc Cora Datorita tie, avem aceste frumuseti. Copper Red a Biancai, este si ea deosebit de frumoasa. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Abia astept sa vad floarea ajunsa la maturitate. Asa dar, or fi Catt numite reginele orhideelor, dar la ce modele de Vanda avem noi, sa fim sincere ca au detronat de mult reginele Ati vazut deja ca mi-am tinut promisiunea si am pus aseara pozele de pe campuri [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Parfumul zambilelor, se simtea din masina cu geamurile inchise. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! | |
| |
|
| |
| Oaza mea de relaxare! | |
|