| Oaza mea de relaxare! | |
|
+15Karla bubu Paunita stefana Cora-Maria Dana Caras Myosotis laurabv aura popescugp duduta190578 leonor Doini penelopa DanaA 19 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 3:19 pm | |
| Super floare super Dana Sa fie sanatoasa si sa te bucure cu multe flori "nemuritoare" Si stiti ceva? Eu nu o am.. deci, ce ziceam mai devrem in gradinita DaneiC, fuga la magazine sa o gasesc si eu Glumesc, chiar stau cuminte ca sa primesc ce-mi doresc, si anume vizite la sere Fetelor, sufletele noastre sunt pline de frumusete, de tinerete de bucurie si veselie! Asa ca vorba aceea "tinerete fara batranete" Nu va spun ca am o jena si simt ca am facut o gafa scriindu-i lui Myo ca in tineretile ei, fara sa am grija sa pun in ghilimele acel cuvant, atunci cand am pus link-ul cu dansul seductiei de pe plaja, si cand spuneam ca sunt sigura ca dansa mai frumos ca mine In concluzie, eu nu simt vreo diferenta de varsta intre noi si pentru mine, sunteti toate tinere, si frumoase! | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 3:25 pm | |
| | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 4:09 pm | |
| Doini, cunosc persoane tinere care par batrane, atat fizic, cat si ca atitudine!!! Deci, eu cred ca omul este asa cum se simte el!!! Eu, de multe ori, trebuie sa ma temperez, amintindu-mi ce varsta am, ca sa nu creada lumea ca am dat in mintea copiilor | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 04, 2014 4:31 pm | |
| exact asa,,cum spune Penelopa...frumusetea nu consta in fizic,sau doar in fizic,si nici nu trebuie sa te multumesti cu cea fizica,poate fi un miraj...daca pot coexista amandoua e ideal...in general oamenii voioso,optimisti,si frumosi sufleteste reflecta asta pe chipul lor....aaa,si cu mintea ..open ca sa zic asa...iportant cred eu este sa traiesti in prezent fara a-ti uita trecutul si fara a te stresa prea mult pt viitor...pe cat se poate.....eu in cercul meu de apropiati nu ma temperez..[.ma cunosc cum gandesc si actionez in restul timpului.]..dar atunci cand ne intalnim ,ne distram...daca-i de distractie,bineinteles...daca-i tb.serioasa,punem umarul la treaba.. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Joi Mar 06, 2014 10:19 pm | |
| Dana, de la mine pentru tine [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Vin Mar 07, 2014 7:08 am | |
| Multumesc Doini! Nu crezi c-ar trebui sa-ti schimbi emoticonul de la avatar? A venit primavara! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Dum Mar 09, 2014 11:38 pm | |
| Imi voi schimba si emoticonul Desi, eu il percep ca pe un ingeras in nori Dar, acum voi cauta ceva plin de culoare Dana, eu chiar acum ma plimb prin gradinita ta, si m-am oprit la aceasta minunatie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nu vred ca am mai vazut acest tip de narcisa Este superba! | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Dum Mar 09, 2014 11:41 pm | |
| Cadourile mele de 8 martie! Un frumos dendrobium nobile de la sot! [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], on Flickr[/img] Un zygopetalum de la o cumatrita! [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], on Flickr[/img] Un dendrobium phalaenopsis de la soacra mea! [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], on Flickr[/img] Si o phala frumoasa de la mama mea! [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] by [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], on Flickr[/img] | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Dum Mar 09, 2014 11:43 pm | |
| Doamne Doini, lalelele sunt prima mea dragoste! Abia astept sa le vad in gradina mea! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Dum Mar 09, 2014 11:46 pm | |
| Stai ca am incurcat link-urile.. Eu ma refeream la minunatia asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Iti place emoticonul? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Dum Mar 09, 2014 11:47 pm | |
| Stai! BIS! Ce de cadouri minunate! Super familie, super sot, super flori! Jos palaria | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Lun Mar 10, 2014 12:37 am | |
| Sunt hipnotizata [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Mai Dana, eu ma simt rusinata, acum Abia acum descopar ce plante frumoase si diferite ai tu in gradinita! Vara trecuta, faceam tumbe pe Club, intreband fetele ce floare este aceasta: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Am fost prinsa foarte usor in mrejele ei, am ramas neclintita si ma invarteam oe langa ea pe toate partile O gasesc foarte frumoasa si cu florile ei asa mari... Hmmm, o nebunie! Ma bucur sa descopar ca ai in gradinita asemenea frumuseti. | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Lun Mar 10, 2014 7:48 am | |
| Da Doini, imi place emoticonul tau! Ma bucur ca iti place gradina mea, ma strduiesc cat pot si eu, avand in vedere ca ma ocup singura de ea. Baietii mei sunt prea mici ca sa ma ajute, iar sotul sa nu auda de flori, el, daca s-ar putea sa-mi planteze copaci si pe trotuar, ma sufoca cu ei! | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Lun Mar 10, 2014 8:11 am | |
| Dana, sa-ti traiasca si sa infloreasca cadourile, sunt superbe! Sa-ti traiasca fericiti si cei ce ti le-au facut! La Mr. Bricolage, au redus pretul. Acum costa 35 si 40 lei. Erau si miltonii! Spor la treaba si in gradina! | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Lun Mar 10, 2014 8:20 am | |
| Multumesc Dana! Ma gandeam sa fac un tur prin magazine maine! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Lun Mar 10, 2014 8:50 am | |
| Sa-ti traiasca si infloreasca cadourile intr-adevar !(scuze,da acum de dimineata n-am gasit ceva mai original de spus decat ce a zis DanaC). Chiar ca imi plac toate,sunt foarte frumoase, si nu o am pe niciuna. Da ...ce-ti mai trebuie sa treci prin magazine ?? Si gradina ta imi place | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Lun Mar 10, 2014 9:08 am | |
| Frumos, DanaA, ca pui pozele intregi la orhidee si vad si eu, in picioare,cu frunze cu tot, cum arata un dendrobium din ala nobil Cat priveste gradina de afara, te inteleg perfect, ca si eu tot singura o ingrijesc pe a mea Te-as intreba cum faci tu cu Calele ?? ... le pui direct in pamantul din gradina? | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Lun Mar 10, 2014 9:42 am | |
| Trebuie sa recunosc ca, fara invitatie, nu prea umblu prin gradinile voastre de pe sunphoto. Sunt eu curioasa din fire, dar numai intre anumite limite Deci, fiindca tu m-ai invitat sa-ti vizitez gradinile, am facut-o si am ramas placut surprinsa de ceea ce am vazut. Ai o multime de flori, dar m-au uimit narcisele tale deosebite si, mai ales, narcisele alea batute (de vara, dupa cate stiu eu, ca la mine nu merg deloc ) si, binenteles, liliacul lemon, eu fiind o indragostita de liliac. Daca ai o poza cu liliacul asta inflorit, te rog s-o pui, fiindca si eu mi-am dorit liliac galben, dar am fost descurajata de alti detinatori ai arbustului, pe motiv ca florile sunt nesemnificative, de un galben spalacit De asemenea, imi place cum ai amenajat la fantana, asa ca ma voi inspira si eu Ai o gradina mare cu multe plante, drept pentru care, te admir o data in plus, avand in vedere ca te ocupi singura de ea!!! | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Lun Mar 10, 2014 1:16 pm | |
| Multumesc Cora, pai cum ce mai vreau, vreau sa vad ce a mai ramas, reduceri... Pene, iti multumesc si tie, ma bucur ca iti place gradina mea, care de la an la an e altfel. Calele le pun direct in gradina si le scot toamna, am incercat la inceput in ghivece, dar nu a fost ok. Narcisele merg bine la mine, le-am luat de pe AtlasPlant. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 11, 2014 11:53 am | |
| | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 11, 2014 12:56 pm | |
| Mi-era foame, dar tu nu ma lasi sa mananc! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Glumesc! Iata cativa din crocusii mei! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 11, 2014 1:27 pm | |
| Iti este foame? Stai sa-ti fac eu si mai mare pofta Sti ce gatesc chiar acum? Sarmale Am vazut unul portocaliu super super [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Dar, floricica asta, m-a turbat de cap, ce culoare frumoasa poate sa aibe. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 11, 2014 1:34 pm | |
| Doini, nu-mi fa pofte, sunt la dieta! Tocmai am mancat o supa Dukan si acum mai caut ceva prin frigider ca inca mi-e foame! A doua floricica care iti place e iris pitic! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 11, 2014 1:42 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! Mar Mar 11, 2014 1:44 pm | |
| Stii ce Doini, nu te ma fatai prin gradinile altora facandu-le pofta, du-te la tine in gradinita si pune surpriza aia odata ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Oaza mea de relaxare! | |
| |
|
| |
| Oaza mea de relaxare! | |
|